Joulukuun Snapchat kooste

Moikka! Tällä viikolla on alkanut koulu, mutta mulla on suhteellisen helppo kouluviikko. Eilen mulla oli vain englannin abikurssin tunti ja tänään on samalla tavalla. Lähden tästä kuitenkin pian, sillä meen ottamaan ripsienpidennykset. Tässähän kävi niin, että otin ennen joulua ripsienpidennykset ja ne pysyivät alle viikon jonka jälkeen sain ilmaisen huollon mutta nämäkin tippuivat Levillä pois. Tuonne kyseiseen paikkaan en enää ikinä mene ja nyt toivon, että tänään otetut pidennykset pysyvät. Sieltä meen sinne englannin tunnille ja sitten tuun kotiin tekemään koulujuttuja. Illalla ajattelin mennä lenkille ja valmistella huomista postausta. Huomenna mulla on täyspitkä koulupäivä, mutta torstaina taas vähän lyhyempi päivä, jonka jälkeen mulla alkaakin jo viikonloppu. Kiva viikko tiedossa ja ensi viikolla mulla alkaa se viimeinen työssäoppi! Joulukuun snäpit on vielä jakamatta teille, joten tämä on erittäin hyvä päivä tulla kirjoittelemaan niistä. Katsotaan, miten mun joulukuu meni snapchatin kautta. 

1. Vihdoin kauan odotettu joulukuu koitti ja sai avata ensimmäisen luukun joulukalentereista <3
2. Joulukuun ensimmäisenä päivänä oli tiedossa Hämeenlinnan vieraspelireissu, johon kylläkin mentiin omalla autolla. Oli todella kiva joulukuun ensimmäinen päivä. 
3. Toinen päivä alkoi hyvällä aamupalalla ja tietysti sillä joulukalenterin luukun avaamisella.
4. Tampereen joulutorilla käydessä täytyi se ikuistaa snäpin my storyyn. Edelleen hehkutan, kuinka paljon tykkään tuosta paikasta jouluisin. 

1. Kuukauden aikana tuli seurattua telkkarista muutamaa joulukalenteria, joista toinen oli tämä The Joulukalenteri jota on näytetty aiemminkin telkkarissa. Ensimmäisellä kerralla tämä oli niin hyvä, että viime vuonna tämä täytyi katsoa uudelleen kun siihen oli mahdollisuus. 
2. Pieni kirjanlukuhetki ennen nukkumaanmenoa rauhoittaa kivasti ja tuo nopeammin unen.
3. Tätä kuvaa ottaessa näytti että kaikki värit mätsää hyvin yhteen, joten päätin ikuistaa tämän snäpiksi :D
4. Itsenäisyyspäivä alkoi pipareiden leipomisella, joita tuli leivottua monta pellillistä.

1. Itsenäisyyspäivän ilta kului tällä tavalla, suomi aiheista shampanjaa, kynttilöitä, linnanjuhlat ja vähän ruokaa.
2. Joulukuussa tuli käytyä taas pitkästä aikaa Friends & Brgrs, joka jälleen sai multa hyvät arvosanat. Ainut vaan, että meillä oli tällöin hieman kiire ja siellä oli juuri silloin kauheat ruuhkat.
3. Suomi 100 vuoden kunniaksi täytyi tietenkin käydä katsomassa Tuntematon sotilas leffa, joka oli kyllä parempi mitä siltä odotin. 
4. Pieni leipomishetki ja glögijuustokakkua, nam!

1. Kauneimmat joululaulut tilaisuus sai mut hyvälle mielelle jälleen kerran, niinkuin joka vuosi.
2. Mummun ja Sonjan kanssa käytiin kuuntelemassa Suvi Teräsniskan joulukonsertti Virtojen kirkossa, tykkäsin kovasti Suvin esittämistä lauluista ja niistä tuli jouluinen fiilis.
3. Koulussa tauolla aurinko paistoi kivasti, joten se piti mennä ikuistamaan my storyyn pihalle.
4. Joulukuussa juhlittiin papan 80-vuotissynttäreitä pienimuotoisesti ja tässä näette mun askarteleman kortin. 

1. Vihdoin koitti se päivä, jota olin odottanut viimeisen kuukauden, nimittäin lähtö Leville.
2. Leviltä keskustasta yhtenä iltana ikuistettu talvinen maisema, kun käytiin pienellä iltakävelyllä. 
3. Viikko meni nopeasti ehkä liiankin nopeasti ja tällaiset olivat lähtömaisemat.
4. Heti seuraavana päivänä kun olin kotiutunut Levin reissulta, lähdin mökille joulun viettoon. 

1. Jouluaatto, se päivä jota koko kuukausi odotettiin niin innokkaasti alkoi tällä tavalla!
2. Riisipuuron maistelua monen vuoden tauon jälkeen, vaikkei se mun lempparia olekaan.
3. Joulusauna on yksi asia, mistä en ikinä luopuisi jouluna. Mökillä joulua viettäessä siellä tuleekin käytyä joka päivä.
4. Nämä Sudion kuulokkeet eivät ehtineet tulla postissa jouluksi, mutta kyllä ne laittoivat hymyn huulille vaikka saapuivatkin joulun jälkeen. 

1. Katselin yksi ilta Tapparan ja Kärppien välistä ottelua kynttilöiden valossa, mikä sen parempaa <3
2. Joululeffoja tuli katseltua vielä joulunpyhien jälkeen, mutta nyt olen jo siitä luopunut. Tämän vuoden jouluna etsitään sitten taas uudet leffasuosikit. 
3. & 4. Uusi vuosi sujui mukavasti ja nämä kuvat tiivistävät sen hyvän tunnelman.

2017 vuoden viimeinen kuukausi oli siis oikein tapahtumarikas ja niin on ollut myös tämä tammikuun alku. Mukavaa viikkoa kaikille! 

4 kommenttia

 1. Ai että, tästä tuli vielä vähän joulufiilis vaikka se onkin jo mennyt♥ Sulla kävi kyllä tosi harmillisesti noiden ripsienpidennysten kanssa, jospa nuo uudet nyt pysyisivät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mulle tuli kanssa kun kirjoitin ja katselin noita kuvia :) Jep, niin kävi mutta ainakin vielä nämä uudet ovat pysyneet onneksi tosi hyvinä!

   Poista
 2. Oho kuulostaa hurjalta noi ripset! Ois kiva kuulla ripsistä sitten vaikka tarkempaa postausta jos nää uudet nyt pysyvät :) Ite kaipaan ripsiä kovasti, mutta allergian takia en voi niitä pitää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne olivat vähän ikävä juttu, mutta onneksi nämä ovat nyt pysyneet. Tuo postaus ripsistä olikin hyvä idea, laitan sen muistiin. Harmi juttu että et voi ottaa pidennyksiä :(

   Poista