Roberts Berrie - päivän marjat + arvonta

                                                                     
                                                                            *Postaus tehty yhteistyössä Oy Roberts Ab:n kanssa
                                                                              
Sain mahdollisuuden yhteistyöhön Roberts Berrien kanssa. Kyse on yli satavuotiaasta suomalaisesta perheyrityksestä, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa Turun tehtaalla. Heidän tuotteet olivat mulle entuudestaan jonkin verran tuttuja, mutta nyt sain tutustua tuotteisiin paremmin. Berrie ei ole mehu eikä smoothie vaan päivän marjat juotavassa muodossa. Berrieissä ei ole käytetty valkoista sokeria tai makeutusaineita vaan makeuttajana on omenauute. Parasta on, että tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, joten nämä sopivat myös erityisruokavalioille. Tuotteissa yhdistyy luonnonmukaisuus, terveellisyys ja ennen kaikkea hyvä maku. Mukana ovat marjan tärkeimmät osat, eli kuoret ja siemenet.


Makuvaihtoehtoja löytyy monia: mustaherukka & mansikka, villimustikka & vadelma, tyrni, puolukka & karpalo, villimustikka, lakka & tyrni + kollageeni, villimustikka & luumu + kuitu, villimustikka & granaattiomena + proteiini. Näiden lisäksi on lapsille suunnatut Muumi-berriet, joita löytyy mustikan ja vadelman mauissa. Isoimmat päivittäistavarakaupat myyvät näitä, mutta kätevästi saat tilattua nämä suoraan kotiin yrityksen verkkokaupasta.


Mulle lähetettiin testattavaksi heidän tuotteitaan. Sain testata kahta makua puolukka & karpalo sekä villimustikka & vadelma. Näistä ehdottomasti mun lemppariksi nousi tuo villimustikka &vadelma, sillä vadelmat ovat yksi mun lemppari marjoista. Puolukka & karpalo - berrie ei ollut ehkä niin maukas, mutta tykkäsin kuitenkin siitäkin. Voisi ehkä ajatella, että berriet ovat kirpeitä sisältäessään marjoja eikä lainkaan valkoista sokeria. Päinvastoin, voin sanoa, että berriet olivat ihanan maukkaita ja juuri täydellisiä sellaisenaan.


Roberts Berrie - päivän marjat on helppo nauttia missä vain. Itse olen ottanut näitä nyt välipalaksi ja nauttinut oikeastaan kaikkialla. Ei ole siis paikkoja, mihin nämä eivät sopisi nautittavaksi. Tietysti näitä voi sekoittaa vaikka puuron tai rahkan joukkoon, mutta itse tykkään juoda päivän marjat suoraan purkista. Yksi hyvä asia on, että nämä säilyvät huoneenlämmössä. Purkin voi ottaa siis helposti mukaan vaikka koulupäivän ajaksi ja nauttia päivän marjat juotavassa muodossa välitunnilla. Erityisesti täällä Levin reissulla nämä ovat olleet erittäin käteviä nauttia hiihtolenkin varrella.


Eikä tässä vielä kaikki, nimittäin saan arpoa jollekin teistä pakkauksen, joka sisältää 12 kpl villimustikka & vadelma - berrie juotavaa! 
Säännöt ovat seuraavat:
1. Kerro, onko Roberts Berrie sinulle jo entuudestaan tuttu ja tuleeko sinun nautittua päivittäin tarpeeksi marjoja?
2. Liitä kommenttiin mukaan toimiva sähköpostiosoite, jotta saan tarvittaessa sinuun yhteyden arpaonnen suosiessa.
3. Arvonta päättyy kahden viikon päästä eli 4.4.2018!

8 kommenttia

 1. En oo kyllä aiemmin kuullut Roberts Berriestä, mutta marjoja tulee kyllä syötyä lähes päivittäin :)

  mari.pulliainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä postaus, oonkin halunnu lisää tietoa näistä tuotteista! Oon nähny näitä kaupassa, mutta en oo ikinä testannut. Marjoja ei todellakaan tule syötyä päivässä tarpeeksi. sininblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Siis tiedätkö äsken just tutkin näitä ruokakaupassa ja meinasin ostaa kokeiluun! Nää vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta! :)
  Eli siis vieras tuote, jota haluan kyllä kokeilla! Mä juon joka päivä smoothien tai kaksi ja käytän marjoja puurossa! Mä uskon, että syön marjoja tarvittavan määrän ainakin useimpina päivinä! :)

  taruanuelina@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi nam näyttää niin hyvältä! Tuote ei ole tuttu ennestään :)
  inkamonola@hotmail.com
  inkanitta.fi

  VastaaPoista
 5. Olen nähnyt näitä kaupassa, mutta en ole maistanut. Aika harvoin syön marjoja, joten tämä olisi helppo tapa lisätä niitä ruokavalioon.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Ei oo mulle tuttuja nää, mutta kuulostaa hyvältä! Mä syön varmasti liian vähän marjoja, mutta oon nyt viimeaikoina lisännyt niitä paljon smoothieisiin, joten parempaan suuntaan mennään :D

  elli.leppiniemi@live.fi

  VastaaPoista
 7. Kaupassa näin vilauksen, mutta en oo maistanut vielä :) Aivan liian vähän tulee syötyä marjoja!

  kannon.alus@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä ja kattava postaus! <3
  Oon nähnyt näistä aiemmin muutamia mainoksia, mutta ei oo tullut klikattua. Marjoja rakastan syödä, mutta sitä tulee tehtyä ihan liian vähän!

  nooraemilia616@gmail.com

  VastaaPoista