Top 5 postausta viime vuodelta

Halusin tulla tekemään jonkinlaisen postauksen viime vuoden ajalta myös blogin näkökulmasta. Päädyin selailemaan viime vuoden postauksia ja ajattelin, että voisin kertoa mitkä olivat mun viisi suosituinta postausta. Valitsin nämä siis ihan katselukertojen perusteella, eli näissä postauksissa oli viime vuonna eniten katselukertoja. Postaukseen pääsee klikkaamalla kuvan alapuolella olevaa postauksen nimeä. Kertokaa ihmeessä kommentteihin, mikä näistä oli oma lempparisi! 

Tässä postauksessa kysyin teidän mielipidettä siihen, pitäisikö mun leikata hiukset. Itse olin pohtinut tätä ajatusta jo pitkään, mutta halusin kuulla myös muiden mielipiteitä ja ajatuksia tätä asiaa kohtaan. Lopulta teinkin sen päätöksen ja hiukset lyhenivät melkein 30 cm, eli niitä tosiaan lähti ihan kunnolla. Edelleen oon kyllä tyytyväinen, että menin leikkaamaan hiukseni.

Viime vuoden kesällä ostamani kamera Instax mini 8 pääsi syksyllä esittelyyn blogiin. Halusin tehdä tästä oman postauksen, koska samalla etsin kameran käyttöön vähän vinkkejä. Onneksi nyt olen oppinut jo aika hyvin käyttämään tätä kameraa, vaikka edelleen tulee myös huonoja otoksia. Olin yllättynyt, että tämä pääsi luetuimpiin postauksiin, mutta toisaalta ovathan nämä polaroid kamerat aika iso juttu tällä hetkellä.

Moni odotti mun asunnosta esittelyä, mihin muutin keväällä. Mulla hieman kesti tämän postauksen julkaisemisen kanssa, mutta lopulta elokuussa sain tämän aikaiseksi. Tästä esittelykierroksesta pidettiin, koska myös tämä sai yllättävän paljon katselukertoja. Itse olin myös tähän postaukseen tyytyväinen, koska sain otettua tähän hyvät kuvat ja tästä tuli muutenkin sellainen mitä olin ajatellut.

Viime vuoden aikana blogiin tuli jaettua vaikka minkälaisia reseptejä, jotka enimmäkseen olivat leivonnaisia tai smoothieita. Tämä alkuvuodesta julkaisemani resepti oli suosittu myöskin katselukertojen perusteella. Kaikista leivonnais resepteistä tuli kivaa palautetta ja oli mukava kuulla, kun monet sanoivat testaavansa näitä mun jakamia reseptejä. Eiköhän nämä reseptipostaukset tule jatkumaan blogissa myös tämän vuoden puolella.

Vuoden lopulla järjestin blogin historian ensimmäisen arvonnan, josta tulikin suosittu. Tämä taisi kerätä koko vuonna eniten katselukertoja, noin 300. Yllätyin siitä kuinka paljon tätä postausta katsottiin ja lopulta sain arvontaan osallistujia mun mielestä paljon lukijoihin verrattuna. Muutenkin tästä jäi hyvät fiilikset, joten eiköhän tänäkin vuonna jonkinlainen arvonta saada tänne blogiin aikaiseksi.

2 kommenttia

  1. Kivoja postauksia kyllä kaikki! Oma lemppari näistä on toi kodinesittely. 😊💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että löysit oman lempparin! <3

      Poista