Luukku 8: Joulukortteja
Oon jo monena vuonna askarrellut joulukortit itse. Mun mielestä tulee paljon parempi joulufiilis, kun kortit ovat itse tehtyjä eikä kaupasta ostettuja. Tietysti itse korttien tekeminen on kalliimpaa, mutta mun mielestä kyllä sen arvoista. Eikä ne loppujen lopuksi kovin paljoa maksa, jos ei ala liioittelemaan askartelun kanssa, vai voiko sellasta ees tehdä :D Kun mä askartelen, mulla itsellä tulee käytettyä paljon erilaisia koristeita niinkuin näistä voikin päätellä. Tänä vuonna oikeastaan ostin tarvikkeita jopa vähän liikaa, sillä en muistanut että mulla oli jäänyt niitä viime vuodesta aika paljon yli. Täytyy yrittää muistaa ensi vuonna, etten taas osta turhaan uusia tarvikkeita. Askartelin tänä jouluna noin 10 korttia, sillä annan kortteja niille keille annan myös lahjan. Täytyy myöntää, että enempään mulla ei olisi ollut edes aikaa. Ensi vuonna voisi aloittaa askartelun jo aiemmin, jotta voisi tehdä kortteja vähemmän kerralla ja kortteja tulisi myös enemmän. Nyt tulin kuitenkin jakamaan muutamia kuvia mun tämän vuoden aikaansaannoksista. Tykkäättekö enemmän itse tehdyistä joulukorteista? Enää 16 yötä jouluun 
2 kommenttia

  1. Tosi kauniita kortteja!<3 Mäkin tykkään enemmän itsetehdyistä ja harmitti niin paljon että tänä vuonna täytyi ostaa valmiit tämän vaihdon takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja voi että, harmi juttu mutta ensi vuonna sitten, itsetehtyjä kortteja ei voita mikään :)

      Poista