Viimeaikaisia suosikkeja

Voin sanoa, että nyt mä oon lomalla ♥ Mulla oli eilen viimeiset yo-kirjoitukset, vaikka en nyt varma olekaan meneekö enkku läpi. Täytyy ainakin toivoa sitä, ettei tarvisi enää syksyllä mennä uusimaan mitään. Ollaan nyt matkalla kohti Leviä ja ajattelin hyödyntää matkan suurimmaksi osaksi blogijuttujen parissa. Aivan ihanaa päästä rentoutumaan talvisiin maisemiin ennen töitä, jotka alkavat pääsiäisen aikaan. Tulin jakamaan teille mun lähiaikojen suosikkeja, kun en ole tehnyt tällaista postausta pitkään aikaan.

Oon tykästynyt viime aikoina paahtoleipä + nutella + banaani yhdistelmään, yllättävän hyvää ja sopivan makeeta. Näitä leipiä onkin tullut syötyä niin aamupalana kuin välipalana. Ootteko te koskaan testannut tällaista yhdistelmää?

Aina kevään lähestyessä, muhun iskee kova kukkahimo. Tähän aikaan vuodesta mun kämpässä tulee siis melkein koko ajan olla jotakin kukkia. Tällä viikolla ostin tällaisen valkoisen kimpun, joka on piristänyt tosi kivasti päiviä.

Ostin viime vuoden puolella näitä Real Techniquesin meikkisiveltimiä, jotka ovat olleet viime aikoina kovassa käytössä. Siveltimistä on sanottu, että ne sopivat erityisen hyvin meikkipohjan tekoon. Siihen tarkoitukseen myös mä oon näitä käyttänyt. 

Joululahjaksi saamani Maybellinen luomiväripaletti on ollut kovassa käytössä. Tässä sävyt ovat hieman kimaltavia, mutta tästä löytyy hyvät perusvärit. Kuitenkaan ripsienpidennysten kanssa en kovin usein käytä luomiväriä. Nyt alkuvuodesta tämä on ollut käytössä enimmäkseen kaikissa juhlissa.

Vasta viime viikolla ostamani uusi takki on tehnyt muhun heti suuren vaikutuksen. Oikeastaan ihastuin ensimmäisenä tähän väriin. Tähän vuodenaikaan tämä takki on juuri sopiva, eli tämä on ollut hankinnasta lähtien kovassa käytössä.

Lähestyvä kevät ja pääsiäinen, kaksi asiaa jota odotan tällä hetkellä erittäin paljon <3 Kevät tuntuu ottavan ehkä hieman takapakkia, ainakin tämän viikon aikana. Se ei kuitenkaan ole lannistanut mun fiilistä, mutta aion seuraavan viikon nauttia vielä kunnon talvimaisemista. Siivosin tällä viikolla ja ostin koristeeksi kaikkia pääsiäiskarkkeja odottamaan pääsiäistä. En yleensä juhlista sitä mitenkään ihmeellisemmin, mutta suklaamunia tulee olla joka vuosi!

Rentouttavaa viikonloppua <3

4 kommenttia

 1. Uuu toi leipäresepti kuulostaa ihanalta♥ On kyllä mahtavaa, että kevät lähestyy koko ajan, vaikka tämä viikko olikin aikamoisen myrskyisä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvää! Niinpä, kyllä se kevät tulee hitaasti mutta varmasti <3

   Poista
 2. Mä oon monesti kuullut kuinka hyvää toi banaani-nutella-leipä on, mutta en oo koskaan testannut! Vaikka siis rakastan kaikkia noita ainesosia :D täytyykin laittaa tää testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä, niin hyvä nopea ja herkullinen välipala! :)

   Poista