Luukku 12: JoulukoristeetJoulukoristeet kuuluvat mun jouluun todella isona osana. Halusin, että tekin näette millaisia joulukoristeita oon mun kämppään laittanut. Ajattelin esitellä näistä teille nyt muutamia. Tätä syksyllä ostettua valotaulua mun on tullut käytettyä näin joulun lähestyessä usein. Hetki sitten keksin siihen tuon kuvassa olevan tekstin ja varmasti ainakin ennen jouluaattoa tuota tulee käytettyä muuhunkin tarkoitukseen.


Tästä mun joulukuusesta oon kohta höpöttänyt varmaan jo liikaa täällä blogin puolella, mutta onhan tää iso osa joulukoristeita. Tämä joulukuusi on juuri sellainen, mistä unelmoin ennen joulua. Lisäksi kuusen alle on ihanaa laittaa joulupaketteja odottamaan ja tuomaan lisää joulun tunnelmaa.


Mulla joulukoristeisiin kuuluu myös isona osana kynttilät. Kynttilöitä mun kämpästä löytyy melkein jokaiselta tasolta, sillä rakastan niiden polttamista. Tässä kuvassa näkyy myös tuo blogin joulukalenteri joka on piiritetty kynttilöillä, haha :D


Jatketaan vielä kynttiläjutuilla. Halusin kuvata erikseen muutaman kynttilälyhdyn, jotka liittyvät suuresti jouluun niissä olevien tekstien takia. Toisen näistä ostin viime vuonna Tuurista ja toisen sain joululahjaksi. Noi tekstit vaan muistuttavat niin paljon tästä joulun ajasta <3


Pallovaloja multa löytyy monenlaisia, mutta eniten tykkään näistä vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyjen yhdistelmästä. Tuo on laitettu mun sängynpäädyn päällä olevalle tasolle ja mun mielestä ne sopivat todella hyvin siihen. Hetki sitten keksin myös, että laitan mun toisen joulukalenterin tuohon, joten nyt noi valot ympäröivät myös sitä.Mun parveke näyttää suurinpiirtein tältä. Tuon parvekkeen sohvan päälle hankin ihan perinteiset kirkkaat jouluvalot. Ne eivät ole siinä mitenkään tiellä, sillä parvekkeella ei oikein tarkene istumaan näillä säillä. Parvekkeelta multa löytyy myös kaksi eri lyhtyä, toiseen oon laittanut sisälle jouluvalot ja toisessa on kynttilä. Mä tykkään erityisesti mun parvekkeen valoista, sillä ne loistavat kivasti pihalle! Ollaan puolivälissä joulukalenteria jo, enää 12 yötä jouluun 

Ei kommentteja