Penkkarit & AbiristeilyOon selvinnyt tästä viikonlopusta, vaikka tällä hetkellä onkin erittäin väsynyt olo. Aloitetaan kuitenkin torstaista, kun vietettiin penkkareita. Vaikka olinkin käynyt Ylöjärven lukiossa vain kaksi vuotta koulua, niin halusin viettää penkkarit ystävien kanssa siellä. Kaiken lisäksi en ole nyt kolmantena vuotena käynyt kuin kahta abikurssia, joten lukiota ei sinällään ole ollut. Penkkareihin tilattiin jo syksyllä Siirin ja Iidan kanssa nämä yksisarvista esittävät asut, joten asu oli jo aikaisin valmiina. Heti aamusta meillä oli pieni abishow, jossa oli yksi video ja muutama ohjelmanumero. Tämän jälkeen kaikki luokat saivat käydä lavalla erikseen. Aikataulu oli mun mielestä aika tiukka, koska kerettiin ottamaan kuvat vasta ajelun jälkeen. Penkkariajelulle lähdettiin 11 aikaan ja matkalla oltiinkin 1,5 tuntia. Käytiin kolmella eri koululla. Täytyy sanoa, että rekan kyydissä tuli älyttömän kylmä, mutta se oli sitäkin hauskempaa. Niin ainutlaatuinen ja kiva kokemus. Ajelun jälkeen otettiin muutamat kuvat, jonka jälkeen lähdinkin kotiin. Päivän jälkeen oli pakko nukkua muutaman tunnin päikkärit ja loppuilta menikin risteilylle pakatessa.Perjantai aamuna heräilin jo kahdeksan aikaan, sillä tein muutamia koulujuttuja ennen risteilylle lähtöä. Kotoa lähdin bussilla 12 aikaan ja olin yhden aikaan koululla. Aika pian sen jälkeen päästiin lähtemään kohti Helsinkiä. Bussimatka meni nopeasti kaikkien kavereiden kanssa jutellessa ja juodessa. Helsingissä oltiin neljän aikaan, ja jouduttiin odottelemaan aika kauan ennen kuin päästiin laivaan. Laivaan päästyämme vietiin heti hyttiin tavarat ja laittauduttiin vähän ennen buffettia. Kahdeksan aikaan mentiin laivan buffettiin syömään, sillä se kuului risteilyn hintaan. Siellä ei tietenkään ollut mun makuun mitään syötävää, koska kaikki ruoka oli aivan ihmeellistä. Haettiin Roosan kanssa meidän ruoka sitten jälkiruoka pöydästä ja kuten alla näkyy se ei kovin hyvältä näyttänyt :D Lopulta viivyttiin siellä vain joku puolisen tuntia ja lähdettiin takaisin hyttiin. Tässä vaiheessa laittauduttiin kunnolla ja otettiin kuvia ennen kuin lähdettiin katsomaan laivan yöelämää. Yöllä laivalla esiintyi Pikku G, jonka keikka oli todella hyvä. Koko illan ja yön mulla oli niin superkivaa, että en olis millään halunnut aamun tulevan. Lopulta se meni siihen, että en nukkunut minuuttiakaan, mutta kaikki oli ehdottomasti sen arvoista.
Muutama viimeinen aamuyön tunti meni hytissä jatkoilla, sillä laivan baarit sulkeutuivat. Odotettiin siellä sitten kahdeksaan asti, kunnes aamupala buffet aukesi. Mulla ei edes ollut kauhea nälkä ja lopulta tosta annoksesta jäi yli puolet syömättä. Muutama kaveri meni aamupalan jälkeen nukkumaan, mutta itse olisin ollut vaan väsyneempi muutaman tunnin unilla. Kävin sitten suihkussa ja laittauduin vähän toiseen päivään. Aamupäivästä lähdettiin kiertelemään kauppoihin ja sieltä tarttui muutama tuliainen mukaan. Loppumatkasta oli vielä Reino Nordinin keikka, johon en edes väsyneenä jaksanut keskittyä kunnolla. Takaisin Helsingissä oltiin kolmen aikaan ja päästiin aloittamaan kotimatka onneksi aika nopeasti. Kotimatkalla porukka oli aika väsynyt, mutta mua ei oikeastaan vielä väsyttänyt kovin paljoa. Kalevassa olin seitsemän jälkeen, jolloin laitoin tavarat paikoilleen ja menin suoraan nukkumaan. Unta riittikin 12 tuntia, enkä kyllä yhtään ihmettele.
Tämä viimeinen kuva tiivistää erittäin hyvin risteilyn tunnelman ja sen, kuinka kiva ja ikimuistoinen reissu mulla oli. Kiitos kaikille ihanille kavereille, te teitte penkkareista ja risteilystä todella onnistuneen 

8 kommenttia

 1. Kiitos sulle, oli kyllä huippu risteily! ❤️

  VastaaPoista
 2. Teilläpä kuulostaa olleen kivaa! Aivan ihana sun penkkariasu♥ Oon itekki miettiny yksisarvisasua penkkareihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä oli erittäin kivaa. Itsekin tykkäsin asusta, sillä oltiin suunniteltu asuja jo niin pitkään :)

   Poista
 3. Sun penkkariasu on kyllä tosi söpö! :)
  Kuulostaa myös hyvin onnistuneelta sun penkkarit ja risteily. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana penkkariasu sulla!<3 huippua kun teillä oli tiimiasut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tykkäsin kyllä tosi paljon, kun oli jonkinlainen sama teema kavereiden kanssa :)

   Poista