Luukku 11: Joulukynnet
Tänään joulukalenterin aiheena oli joulukynsien lakkaaminen. Vaikka mulla on ollut kiireinen päivä, oon kerennyt silti lakkaamaan ja koristelemaan kynnet jouluisiksi. Olin tänään kuuteen asti koulussa ja ei ihme, että tämä ilta menee nopeasti. Ostin tänä vuonna juurikin joulua varten uuden Essien kynsilakan, mikä on melkein kirkkaanpunainen. Tykkään tästä väristä, sillä tämä sopii juuri täydellisesti jouluun. Nämä kynnet eivät valitettavasti pysy jouluun asti, mutta ainakin Lapin reissuun. Jouluksi voin lakata sitten vaikka samanlaiset uudestaan. Mitä pidätte näistä joulukynsistä, ootteko kerenneet jo lakkaamaan joulun väriset kynnet? Enää 13 yötä jouluun 2 kommenttia

 1. Ihanan värinen lakka!
  Mullakin on tällä hetkellä melko saman punaisensävyiset kynnet, ripauksella kimalletta. Aika kuluneet ne kyllä on siivouspäivän jäljiltä, joten pitää lakata uudet joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi on kyllä ärsyttävää jos vähänkin tekee jotain isompaa, niin lakka alkaa kulua. Onneksi aina voi kuitenkin lakata kynnet uudelleen!

   Poista