Ajatuksia ja tavoitteita vuodelle 2018
Oon joka vuosi tehnyt jonkinlaisia uuden vuoden lupauksia. Oon kuitenkin erittäin huono pitämään näitä lupauksia vuoden loppuun asti, joten tälle vuodelle en varsinaisesti tehnyt sellaisia. Viime vuosi oli onnistunut, mutta silti jäin kaipaamaan jotakin. Joka vuosi mulla on tavoitteena tehdä kyseisestä vuodesta parempi kuin edellinen vuosi ja niin yritän myös tänäkin vuonna. Haluan, että tästä vuodesta tulee ikimuistoinen ja onnistunut kaikella mahdollisella tavalla. Haluan kokea uusia elämyksiä, nähdä uusia paikkoja, tehdä tuttuja juttuja ja kokeilla jotakin uutta. Tässä tiivistettynä se, mitä haluan tältä vuodelta.


Halusin tulla kertomaan teille muutamasta jutusta, mitkä haluaisin saavuttaa tänä vuonna, mutta en aio ottaa näistä mitään stressiä. Tavoitteena on pyrkiä kokonaisvaltaisesti terveellisempään elämään ja siihen, että olo myös tuntuu hyvältä. Oon nyt jättänyt karkit ja sipsit kokonaan pois, mutta tavoitteena on ainakin vähentää myös kaikkia muita herkkuja. Yritän päästä takaisin säännöllisen liikunnan pariin ja alku on ainakin näyttänyt lupaavalta, sillä nyt oon kerennyt lenkkeilemään. Haluan voida hyvin ja tehdä jotakin sen eteen eli liikkua mahdollisimman paljon eri muodoissa. Yksi tärkeimpiä tavoitteita tälle vuodelle on ammattiin valmistuminen. Mulla on lähihoitajan puolelta muutama koulupäivä ja viimeinen työssäoppi suoritettavana, lukion puolelta muutamat tunnit sekä kahdet yo-kirjoitukset. Tällä hetkellä nämä tuottavat mulle valtavan paljon stressiä ja jännitystä, mutta uskon että pystyn tähän ja saan juhlia kesäkuun alussa. Valmistumisen jälkeen toiveena olisi hakea ammattikorkeakouluun opiskelemaan terveydenhoitajaksi, mutta toisaalta haluaisin ensin työkokemusta. Tämä suunnitelma on siis edelleen vähän auki, mutta tällä hetkellä haen kouluun ja jos en sinne pääse, yritän etsiä jotakin lähihoitajan työtä.


Blogin osalta tavoitteeni on jatkaa säännöllistä postaustahtia ja tuottaa laadukasta tekstiä. Olen myös miettinyt oman domainin ottamista, joten myös se olisi iso askel tämän blogin kanssa. Tämän vuoden aikana pyrin toteuttamaan mahdollisimman paljon erilaisia postauksia, jatkaa aikalailla samalla linjalla kuin tähänkin asti. Luvassa on siis ainakin reseptijuttuja, kauneusjuttuja, asukuvia ja perinteisiä blogin vakipostauksia. Uutena haluaisin kokeilla ensimmäisen videon tekemistä, joka olisi mulle aika iso askel, koska mulla ei ole videoiden tekemisestä oikein minkäänlaista kokemusta. Blogin puolella aion järjestää tänä vuonna ainakin yhden arvonnan. Eiköhän näissä ole jo tarpeeksi tavoitetta. Aina voi tietysti tulla mieleen jotakin uutta ja spesiaalia, mutta se nähdään sitten vuoden lopussa mitä vuosi on tuonut tullessaan.


Muuten tänä vuonna haluan olla onnellinen jokaisena hetkenä, matkustaa mahdollisimman paljon kuten haluaisin käydä ainakin muutamalla risteilyllä, nauttia elämän jokaisesta hetkestä ja kaikesta siitä mitä mulla on. Aion olla kiitollinen ja iloinen vuoden tapahtumista, mitä ikinä tuleekaan eteen. Haluan nähdä mahdollisimman paljon lähimmäisiä ihmisiä ja tehdä yhdessä kaikkea kivaa. Olisi ihana tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia ystävyyksiä. Haluan, että muistan 2018 vuoden ikuisesti ja että tänä vuonna tulee tapahtumaan jotain spesiaalia.Tehdään tästä vuodesta yhdessä hyvä ja ikimuistoinen! <3

6 kommenttia

 1. Tosi hyvin kirjoitettu! Kiva kuulla sun ajatuksia tän vuoden suhteen. Tsemppiä tuohon, että saat pidettyä sipsit ja karkit pois sun ruokavaliosta! Itellä tulis tiukkaa varsinkin sipsien kanssa, oon niihin niin koukussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsempit ovat tarpeen, vaikka ainakin vielä olen pystynyt olemaan karkeista ja sipseistä erossa. Saa nähdä kuinka kauan pysyn tässä tavoitteessa :D

   Poista
 2. Mul on tosi paljon samoja tavoitteita ku sullakin :) Etenkin entistä terveellisempi elämä olis kiva. Ruokaostosten yhteydessä tulee niin helposti ostettua karkkia, mut nyt oon yrittänyt vaihtaa naposteluja terveellisempiin (esim hedelmäsalde, porkkanat&hummus ja omppulohkot&maapähkinävoi on tosi hyviä). Ja uu videota odotellessa!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mulla on ihan sama, että aina ruokaostoksien yhteydessä tulee jotakin herkkua ostettua. Tästä pitäisi ehdottomasti päästä eroon. Kiitos kivoista terveellisistä vinkeistä!

   Poista
 3. Ihan ekana, ihana tuo sun furry♥ Multa löytyy kans kerman valkosena, mut tommonen puhdas valkee ois ihana!! Ja kiva että teit kans tän postauksen. Ihan parasta lukee muiltakin näitä. Tsemppiä tähän vuoteen !

  ♥: https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Ja kiva, että tykkäsit :)

   Poista