Epäonnistuneita asukuvia /2

Oon tän viikon aikana yrittänyt tyhjätä mun konetta turhista kuvista. Oon saanut poistettua varmaan lähes 1000 kuvaa vuoden ajalta. En vain ole aiemmin saanut tällaista aikaiseksi, vaikka se on ollut mun suunnitelmissa jo pitkään. Siitä kuitenkin innostuneena muistin postaussarjan, jonka aloitin viime vuoden lopulla. Kyseessä on siis epäonnistuneet asukuvat. Näitä oli taas kertynyt yllättävän paljon, joten nyt on parempi kuin hyvä aika julkaista näitä myös teille. Ensimmäisen osan löydät täältä, jos haluat käydä kurkkaamassa sen. Kokosin tähän seitsemästä asukuva kokonaisuudesta jokaisesta yhden epäonnistuneen otoksen. Toivon mukaan saatte naurua tähän päivään niinkuin mä ainakin sain!

"Parhaat kuvat tulee ilmiselvästi silmät puoliksi kiinni"

"Oota, laitan tän osan hiuksista korvan taakse niin katotaan jos tulis parempia kuvia"

"Leikin mun hymyllä ja käännän pääni kunnolla sivulle, ei tää nyt kovin hyvältä näytäkään"

"Tää kuvauspaikka on tosi kiva, mutta en tykkää yhtää kun tota soraa on maassa niin paljon"

"Haluun tulla välillä katsomaan niitä kuvia, niin tiiän tarviiko vielä ottaa lisää"

"No siis ajattelin että kun toi aurinko paistaa tolta sivusta ärsyttävästi niin silmät vaan kiinni ja katse maahan"

"En mä vielä ole valmis aloittamaan kuvien ottamista, tän takin kaulus pitää olla vähän suoremmassa"

Ihanaa viikonlopun jatkoa, palaillaan taas huomenna <3

2 kommenttia

  1. Mä oon sata ja yks kertaa meinannut tehdä tän postauksen, mutta aina se jää :D Jotenkin sitä hävettää ? tai jotain, ettei voi itse tehdä tällaista. Mutta kun kaikki muutkin näitä uskaltaa ja kehtaa tehdä, niin kai se on munkin pakko sitten jossain kohtaa! :D Kivasti oot toteuttanut tän postauksen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Haha, muakin alussa epäilytti toteuttaa näitä postauksia mutta lopulta uskaltauduin. On myös kiva, kun itse saa päivän naurut. Toteuta säkin ihmeessä, sillä näitä on mun mielestä tosi hauska lukea!

      Poista