Aakkoseni tällä hetkelläA - Appelsiinit, jotka ovat ihan parhaita tähän aikaan vuodesta. Ainakin ne mitä olen nyt syönyt ovat maistuneet ihanan makeilta.
B - Blogi, joka on tälläkin hetkellä isossa osassa mun elämää. Mulla on niin paljon kivoja ideoita tänne, että en malta odottaa jotta pääsen toteuttamaan kaikki!
C - Vitamiini, näin flunssakaudella mun on tullut syötyä paljon eri vitamiineja mm. C-vitamiinia. Mulle oli vissiin jo tulossa flunssa, mutta vitamiinit taisivat estää sen, koska se hävisi yhtäkkiä. Toisaalta hyvä näin.
D - Oon miettinyt melkein koko päivän tätä kohtaa, mutta en keksi mitään :D
E - Elossa 24 h, ohjelma joka tuli tällä viikolla telkkarista joka päivä. Mun mielestä aivan ihana ohjelma täynnä koskettavia tarinoita. Suosittelen katsomaan, jos sairaalaelämä kiinnostaa, sillä jaksoja on vain seitsemän.


F - Farkut, jotka mun pitäisi hankkia. Nämä mustat alkavat olla niin kuluneet, että olisi aika ostaa uudet. Haluan ne ehdottomasti korkeavyötäröisinä.
G - Gigantti, kauppa jossa kävin tänään. Haettiin nimittäin mun koneeseen yksi lisäosa, että pääsen kirjoittamaan yo-kirjoitukset omalla koneella.
H - Home, tämä ei paljoa vaadi selityksiä sillä kotona on niin parasta olla. Tänäänkin on ohjelmassa rauhallinen koti-ilta kynttilöiden valossa.
I - Ideat, joita mulle tuntuu tulevan koko ajan lisää. Tällä hetkellä mun mielessä pyörii ajatus polaroid kuvien järjestelemisestä, sillä oon pyrkinyt kuvaamaan polaroid kameralla enemmän.
J - Järjestys, siivosin mun kämpän hetki sitten kunnolla ja keräsin kaikki joulujutut pois. Täällä näyttää nyt erittäin järjestelmälliseltä, josta mä tykkään.


K - Kynttilät, joista en suostu luopumaan ennen valoisaa aikaa. Varsinkin uusi kynttilänjalka on niin ihana, että tykkään todella paljon polttaa siinä kynttilöitä.
L - Lukeminen, kyllä nimittäin aloitin tänään pitkästä aikaa lukemaan kirjaa. Saa nähdä kuinka kauan löydän sille aikaa kirjoituksiin lukemisen takia, mutta toivottavasti ainakin iltaisin kerkiäisin lukemaan edes hetken aikaa.
M - Musiikki, jota on tullut kuunneltua tämän vuoden aikana entistä enemmän uusien kuulokkeiden takia. Kuulokkeet kulkevat mun mukana lenkeillä, jolloin myös musiikki on olennaisena osana mukana.
N - Näyttösuunnitelma, viimeinen tällainen lähihoitajan opinnoissa mutta varmasti se tärkein. Eniten mua stressaa tässä se, että miten mun aikataulu yltää taas kaikkeen mitä pitäisi tehdä. Ja myös se, miten saan näyttösuunnitelman onnistumaan.
O - Onnellisuus, oon oikeasti tällä hetkellä niin onnellinen. Lähiaikoina on tapahtunut kaikkea kivaa ja uusi vuosi on lähtenyt käyntiin aivan loistavasti. Täytyy sanoa, että mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvää fiilistä <3


P - Pakkanen, muutamana viime päivänä näkynyt aivan ihana sää pienen pakkasen kera. Oon nauttinut näistä ilmoista täysillä ja lenkkeillyt todella paljon. Myös puissa oleva lumi on tuonut hymyn mun huulille.
Q - Quote, varsinkin tämä uusi mikä lukee paidassa jonka sain Sonjalta joululahjaksi. Teksteistä saa kivaa inspiraatiota ja iloa mieleen. "All I care about is hockey and like maybe 3 people and food"
R - Risteily, joka odottaa tammikuun loppupuolella ja oon niin innoissani. Tämä on siis jokavuotinen tappararisteily mihin kuuluu peli, jonka jälkeen lähdetään laivalle pelaajien kanssa ja yövytään Tallinnassa 😍
S - Synttärit, nimittäin Sonjan. En voi uskoa, että mun sisko täyttää jo 20 vuotta huomenna. Tämä aika menee kyllä niin nopeasti, etten oikein ehdi edes tajuamaan :D
T - Työssäoppi, joka alkaa huomenna. Vähän mua jännittää, koska työssäoppiin sisältyy näyttö ja vielä valmistun tämän jälkeen. Yritän kuitenkin mennä sinne rennolla mielellä ja pyrin olemaan stressaamatta, sillä uskon että onnistun hyvin.


U - Ulkojäät, vielä en ole tänä talvena kerennyt käymään ulkojäillä mutta ensi viikolla otan tämän ehdottomasti ohjelmaan. Mua houkuttelee todella paljon Koulukadun ulkojäät, joten enköhän suuntaa sinne ja mene testaamaan luistimia ensimmäistä kertaa tänä talvena.
V - Valokuvaaminen, joka nyt aina on lähellä mun sydäntä. Kuitenkin näin talvella mun tulee kuvailtua paljon enemmän, koska talviset maisemat ovat mun mielestä niin kauniita.
W - Wifi, jota ilman en pysty olemaan mikään päivä. Voisi sanoa melkein, että netti on mun elämä, haha. 
X - Xylitol pastillit, oikeastaan mulla on kurkku tällä hetkellä aika kipeä, joten mun tulee syötyä kurkkupastilleja ihan kunnolla. Yritän nyt vain pitää itseni terveenä, että mun työssäopista tulisi onnistunut enkä muutenkaan haluaisi nyt kipeäksi.
Y - Ylioppilaskirjoitukset, vaikka ne eivät ole vielä lähellä niin stressaan kirjoituksista älyttömän paljon. Oon alkanut jo lukemaan äikän ja enkun kirjoituksia varten, jotka kirjoitan nyt keväällä. Tällä hetkellä suurin osa mun vapaa-ajasta menee siis lukemiseen.


Z - zzz, vaikka oon nukkunut viimeaikoina suhteellisen hyvin ja tarpeeksi niin kaipaisin silti tällä hetkellä nukkumista. Tänään ajattelin ainakin mennä aikaisin nukkumaan, jotta jaksan huomenna aloittaa työssäopin virkeästi.
Å - År 2018, tämä vuosi on alkanut todella kivasti, joten uskon todella että tästä vuodesta tulee mahtava. 
Ä - Äiti, joka on jokainen hetki mielessä, oli kyse sitten mistä tahansa. Tällä hetkellä äiti auttaa mua todella paljon koulujuttujen kanssa, mikä on mun mielestä niin kiva juttu ja lievittää mun stressiä. 
Ö - Ööö, tässä kohtaa pää lyö ihan tyhjää..

Paita - saatu lahjaksi
Farkut - Ginatricot
Takki - Object
Kengät - Vamos
Pipo - ?

Mun on jo pitkään pitänyt toteuttaa tämän hetken aakkoset postaus ja nyt vihdoin sain tämän tehtyä. Tänään on ohjelmassa vielä muutama koulujuttu, jonka jälkeen vähän rentoudun tämän viikon päätteeksi <3 Mitä tykkäätte näistä postauksista?

4 kommenttia

 1. Ootpa keksiny kivoja kohtia tähän, oli kyllä hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Miten sulla menee nyt toi lukio että ootko iltalukiossa vai normipäivälukiossa ollut tän vuoden? Kiitos jos viittit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoritan siis kaksoistutkintoa ja mulla on ollut tänä vuonna vain kaksi abikurssia, jotka ovat kestäneet koko lukukauden. Eli oon suorittanut niitä ihan päivälukiossa :)

   Poista