Valentine's DayIhanaa ystävänpäivää teille kaikille! Ystävänpäivä ei ole oikein koskaan ollut mulle mitenkään kovin erityinen päivä. Tietysti tykkään aina piristää ystäviä, mutta teen sitä usein myös arkisin. Pienempänä ystävänpäivä lahjat olivat tärkeitä, mutta muutaman viime vuoden aikana en ole enää ostanut kuin muutamalle ystävälle. Joka vuosi kuitenkin toivotan kaikille ystäville hyvää ystävänpäivää. Tämän vuoden ystävänpäivä on ollut kiireinen, niinkuin mun koko kevät. En ole juhlistanut tätä päivää tänään mitenkään erityisesti. Ostin vaaleanpunaisia kukkia, mansikoita ja kävin hakemassa Arnoldsista ystävänpäivän munkit ja vietettiin mun luona Eetun kanssa iltaa. Täytyy sanoa, että nuo Arnoldsin munkit olivat aivan taivaallisen hyviä. Halusin tulla jakamaan teille muutamat kuvat, mitä tuli räpsittyä tästä asetelmasta tämän illan aikana.Tämän alkuviikon oon yrittänyt ottaa vähän rennommin koulujuttujen suhteen, sillä maanantaina mulla oli ensimmäinen kevään yo-kirjoitus, äikän tekstitaito. En osaa yhtään sanoa miten se meni, mutta toivon mukaan ihan hyvin. Huomenna onkin vuorossa jo penkkarit ja perjantaina lähdetään abiristeilylle. Ensi viikko on myös viimeinen viikko työssäoppia ja mua odottaa siellä näyttö. Ensi viikon jälkeen voin onneksi ottaa hieman rennommin ja lukea rauhassa viimeisiin kirjoituksiin, vaikka oonkin luvannut mennä hiihtolomaksi töihin. Ehdin kuitenkin viettämään myös vapaa-aikaa ja yritän muistaa levätä tarpeeksi, vaikka onkin tällä hetkellä niin paljon kaikkea.


Ystävät ovat tärkeitä ja ilman heitä ei pärjäisi. Haluan sanoa kiitos kaikille mun ihanille ystäville, jotka auttavat mua vaikeissakin tilanteissa. Onneksi ystäville on olemassa oma merkkipäivä. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva päivä  

2 kommenttia

  1. Ihanat ruusut<3 Tosi kivalta kuulostaa sunkin ystävänpäivä vaikka et sen kummemmin juhlistanutkaan ja oon kyllä samaa mieltä että huippua kun ystäville on oma merkkipäivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunaiset ruusut ovat kyllä ihania <3 Kiva kuulla :)

      Poista