Blogin osoitteen uudistusEilen tein sen, mitä olin miettinyt jo pitkään. Osa onkin saattanut jo huomata, nimittäin mun blogin osoite on muuttunut osittain. Oon halunnut, että mun blogin osoite olisi yksinkertaisempi ja helpompi muistaa. Nyt se on mahdollista, sillä hankin oman domainin eli verkkotunnuksen. Tämä ei tietenkään ollut ilmaista, mutta tämä ei maksa kuin euron kuukaudessa, joten mun mielestä tästä on niin hyvä hyöty että tämä oli ehdottomasti tuon pienen rahan arvoista. Hankin oman verkkotunnukseni Zoner Oy:n kautta, sillä oon kuullut siitä monelta paljon hyvää. Tämän asian ollessa jo pitkään mietinnässä, mun mielessä on aina ollut se, että haluan osoitteen loppuvan .fi päätteeseen. Tämän kanssa ei siis ollut kovin paljoa miettimistä, sillä osoitteen olisi tietenkin saanut myös .com loppuisena. Ehkä oon ollut myös jotenkin aikaansaamaton tämän asian kanssa, sillä oon miettinyt tätä jo monia kuukausia.


Oon ajatellut, että tämä on varmasti vaikea homma ja vie paljon aikaa. Mutta asia onkin aivan päinvastoin, mitä ajattelin. Verkkotunnuksen hankkiminen oli aivan älyttömän helppoa, vaikka muutaman tunnin joutuikin odottelemaan. Helpot ja yksinkertaiset ohjeet verkkotunnuksen hankkimiseen löytyvät täältä. Mulla noi ohjeet auttoivat ainakin huomattavasti ja niitä seuraamalla tämä onnistui ongelmitta. Oon huomannut, että omat verkkotunnukset blogeissa ovat saaneet lähiaikoina suosion ja näitä näkee nykyään yhä useammassa blogissa. Mitä mieltä ootte mun blogin osoitteen pienestä uudistuksesta? Oon todella tyytyväinen muutokseen ja blogi tuntuu tällä hetkellä niin omalta <3

8 kommenttia

 1. Tää postaus tuli kyl hyvään aikaan :D Oon nimittäin iteki miettiny osotteen vaihtamista yksinkertaisempaan, helposti muistettavaan. En oo vaan koskaan tienny miten se pitäisi tehdä. Omat verkkotunnukset tuo mun mielestä sellasta virallisempaa tuntua blogiin. Yritän miettiä sitä oikeaa sanaa muttei nyt vaan muistu mieleen xD Mut se on varmaan osa syynä miks moni sen tahtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samoilla linjoilla sun kanssa, tää tuntuu nyt paljon enemmän omalta blogilta. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan, jos oot kerran ajatellut :)

   Poista
 2. Oma domain ois niin kiva! Tää on kyllä helpompi muistaa kuin se edellinen, en ole vieläkään oppinut sitä ulkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kuulla että muutkin tykkää tästä uudesta osoitteesta! :)

   Poista
 3. Oma domain on kyllä hyvä päätös! Itse en ole katunut hetkeäkään sen jälkeen kun kesällä sen otin :)

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa ja uskon myös, että mäkään en tuu tätä katumaan :)

   Poista
 4. Mullakin on ollut oma domain jo jonkin aikaa haaveissa ja kyllä mä sen varmaan tämän vuoden puolella tuun vielä hankkimaan :) Blogista tulee kyllä varmasti heti enemmän oman tuntuinen, kun oman verkkotunnuksen saa hankittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kannattaa kyllä hankkia varsinkin jos oma kiinnostus tähän on korkealla :)

   Poista