Luukku 5: Dear Santa
Rakas Joulupukki, tänä vuonna toivon 

Tappara faniristeily - Mulla on ollut jo monena vuonna toiveissa joululahjaksi tämä Tapparan faniristeily, mihin oon myös useampana vuonna päässyt. En halua tehdä tänäkään vuonna poikkeusta ja toivonkin tätä risteilyä joululahjaksi. 

Reissu Leville - Lisäksi toivon toista reissua osana joululahjaa. Oon jo monena talvena halunnut Leville talvella laskettelemaan. Tämä mun toiveeni toteutui lopulta kaksinkertaisesti. Pääsen vielä ennen joulua sinne ja lisäksi tekemään keväällä reissun sinne perheen kanssa. Tämä lahja on siis oikeastaan jo varmistettu!

Kastehelmi kynttilälyhdyt - Oon kerännyt näitä kyseisiä kastehelmi lyhtyjä jo monta vuotta, mutta en edelleenkään omista kaikkia. Nykyään mun on jopa vähän vaikea keksiä joululahjatoiveita, joten nämä ovat ainakin hyödyllisiä ja ikuisia. Haluaisin saada myös kerättyä piakkoin tämän sarjan loppuun. 

Essien kynsilakat - Olisi mukava saada myös muutama uusi kynsilakka, vaikka joitakin talveen sopivia värejä. En ole pitkään aikaan taas kerennyt lakkailemaan kynsiä, mutta eiköhän sitten viimeistään lähempänä joulua tule lakkailtua joulukynnet.

Sudion kuulokkeet - Tarvisin ehdottomasti uudet kuulokkeet ja näitä sudion kuulokkeita oon katsellut aivan himoiten. Toisaalta voisihan sitä vaikka palkita itsensä ja ostaa uudet kuulokkeet itselle joululahjaksi. Näistä kyseisistä kuulokkeista oon kaiken lisäksi lukenut tosi hyviä arvosteluja.

Kultaset aterimet - Oon muutaman kerran miettinyt, että arkisiin ruokailuvälineisiin olisi kiva saada jotakin piristystä. Tästä keksinkin, että kultaiset aterimet lisänä voisivat näyttää hienoilta. Aloinkin googlettamaan aterimia ja löysin todella kivoja, ainakin Ikeassa olisi yhdet mieluiset. Joten miksen siis näin joulun lähestyessä toivoisi näitä lahjaksi?

Vaaleanruskea huivi - Mulla oli jo viime talvena ajatuksissa hankkia vaaleanruskean värinen huivi, mutta en sitä silloin kuitenkaan hankkinut. Tänä syksynä en myöskään ostanut tuota, joten nyt ajattelin että voin laittaa sen joululahjatoiveeksi. 

Kynttilänjalat - Haluaisin jonkinlaiset kynttilänjalat, jotta ensi vuonna saisi ainakin itsenäisyyspäivän kynttilöitä poltettua siinä. Mua houkuttelisi joku kirkas, valkoinen tai miksei vaikka kultainen. Olisi kiva, jos siitä löytyisi kahdelle tai sitten neljälle kynttilälle paikka.

Lahjakortit - Lahjakortit kelpaavat aina, sillä niille löytyy kyllä käyttöä. Melkeinpä siis mihinkä liikkeeseen tahansa, suosikkeina tietenkin vaatekaupat ja niistä erityisesti mun lemppari Cubus. Myös leffalipuille on aina käyttöä!

Tällaisia juttuja keksin tänä vuonna. Niin kuin oon sanonut, tykkään enemmän lahjojen antamista toisille, kuin itse niiden saamisesta. Kuitenkin aina joku kysyy lahjatoiveita, niin nyt on ainakin tehty itselle sellaiset. Mitä juttuja te toivotte tänä vuonna? Enää 19 yötä jouluun 

2 kommenttia

  1. Oon niin kateellinen että pääset Leville!<3 Essien lakat on munkin lemppareita ja multa ainakin vahva suositus Sudion kuulokkeille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat sitten katsella mun kuvatulvaa sieltä :D<3 Jep, Sudion kuulokkeista oonkin kuullut niin paljon hyvää!

      Poista