Luukku 2: My day8.10 Herätyskello soi, sillä tälle päivälle on paljon tekemistä. Nousen nopeasti ylös, meen suihkuun ja alan tekemään aamupalaa.

9.00 Oon käynyt suihkussa ja syönyt aamupalan, joten on aika alkaa laittautumaan. Teen aika nopean meikin, kuivaan ja suoristan hiukset.


9.50 Lähdetään Sonjan kanssa bussilla kohti keskustaa, sillä tarkoituksena on mennä joululahjaostoksille.

10.10 Päädytään ensimmäiseksi Koskikeskukseen, jossa kierrellään muutamia kauppoja. Myös niitä etsittyjä joululahjoja löytyy ja lisäksi muutamia heräteostoksia itselle. Pienen shoppailun jälkeen mennään vielä Arnoldsiin. Siellä maistan jotakin uutuus piparkakkulattea, joka ei kyllä saa suositusta.
12.00 Lähdetään kohti keskustoria Lidlin kautta. Keskustorilla kierretään tänään avattu joulutori, mutta sieltä ei tällä kertaa tartu mitään mukaan. Joulutorin kiertelyn jälkeen lähdetään vielä Tallipihaa kohti ja kierretään siellä myös eri putiikit. Näiden kiertelyiden jälkeen mulla on kyllä niin hyvä joulufiilis. Tallipihan joulusta tulee ostettua suklaapuodin suklaata. Se sai multa hyvät suositukset viime vuonna, joten eiköhän myös tänäkin vuonna. Kiertelyiden jälkeen kävellään nopeasti takaisin keskustorille.

13.10 Lähdetään keskustorilta takaisin mun kämpälle päin, sillä pitää kiirehtiä tekemään ruokaa, jotta ehditään vielä peliin.13.20 Aloitetaan heti tekemään ruokaa, samalla puretaan laukut ostoksista sekä tietenkin kuvataan ne. Laitan tämän postauksen loppuun vielä kuvan, mitä kaikkea heräteostoksia tuli tehtyä. Ruoan paistuessa uunissa korjaan vähän meikkejä ja suoristan hiukset uudelleen.

14.30 Syön nopeasti ruoan, jonka jälkeen lähdetään kävelemään hallille päin. Peli alkaa tänään jo kolmelta, vaikka yleensä lauantaisin se alkaa viideltä.


17.45 Hallilla tuleekin vietettyä pitkä aika. Lopulta Tappara voittaa ja kävellään takaisin kotiin. Iskä ja Sonja lähtee tästä pian kohti Kurua ja mulla alkaa koulujuttujen tekeminen. Aloitan kahden enkun harjoittelukokeen tekemisellä, jonka jälkeen teen vielä muutamia etätehtäviä.

20.30 Kello meneekin nopeaa vauhtia ja päätän lopettaa koulujutut tältä päivältä. Katson viime viikon viikkomakasiinin ja tänä päivänä tulleen The Joulukalenterin. Toi sarja on muuten tosi hyvä, vaikka oonkin nuo jaksot nähnyt jo joskus pienenä aikaisemmin.


21.20 Aloitan luonnostelemaan tätä postausta ja tämän jälkeen voisin tehdä mukillisen kaakaota ja valmistautua huomiseen päivään. Mulla on tiedossa taas aika paljon tekemistä, mutta suurin osa niistä on kivoja juttuja, jos koulujuttuja ei lasketa.

23.10 ...Zzz

Tämä päivä oli ihanan jouluinen, mutta kieltämättä väsy alkaa painamaan päälle. Jos ette seuraa mua vielä snapchatissa niin ottakaa ihmeessä siellä seurantaan @kkatjajohannaa. Päivittelen sitä aika aktiivisesti, niin kuin tänäkin päivänä. Mitä piditte tämän päivän kalenteriluukusta? Enää 22 yötä jouluun 2 kommenttia

  1. Tää oli kyllä niin jouluinen päivä! En oo ikin käyny joulutorilla, mutta ois kyllä ihana käydä nostattamassa joulufiilistä siellä. Niin söpöt noi ostamasi tohvelit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä, koska siellä jos jossakin saa joulufiiliksen. Niinpä, tykkään itekin <3

      Poista