Mitä nimeni kertoo minusta?Moikka ja anteeksi mun hiljaisuudesta muutaman viikon aikana täällä blogin puolella. Mun aikataulu on ollut vaan tosi kiireinen, enkä oo kerennyt panostamaan blogiin. En ole kerennyt myöskään lukemaan toisten blogeja ollenkaan. Suurimmaksi osaksi oon harjoitellut kirjoituksia varten ja lopun ajan oon käyttänyt näyttösuunnitelmaan ja työssäoppiin. Tämä viikonloppu mulla oli vapaata, jonka vietin jokavuotiseen tapaan Tappararisteilyllä. Siitä on tulossa ensi viikolla enemmän juttua tänne. Tänään tulin julkaisemaan postauksen, mikä on pyörinyt mun luonnoksissa muutaman viikon ajan. Kyse on mitä nimeni kertoo minusta postauksesta. Näitä näkyi syksyn aikana monissa blogeissa, jolloin mun piti myös toteuttaa tämä. Asia kuitenkin jäi ja nyt vihdoin sain toteutettua tämän. Huomisen nautin vielä vapaapäivästä, joka kuluu kyllä koulujuttujen parissa. Ensi viikon suunnitelmat näyttävät muutenkin täydeltä, ehkä sen takia että kolmena päivänä on taas peli. Onneksi tällaiset arkiset jutut piristävät <3


Kannustava - Ainakin mun kavereita kohtaan oon kannustava. Jos multa pyydetään johonkin asiaan apua, niin kyllä mä aina kannustan ja pyrin miettimään henkilön parasta. Oon myös aika hyvä kannustamaan koulujutuissa, koska itse panostan kouluun niin paljon kuin jaksan. Tästä saankin välillä poikaystävältäni kommentteja, kun yritän kannustaa sitäkin koulujuttujen pariin. Välillä ehkä liiankin innokkaasti.
Avulias - Tykkään auttaa kaikkia ihmisiä, varsinkin mun läheisiä. Ehkä tämän takia olen myös kohta lähihoitaja, koska siinähän tärkeintä on toisten ihmisten auttaminen. Mulle se on todella tärkeää ja oon iloinen, että saan auttaa muita!
Toimelias - Mulle on joskus sanottu, että laitan asiat järjestykseen ehkä jahkaile. Tartun siis helposti toimeen ja saan paljon aikaiseksi, jos vain haluan.
Järjestelmällinen - Rakastan järjestelmällisyyttä enkä missään nimessä voisi sietää sotkua. Mua alkaa joskus jopa häiritsemään, jos pöydillä on liikaa tavaraa jolloin siirrän niitä kaappiin. Mun asunnossa ei siis oikeastaan koskaan ole sekaista.
Ahkera - Oikeasti saan päivän aikaan yleensä paljon aikaiseksi. Mulla on tietyt jutut yhdelle päivälle, mitä yritän tehdä. Tällaisiin kuuluvat esimerkiksi lenkit, koulujutut ja siivous. Yleensä nämä toteutuvat hyvin ja voin sanoa, että melkein aina olen koulun suhteen ollut ahkera. Tietysti mulla on myös laiskottelupäiviä, mutta niitä saa ja kuuluukin olla.


Joustava - Tykkään suunnitella aikataulun ja sen mitä teen. En kuitenkaan ole aikatauluun sidottu, vaikka tietysti siinä olisi aina kiva pysyä. Pystyn helposti joustamaan melkein kaikissa asioissa, tietysti tilanteesta riippuen.
Onnellinen - Elämä menee eteenpäin, kaikki sujuu hyvin ja oon tyytyväinen. Muutenkin iloitsen pienistä asioista aina kun se on mahdollista, joten tämä kohta kuvastaa siten hyvin minua.
Huumorintajuinen - Multa löytyy huumorintajua, enkä ole mikään tosikko. Mua pystyy helposti naurattamaan ja myös huijaamaan. Vaikka aina joskus suutun, niin osaan silti ottaa monet asiat huumorina ja nauraa niille.
Anteeksiantava - Suutun jos siihen on aihetta, mutta annan kyllä aika helposti myös anteeksi. Varsinkin jos on kyse mulle tärkeästä ihmisestä, niin en osaa vihoitella pitkään. Useimmiten tällaiset tilanteet ovat kuitenkin niitä, kun lopulta ei edes olisi ollut mitään isompaa syytä suuttua.
Nauravainen - Ne, jotka tuntevat mut niin eivät voi väittää tätä kohtaa vastaan. Jos mua naurattaa, niin siitä syntyy melkein aina hepuli ja nauran ihan hysteerisesti. Mun mielestä tää on kuitenkin pirteä puoli musta, vaikka välillä nauran ehkä jopa liikaa :D
Nirso - Tämä taisi tulla jouluna erittäin hyvin esiin. Ruokien suhteen oon erittäin nirso, mutta en ehkä niinkään muiden asioiden suhteen. En edes ala luettelemaan mitä en syö, koska siitä tulisi aivan liian pitkä lista, haha.
Asiallinen - Mielestäni oon aina ollut asiallinen, varsinkin kaikkia ihmisiä kohtaan. Osaan käyttäytyä hyvin ja tuun toimeen kaikkien kanssa.

Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon <3

6 kommenttia

 1. Tosi kivasti säkin toteutit tän! Oli mukava lukea tätä postausta pitkästä aikaa :) Hyvää viikkoa sulle!♡

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloiset kuvat 😍 tälläsen käsityksen just oon susta saanutkin kun kuvailet ittees tässä postauksessa 💛✨

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Ja ihana tuo sun päällä oleva villatakki. :)
  Munkin piti tehdä tää postaus silloin kun näitä näkyi paljon blogeissa, mutta se sitten vain unohtui. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä ihanan lämmin ja pehmoinen :) Ja eihän tämä ole vieläkään myöhäistä toteuttaa, jos sua kiinnostaa!

   Poista