Vuosikatsauksen viimeinen osa


SYYSKUU
Ensimmäiset kirjoitukset olivat edessä, joita stressasin aivan äärettömän paljon. Lopulta ne menivät kuitenkin nopeasti ohi. Kirjoitusten takia blogissa oli hiljempaa sillä aloitin ensimmäisen kerran blogitauon, uusi liigakausi alkoi ja olin enemmän kuin valmis odottamaan Tapparalta triplamestaruutta, heti kauden alettua reissattiin Turkuun vieraspeliin joka olikin hupaisan hauska reissu, käytiin Lahdessa Caravan messuilla Eetun, Sonjan, iskän ja vaarin kanssa ja tein päiväkodissa muutaman sijaisuuden.

LOKAKUU
Blogitaukoni loppui, joka lopulta kesti kuukauden. Lokakuun aikana ei myöskään sen takia tullut julkaistua montaa postausta. Tein kämpässä syyssiivousta, kävin mökillä muutaman kerran, leivoin ja järjestin yksi aamu Eetun kanssa syysbrunssin, nautin syksyn väreistä ja lopulta kerkesin ottamaan muutamat kunnon syksyiset asukuvat, tein Sonjan kanssa pitkästä aikaa shoppailureissun Ikeaan, vietin kylpytynnyri illan kavereiden kanssa rentoutuen, kävin Kaija Koon keikalla, juhlin kaverini 18-vuotissynttäreitä, aloitin kunnolla joulun odottamisen, kävin Helsingissä ja leivoin ensimmäiset joulutortut.

MARRASKUU
Joulun odottaminen ja ilo tulevasta joulusta vain kasvoi, vietin monta iltaa kaakao- tai glögimuki kädessä, mietin pidänkö pitkät hiukset vai leikkaanko ne lyhyeksi, kävin vieraspelireissulla jossa yövyttiin Mikkelissä, valmistelin innolla tulevaa blogin joulukalenteria, vietin isänpäivää isin kanssa, kokosin ensimmäisen oman joulukuuseni, kävin muutamissa sukulaisjuhlissa, juhlin Eetun kanssa meidän puolvuotispäivää, kävin vieraspelireissulla Helsingissä ja aivan kuukauden lopussa tein päätöksen ja leikkasin lyhyet hiukset.

JOULUKUU
Vuoden parhain kuukausi oli erittäin tapahtumarikas kuukausi. Järjestin blogissani joulukalenterin, kävin Hämeenlinnassa vieraspelireissulla, leivoin pipareita ja muita jouluherkkuja, vietin itsenäisyyspäivää Sonjan ja mummun kanssa, paketoin lahjoja, kävin Tallipihan joulussa ja Tampereen joulutorilla, luin kirjoja joka on mulle todella outo asia, kävin leffassa (viime vuonna oikeesti varmaan joka kuukausi ainakin kerran), lauloin kauneimpia joululauluja, kävin Suvi Teräsniskan joulukonsertissa, vietin aivan ihanan viikon Levillä Eetun perheen kanssa, jouluaattoni oli täydellinen ja onnistunut läheisten ihmisten kanssa ja kuukauden lopussa juhlin uutta vuotta pienissä mutta mukavissa merkeissä.

Tässä oli viimeinen osa vuosikatsausta. Ensimmäiseen osaan pääset tästä ja toiseen osaan tästä. Näin viimeisen osan jälkeen voin sanoa, että oon katsellut ja muistellut viime vuotta monella eri tapaa. Ajattelin jättää viime vuoden taakse tämän postauksen myötä ja keskittyä meneillään olevaan vuoteen. Haluan vielä kiteyttää viime vuoden muutamaan lauseeseen. Vuosi 2017 oli onnellinen ja tapahtumarikas vuosi, vaikka elämä ei aina ollutkaan ruusuilla tanssimista. Löysin itselleni aivan ihanan poikaystävän ja koin niin paljon kaikkea uskomatonta niinkuin näiden vuosikatsauksien myötä näkee. Tuli käytyä monet erilaiset tapahtumat, joten rahaa meni paljon mutta tällä hetkellä elän monta kokemusta rikkaampana. Haluan kiittää kaikkia, jotka tekivät mun viime vuodesta onnellisen ja nauttimisen arvoisen ♥ Laittakaa myös kommenttia, mitä piditte näistä vuosikatsauksista!

2 kommenttia

 1. Kivalta on vaikuttanut sun viime vuosi näiden postausten perusteella.
  Ihanan tunnelmallisia kuvia tässä osassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä kertoi mun vuodesta hyvin, kiitos paljon! :)

   Poista