Miten 2017 vuoden tavoitteet onnistuivat?

Heippa! Vuosi on vaihtunut mun osalta töiden merkeissä. Uusi vuosi meni kivasti Eetun kanssa, ammuttiin muutamat raketit, poltettiin tähtisadetikkuja, käytiin katsomassa Tampereella Ratinan ilotulitus ja muuten vain juhlittiin. Voin sanoa, että uusi vuosi oli todella onnistunut ja parhain sellainen, minkä oon koskaan viettänyt. Eilen mulla oli vielä vapaata, mutta tänään alkoi viiden päivän työputki. Ihan kivaa olla taas välillä töissä, ettei päivät mene vain makoillessa. Tänään oon myös tehnyt yo-kokeisiin liittyviä juttuja kuten enkun worddiveä. Huomenna on vähän samoja suunnitelmia, sillä meen iltavuoroon ja aamulla täytyy lähteä ainakin lenkille ennen töitä. 2017 vuoden alussa tein postauksen, jossa kerroin tavoitteita kyseiselle vuodelle. Näin vuoden vaihtuessa haluan käydä läpi, miten onnistuin näiden muutaman tavoitteen kanssa! Tuun tällä viikolla kirjoittelemaan myös millaisia tavoitteita/toiveita mulla on tälle vuodelle.


Jatka säännöllistä lenkkeilyä
Säännöllinen lenkillä käyminen pysyi alkuvuodesta, mutta kesän aikoihin se vähän loppui. Syksyn ja kirjoitusten lähestyessä mulla ei vain ollut paljoa motivaatiota eikä myöskään aikaa. Yritän nyt kuitenkin jälleen vuoden vaihduttua jatkaa lenkkeilyä mahdollisimman paljon. 

Vähennä energiajuomia
Voin sanoa heti suoraan, että tämä ei onnistunut alkuunkaan. Ehkä vuoden alusta pystyin vähentämään energiajuomien juontia, mutta se ei kyllä pysynyt vuoden loppuun asti. Varsinkin loppuvuodesta energiajuomia tuli juotua liian paljon.

Pääse haluamaani osaamisalaan
Kyllä, pääsin sairaanhoidon- ja huolenpidon osaamisalaan ja oon valinnastani täysin tyytyväinen. Mulla on ollut koulussa oikeasti kivaa ja oon oppinut niin paljon uutta. Käsittämätöntä, että kahden kuukauden päästä oon jo valmis lähihoitaja. 

Juo enemmän vettä
Vettä tuli juotua viime vuoden aikana ainakin enemmän kuin edellisenä vuotena. Melkein aina töissä ja koulussa mulla on ollut vesipullo mukana, mutta tietysti en aina ole muistanut juoda vettä. Tässä voisin siis edelleen parantaa, sillä päivän aikana tulee edelleen juotua liian vähän.


Opettele kameran käyttö kunnolla
Musta tuntuu, että mun koko vuosi on ollut erittäin kiireinen, koska en ole edelleenkään tutustunut kunnolla tähän kameraan. Muutamia uusia asetuksia tuli opittua viime vuoden aikana, mutta edelleenkään en tiedä milloin mitäkin asetusta kannattaisi käyttää. Toisaalta oon kyllä ajatellut jo uuden kameran hankkimista, mutta saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Valmistaudu yo-kirjoituksiin
Tässä kohdassa kyllä onnistuin. Aloitin viime vuoden kesällä lukemaan kirjoituksiin ja syksyn kirjoitusten tuloksista olinkin tyytyväinen. Nyt tällä joululomalla olen aloittanut jo vähän lukemaan kevään kirjoituksia varten, joten ainakin oon valmistautunut kirjoituksiin hyvin.

Hanki kesätöitä
Kesätyöt tuli hankittua, koska olin vanhainkodissa lopulta kaksi kuukautta ja mulla oli kesällä vain alle pari viikkoa lomaa. Kyseisessä paikassa tuli viime vuoden aikana tehtyä myös monia sijaisuuksia ja oon tuolla myös tämän viikon töissä.

Muuta omaan asuntoon
Omaan asuntoon muuttaminen oli ehdottomasti viime vuoden yksi kohokohta ja suuri käänne mun elämästä. Oon kuitenkin koko ikäni asunut pienessä kylässä ja nyt viime vuoden huhtikuun lopulla musta tuli kaupunkilainen. Aluksi se oli hämmästyttävää, mutta nyt onneksi olen kerinnyt jo tottumaan.


Lue jokin kirjasarja
Kirjat houkuttelevat mua todella paljon, mutta en vain saa aikaiseksi luettua niitä. Niin kävi myös viime vuoden aikana ja en lukenut kuin muutaman kirjan. En vain saanut järjestettyä aikaa lukemiselle, mutta onneksi tätäkin voi taas yrittää tänä vuonna.

Vähennä herkkujen syömistä
Söin viime vuoden aikana paljon herkkuja, mutta voin kyllä sanoa että vähensin niitä edellisestä vuodesta. Silti en ole tyytyväinen, koska oikeasti tuli syötyä viikottain joitakin herkkuja ja pahimpina niistä ne energiajuomat. Nyt kuitenkin aloitin karkki- ja sipsilakon, joten yritän ainakin vähentää näiden syömistä näin vuoden alusta. 


Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2018 kaikille teille! 

Ei kommentteja