Luukku 19: Joululeffa vinkkejäJoulutarina - Oon monestikin sanonut, että joulutarina on ehdottomasti mun lemppari elokuva. Tämä leffa on mun mielestä todella liikuttava, josta saa parhaan joulutunnelman. Tänä vuonna en ole kerennyt vielä katsomaan tätä, mutta katson viimeistään joulupäivinä. Itse asiassa tarkoituksena olisi mennä katsomaan leffassa esiintyvää mökkiä nyt täällä Levillä. 

Angel of Christmas - Tämän leffan katsoin viime vuonna ja tykkäsin kyllä. Leffa kuuluu rakkaus leffojen kategoriaan, eli tästä tykkäsin sen takia. Leffassa paljastuu menneisyys ja sitä kautta henkilö tapaa jonkun erityisen, mutta se ei ehkä olekaan vain sattumaa. 

Once Upon A Holiday - Leffa kertoo prinsessasta, joka pakenee velvollisuuksiaan ja tapaa siellä miehen. Heidän välilleen syntyy jotakin, mutta mitä, se selviää tässä leffassa. Tässä on mukana rakkautta ja myös hieman seikkailua. Tykkäsin erityisesti siitä, että leffa sisälsi myös pienen jännityksen. 


A Wish for Christmas - Saralla on hyvä idea, mutta se varastetaan. Hän toivoo joulupukilta rohkeutta ja 48 tuntia joulun taikaa. Tapahtuuko jokin muutos? Tästä leffasta en muista paljoa, mutta tylsää ei ainakaan tullut tätä katsoessa. Leffa sisälsi myös hieman jännitystä, joten se ei muuttunut tylsäksi missään vaiheessa.

Lumiukko - Tämä elokuva tulee joka joulu telkkarista ja mun tulee myös katseltua se. Yleensä alkuperäisen lumiukko leffan jälkeen tulee vielä toinen osa, jonka nimi on lumiukko ja lumikoira. Oon myös viimeisten vuosien aikana katsellut sen. Näissä tulee kunnolla esiin lumi ja rakennetun lumiukon tarina. Ainoa huono puoli tässä on se, ettei elokuvassa ole ääntä. Toisaalta tykkään myös elokuvan äänistä, sillä ne sopivat hyvin tarinaan. 

Yksin kotona - Nämä leffat ovat vain joka joulun klassikko. Poika jää yksin kotiin, jonka jälkeen talossa alkaa tapahtua kummia ja mystisiä asioita. Jokainen osa on erilainen, mutta jokaisessa poika jää yksin kotiin. Nämä on sellaisia hauskoja ja hieman hömppäleffoja. Kannattaa siis katsoa, jos kaipaa naurua!

Tässä nyt ainakin muutamia leffavinkkejä! Mulla on ajatuksena katsoa ainakin legendaariset joulutarina ja lumiukko vielä tänä vuonna. Jouluaattona haluan katsoa joulupukki ja noitarumpu elokuvan, joka kuuluu myös perinteisiin. Muuten, enää 5 yötä jouluun 8 kommenttia

 1. Joulutarina on aivan ihana elokuva, se pitäs nähä joskus uudestaan! *.* Yksin kotona -elokuvat on kans niin hauskoja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä! Kannattaa katsoa vielä tänä vuonna 😍

   Poista
 2. Joulutarina on kyllä tosi ihana ♥ Tota Angel of Christmas elokuvaa en ookaan koskaan nähny. Pitääpä kattoa se! Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 3. Oonkin tainnut nähdä nää kaikki! :D Ihanat Levi-kuvat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ainakin muiltakin löytyy sitten samoja lemppareita! Kiitos <3

   Poista