Mitä joulupukki toi tänä vuonna?


Sonja ja mä oltiin suunniteltu molemmat uusien kuulokkeiden ostamista ja sitten mummu ehdotti, että jos se ostaisi kuulokkeet meille joululahjaksi. Meille tämä ehdotus kävi paremmin kuin hyvin, joten saatiin ostaa haluamamme kuulokkeet. Mä päädyin näihin Sudion Regent kuulokkeisiin, mistä oon haaveillut ainakin jo puoli vuotta. Kerkesin näitä jo testaamaan, vaikka paketti tuli vähän myöhässä ja sain sen vasta eilen haettua. Oon nyt jo aivan rakastunut näihin, joten voin sanoa että tämä oli varmasti kaikista mieleisin lahja. Tuun varmaankin muutaman kuukauden käytön jälkeen kertomaan näistä sitten vielä lisää.

Sain myös täydennystä mun petivaatteisiin. Sain kivan mustavalkoisen värisen pussilakanasetin, joka oli tiikeri kuviolla. Mun mielestä tosi hauska ja erilainen, mutta kuitenkin värit ovat kohdillaan. Pussilakanasetin lisäksi sain uuden lakanan, joka on mun onneksi muotoonommeltu. Tällainen on niin helppo laittaa patjan päälle. 

Joulun väriset pörrösukat olivat ihana juttu, koska mulla ei ole vielä pörrösukkia joulunaikaa ajatellen. Tietysti noita voi käyttää myös muulloin, mutta erityisesti ensi joulua ajatellen. Lisäksi sain myös tähän vuodenaikaan sopivia stringejä, jotka ovat mun mielestä aivan ihanan värisiä ja kivoilla teksteillä.

Kosmetiikkaan liittyviä juttuja tuli muutama. Sain pakkauksen, jossa oli kaksi Lorealin kasvorasvaa, päivävoide ja yövoide. Nämä lähtevät heti testaukseen, kunhan saan edellisen kasvorasvan käytettyä pois. Lisäksi sain muutaman shampoon ja hoitoaineen, jotka tulevat aina tarpeeseen. 

Toivoin kastehelmi kynttilälyhtyä ja sain sellaisen matta kirkkaan värisenä. Mun mielestä toi on kiva ja erilainen verrattuna kaikkiin kirkkaisiin väreihin. Tuo sininen oli ensimmäisen purkki kastehelmi sarjasta, joka on Suomen juhlavuoden malli. Aloin miettimään, että ehkä noita purkkeja voisi myös alkaa keräämään. 

Mulla on ollut suunnitteilla ostaa uusi luomiväripaljetti ja Roosa oli ilmeisesti kuunnellut mua koska sain tuon yhtenä osana sen lahjaa. Tossa on juuri kivat ja luonnolliset värit, eli varmasti tulee käyttöä. Yhtenä lahjana sain tuon kivan vaaleanpunaisen käsikorun, vaikka en ihan kauheasti koruja käytäkään.

Viimeisenä tietenkin kaikki joulukarkit, mitä tuli saatua. Nämä taitavat kyllä suureksi osaksi jäädä kaappiin odottamaan, sillä oon suunnitellut aloittavani karkkilakon vuoden vaihduttua. Saa nähdä tuleeko siitä kuitenkaan mitään.

Näiden lahjojen lisäksi sain lahjakortteja, leffalippuja, kevään Levin reissun, tammikuun tappararisteilyn ja arpoja, joista ei kuitenkaan tullut voittoa. Lisäksi laitoin muutama päivä sitten tilaukseen kynttilänjalan, joka on myös yksi lahja mummulta ja vaarilta. Siitä sitten myöhemmin lisää. Paljon erilaisia ja ihania lahjoja, kiitos vielä kaikille! Tänään aion katsoa vielä yhden joululeffan ja huomenna suuntaan Raumalle katsomaan Lukko-Tappara peliä. Ihanaa vuoden viimeistä viikonloppua teille, nauttikaa siitä <3

2 kommenttia

  1. Voi miten ihania lahjoja<3 Sudion kuulokkeet on kyllä aivan ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kuulokkeet ovat olleet jo todella ahkerassa käytössä ja oon niin tyytyväinen näihin :)

      Poista