Bette Box - huhtikuu

Olin jo muutaman kuukauden miettinyt Bette Boxin tilaamista, kun olin lukenut muiden postauksia ja kokemuksia boxien tuotteista. Huhtikuussa päätin ottaa jatkuvan tilauksen, joka kuitenkin on helppo peruuttaa milloin vain. Mua houkutteli huhtikuun boxin mainostaminen: "Luvassa neljä täysikokoista tuotetta", joten miksi en nyt sitten tilaisi boxia. Odotin innolla boxin saapumista ja heti samana päivänä hain sen postista, kun se saapui sinne. Ensimmäinen reaktioni oli pieni pettymys, jonka muutama muukin on varmaan kokenut tästä boxista. Kuitenkin näistä löytyi myös muutama hyvä tuote. Ajattelin kertoa teille nyt mun kokemuksia tuotteista sekä boxin sisällöstä.


Tyvikohotussuihke (ovh 5,95€, saatavilla päivittäistavarakaupoista)

"Upeaa tuuheutta tuova tyvikohotussuihke kohottaa hiusten tyveä jopa 200%. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin kohdistaen tyveen ja kuivaa hiustenkuivaajalla tyveä työstäen. Lopputuloksena upea volyymi."

En ole koskaan aiemmin käyttänyt tyvikohotussuihketta, sillä sanotaan että se on suunnattu lyhythiuksisille. Nyt kun kuitenkin puoli vuotta sitten leikkasin hiukseni lyhyeksi, tämä oli kuin mulle suunnattu tuote. Oon testannut tätä nyt muutaman kerran ja tähän tuotteeseen olen ollut tyytyväinen. Voisin ajatella ostavani tätä myöskin jatkossa!

Kosteusvoide (ovh 2,90€, saatavilla päivittäistavarakaupoista)

"Ihanan täyteläinen voide koko vartalolle ja kasvoille. Voide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Vaikuttavat aineet ovat 100 % luonnolliset: kosteuttava Aloe Vera sekä suojaavat ja ravitsevat ananaskirsikka ja Intian kinopuu. Voide sopii kaikille ihotyypeille, imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän silkkisen tunteen."

Kyseinen kosteusvoide ei sopinut mun iholle mielestäni ollenkaan. Ensinnäkään voide ei levittäytynyt tasaisesti ja tuntui, että voide ei muutenkaan ollut sileää. Tällä hetkellä mulla on käytössä Garnierin kasvovoiteet, jotka olen kokenut hyviksi. Tämän tuotteen käyttäminen taisi jäädä siis tähän muutamaan kertaan. 

Silmänympärysnaamio (ovh 43€/6 paria, saatavilla Sokos- ja Stockmann-tavarataloista ja -verkkokaupoista sekä Emotioneista)

"Naamiolaput silmänympärysiholle häivyttävät juonteita, silottavat ja kosteuttavat ihoa sekä laskevat turvotusta. Täydennä päivittäistä hoitoa säännöllisesti tai käytä, kun silmänympärysiho kaipaa enemmän hoitoa ja virkistystä. Naamiota voi käyttää myös pikakaunistavana hoitona ennen tai jälkeen juhlien. Anna vaikuttaa 30 minuuttia, samaa paria voi käyttää 3-4 kertaa."

Käytän todella harvoin mitään naamioita, mutta mielenkiintoni heräsi heti, kun boxista paljastui tämä silmänympärysnaamio. Testasin tätä muutama päivä sitten ja mulle tuli heti raikkaampi ja virkistävämpi olo. Kasvoista tuli myös todella sileät. En ehkä kuitenkaan ajattelisi käyttäväni näitä säännöllisesti, mutta silloin tällöin käytettäväksi tämä tuote oli hyvä. 

Lisäksi boxista tuli Oscar de la Rentan hajuvesinäyte. Tuoksun sanotaan sisältävän mm. päärynää, mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia, valkoista ruusua, kieloa ja santelipuuta. Tuoksu oli hyvä eikä ainakaan mun mielestä liian voimakas, sillä en pidä yhtään voimakkaan tuoksuisista hajuvesistä. Olen kuitenkin todella huono käyttämään hajuvesiä, joten näyte oli kiva, mutta tuskin tulen koskaan ostamaan tällaista. 

Lumenen peitekynä (ovh 15,90€, saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista)

"Helppokäyttöinen täsmätuote neutraloi ihon sävyn epätasaisuuksia vastavärien avulla. Persikanvärinen peitekynä peittää tummia ja sinertäviä silmänalusia. Peitekynää käytetään meikkivoiteen tai peitevärin alla tasoittamaan ihon sävyä."

Tästä tuotteesta olin heti älyttömän innoissani. Olen aiemmin kokenut suurimman osan Lumenen tuotteista todella hyviksi. Mun boxista paljastui tämä persikanvärinen peitekynä, joka sopii mulle hyvin. Mulla on taipumusta tummiin silmänalusiin, joten tämä peitekynä on ollut aktiivisessa käytössä. Olen aika varma, että kyseistä tuotetta tulee ostettua jatkossakin.

Ibero luomiväriapplikaattorit (ovh 4,90€/6 kpl, saatavilla päivittäistavarakaupoista)

"Kaikille tutut vaahtomuoviapplikaattorit ovat meikkausvälineiden klassikkotuote. Luomiväripalettien mukana tulevat applikaattorit kannattaa vaihtaa säännöllisin väliajoin uusiin, jotta ne eivät kerää pöpöjä. Paketista löydät kuusi applikaattoria, joilla saat levitettyä sävyn luomille pigmenttisesti ja tarkasti."

Luomiväriapplikaattoreihin olin ehkä hieman pettynyt. Levitän joskus luomivärin applikaattoreilla, mutta useimmiten siveltimillä. Mulla oli näitä myöskin jo entuudestaan kokonainen uusi paketti, joten nämä tuskin tulevat käyttöön ainakaan lähiaikoina. Lisäksi käytän aika harvoin luomiväriä arkena, useimmiten vain juhlissa. 

Näiden testaamisen jälkeen voisin kuvitella käyttäväni noin puolia tuotteista. Innolla jään odottamaan, mitä toukokuun boxi pitää sisällään. Millaisia kokemuksia teille jäi huhtikuun boxista?

Ei kommentteja