Luukku 16: Let it snow"Kolme toisiinsa lomittuvaa riemukasta ja romanttista tarinaa täynnä lunta ja unohtumattomia suudelmia"

Jubilee Express
Tarinassa Jubilee Express kinoksiin juuttuneesta junasta lähtee sisukas tyttö etsimään kahvilaa tuiskun läpi ja päätyy riskialttiille oikopolulle suloisen tuntemattoman kanssa

Tarina kertoo Jubilee nimisestä tytöstä. Hänen vanhempansa keräilevät Flobie-joulukylän taloja, mutta heillä ei mene kaikki aivan putkeen. Ongelman takia Jubilee joutuu lähtemään mummonsa luokse, vaikka ei haluaisi. Jubileen on alunperin ollut tarkoitus viettää joulu poikaystävänsä Noahin luona. Lumipyry saapuu junan tielle ja juna joutuu pysähtymään. Tästä Jubilee lähtee kävelemään lumipyryssä, mutta minne ja miten Noah reagoi tähän, onnistuuko heidän suhde kun joulu menee pilalle?


Lumienkeli-ilmiö
Kolme ystävystä yrittää voittaa kilpajuoksun samaan kahvilaan eikä heitä pysäytä auton päätyminen lumipenkkaan. Myrskyisä matka selvittää yllättäen myös tunteita.

Tobin vanhemmat ovat juuttuneet lentokentälle, jonka takia hän joutuu viettämään joulunsa muutaman ystävyksen kanssa. Tobin saa puhelun kahvilassa työskentelevältä kaveriltaan, joka pyytää kolmikon äkkiä kahvilaan mutta minkä takia?


Sikojen suojelupyhimys
Minipossun kohtalo on rakkaudenkipeän baristan käsissä - tytön jolla on sydän paikoillaan mutta joka ei pysty olemaan ajattelematta vain itseään, vaikka tosissaan yrittäisi.

Tarinan keskeisenä henkilönä on teekuppipossu, jonka Tegan haluaa saada itselleen. Addiella on kriisi hänen entisensä poikaystävän kanssa, joka ei ole saapunut hänen ehdottamaan tapaamiseen. Addielle syntyy erimielisyyksiä myös kavereiden kanssa. Kuten arvata saattaa loppu on onnellinen, jokainen tarinan henkilö etsii itseään ja ominaisuuksiaan.

Mulla on nykyään todella vähän aikaa kirjojen lukemiselle, vaikka tykkään siitä yllättävän paljon. Nyt kun kerrankin sain luettua kirjan (myönnän että myös tämän kanssa tuli kiire) niin ajattelin että voisin vinkata tästä myös teille. Mä tykkäsin tästä erityisen paljon, sillä kirjan tapahtumat liittyivät tähän vuodenaikaan ja ne olivat kivan romanttisia. Kirjassa on kolme lyhyttä tarinaa, jotka jollakin tavalla kaikki liittyvät hieman toisiinsa. Nämä kolme romanttista tarinaa ovat kirjoittaneet John Green, joka on yksi mun lempikirjailijoista, Maureen Johnson ja Lauren Myracle. Tätä kirjaa voin suositella lämpimästi. Itse asiassa sain muutamalta bloggaajalta suositukset tähän kirjaan, enkä yhtään ihmettele miksi. Jos siis tykkäät lukemisesta, vielä kerkiät joulunpyhinä lukemaan tämän. Enää 8 yötä jouluun 


2 kommenttia

  1. Tää kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta! :) Mun mielestä tosi hyvä idea, että siinä on tavallaan kolme eri tarinaa. Mäkin luen nykyään liian vähän ja siihen pitäisi ehdottomasti tehdä parannus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa siitä, että koko kirja ei kertonut vain yhtä tarinaa. Täytyisi saada vaan järjestettyä enemmän aikaa lukemiselle <3

      Poista