Sudio Regent -kuulokkeetSudion Regent-kuulokkeet ovat olleet mun käytössä nyt noin kolme kuukautta. Lupasin silloin, että tulen kertomaan mun kokemuksia näistä kuulokkeista myöhemmin. Tänään mulla ei ollut muutakaan valmista aihetta, mistä tulla kertomaan ja nämä kuvat olivat valmiina joten pyhitetään tämä ilta tälle. Ensinnäkin haluan sanoa, että olen kokonaisuudessaan älyttömän tyytyväinen näihin kuulokkeisiin. Tälläkin hetkellä kuuntelen kyseisistä kuulokkeista musiikkia, sillä nämä todellakin kulkevat helposti mukana kaikkialle.


Miten sitten päädyin juuri näihin kuulokkeisiin? Mummu lupasi ostaa mulle ja Sonjalle joululahjaksi molemmille kuulokkeet, jotka haluttiin. Mun ei tarvinnut kauaa miettiä mitkä kuulokkeet haluan, koska olin jo silloin unelmoinut näistä monta kuukautta. Ihmettelenkin, miksi en ollut hankkinut näitä aikaisemmin. Mun mielestä näissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. En pidä kalliina 90€ näille kuulokkeille. Ensimmäisenä ihastuin kuulokkeiden ulkonäköön. Olin nähnyt monta kertaa kuvia näistä kuulokkeista Instagramissa ja blogien postauksissa. Heti tilatessani näitä kuulokkeita, halusin kuitenkin lisäksi marmori kuviolliset vaihdettavat kuulokekuoret. Nämä toivat plussaa, sillä tietenkin ulkonäkö merkitsee mulle paljon, myös kuulokkeissa. 


Näissä kuulokkeissa on erittäin hyvä akun kesto. Mainostetaan, että näissä on jopa 24 tunnin akun kesto. Voin sanoa tämän olevan totta, sillä näitä ei ole kovin montaa kertaa tarvinnut ladata. Lisäksi tykkään kuulokkeiden äänentoistosta. Se on tasainen, eikä nettiyhteys ole pätkinyt vasta kuin muutaman kerran. Tällöin kuitenkin se johtui mun puhelimen huonosta netistä. Kuulokkeet ovat erityisen kätevät ulkoillessa kuten lenkeillä, koska ei ole mitään johtoja tiellä. Nämä toimivat siis bluetoothilla, mutta mukana tulee myös johto, jos haluaa käyttää kuulokkeita johdon kanssa. 


Oon aina ollut innokas kuuntelemaan musiikkia, mutta olen huomannut, että näiden kuulokkeiden hankinnan myötä mun musiikin kuunteleminen on lisääntynyt huimasti. Kaiken lisäksi sain vihdoin käyttööni Spotify Premiumin. Nyt musiikin kuunteleminen on niin helppoa eikä tarvitse lenkillä ollessa kuunnella mainoksia. En tiedä ärsyttävämpää tunnetta, kuin että mainokset pysäyttävät juoksulenkin. Lopuksi haluan vielä mainita, että parasta on kun kuulokkeet saa säädettyä helposti itselle sopiviksi. Näin kuulokkeet sopivat melkeinpä kenelle vain. Enää en osaisi kuvitella käyttäväni nappikuulokkeita, näissä on niin paljon enemmän hyviä puolia. En ole oikeastaan löytänyt edes vielä huonoja puolia. Suosittelen siis ehdottomasti, jos kyseiset kuulokkeet ovat olleet mietinnässä. Onko teillä kokemuksia Sudion kuulokkeista? P.S Tajusin juuri, että tämä oli blogini 400 postaus 

4 kommenttia

 1. Sudiot on kyllä ihan parhaat ikinä! Mulla on kans postaus niistä täällä http://www.tuulipuikkonen.com/2018/01/musiikkia-korville-alekoodi.html?m=1 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä! Käynkin lukemassa myös ton sun postauksen 😍

   Poista
 2. Sudion kuulokkeet on kyllä hyvät! Multa löytyy just noi samat ja noin kuukautta myöhemmin tilasin myös nappikuulokkeet kun olin niin tyytyväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit yksi, jonka postaus innosti mua hankkimaan juuri noi kuulokkeet! Kiva kuulla :)

   Poista