12 bloggaajaa, 12 lausetta

Muistatteko, kun toteutettiin whatsapp ryhmän bloggaajien kanssa syksyllä yhteispostaus. Kyseisen postauksen voit käydä lukemassa täältä. Muutama viikko sitten heitettiin idea, että toteutettaisiin jälleen tällainen yhteispostaus sillä edelliskertainen kokemus oli niin kiva. Ideaksi syntyi jatka lausetta postaus, johon jokainen keksi yhden lauseenalun ja kaikki saavat vastata näihin sitten omalla tavallaan. Linkkaan loppuun kaikkien blogit, ketkä olivat tässä mukana. Kaikissa blogeissa näkyy viimeistään tämän viikon loppuun mennessä vastaukset lauseisiin, joten käykää ihmeessä katsomassa myös muiden vastaukset!Täydellinen kevätpäivä...syntyy siitä kun aurinko paistaa ja suurin osa lumista on sulanut. Todennäköisesti oon playoff pelien vieraspelireissulla ja nautin elämästä täysillä, niin kuin tälläkin hetkellä.

Viimeksi innostuin...muutamasta reseptistä, jotka liittyvät pääsiäiseen ja joita aion testata lähiaikoina. Reseptejä on siis luvassa myös tänne blogin puolelle! Oon innostunut myös toteuttamaan itse kutsuja valmistujaisjuhliin, sillä keksin kivan kortti-idean.

Tarvitsen päivittäin...puhelinta, tietokonetta, kaikkea elektroniikkaa sillä ilman niitä en todellakaan pärjäisi yhtäkään päivää. Toisaalta olisi joskus kiva kokeilla päivä ilman elektroniikkaa ja katsoa miten sellainen päivä onnistuisi.

Maailmassa eniten ihailen...siskoani, joka on ollut mun esikuvana pienestä lähtien ja jolta oon oppinut aivan älyttömästi asioita. Voin sanoa, että ilman Sonjaa en olisi pärjännyt elämässä näinkään pitkälle.


Paras puoleni on...ystävällisyys ja se, että saan asioita helposti aikaan vaikka tekemättömien juttujen lista näyttää tällä hetkellä aika pitkältä. Osaan kuitenkin aikatauluttaa tekemättömät tehtävät, vaikka stressiä välillä syntyykin.

Arvostan muissa ihmisissä...rehellisyyttä ja luottamusta, kaksi asiaa jotka ovat jokaisessa suhteessa esimerkiksi ystävyyssuhteessa erittäin tärkeitä.

Miellyttävin jalkine mielestäni on...kotitossuiksi luokiteltavat puputossut, niin rennot ja ihanat jalkineet joista en haluaisi luopua.

Talvi-ihoni pelastaja oli...huulirasvat, sillä talvisin mun huulet kuivuvat erityisen helposti ja ilman huulirasvoja en olisi kyllä selvinnyt talven yli.


En koskaan unohda sitä päivää kun...sain kokea viimeisimmän mestaruuden Tapparan matkassa, jotakin niin unohtumatonta, 27.4.2017 <3 Tietysti muitakin tällaisia unohtumattomia päiviä on, mutta tämä tuli nyt ensimmäisenä mieleen.

Viimeisen kahden vuoden aikana minusta on tullut...rohkeampi, avoimempi ja iloisempi. Oon oppinut paljon uusia juttuja kuten työelämän taitoja sekä nauttimaan elämän pienistäkin asioista.

Juuri nyt...kirjoitan tätä postausta, syön pääsiäiskarkkeja ja nautin tästä pääsiäisestä mökillä hienossa keväisessä säässä.

Tämän postauksen tehtyäni aion...mennä tekemään pääsiäisen kakun valmiiksi, josta on tulossa huomenna juttua lisää tänne blogin puolelle. Leipomisen jälkeen menen nauttimaan mökin saunasta ja iltanuotiosta.


Postauksessa mukana olivat nämä blogit:


6 kommenttia