Polaroid-kuvaseinäOon jo kauan sitten puhunut teille, että ajatuksissa on rakentaa mun asuntoon polaroid-kuvaseinä. Viime viikolla sain vihdoin sen aikaiseksi iskän avulla. Olin pitkään jo miettinyt, millaisen haluan seinästä. Tarkoituksena oli pyykkinaru idea, johon kuvat on ripustettu pyykkinaruilla ja lopulta toteutin tämän juuri sillä tavalla. Naru on ihan tavallista lankaa, mutta hieman paksumpaa ja se on seinässä kiinni tarrakoukuilla. Laitettiin seinään siksi tarrakoukut, koska tämä on kuitenkin vuokra-asunto joten ei viitsi tehdä kauheasti ylimääräisiä reikiä seinään. Nuo pienet pyykkipojat olen ostanut jo kauan sitten tätä ideaa varten askartelukaupasta, mutta niitä saa monesta muustakin kaupasta.


Aluksi mun oli tarkoitus kerätä kaikki polaroid-kameralla otetut kuvat albumeihin, mutta törmäsin tähän pyykkinaru ideaan netissä. Ajattelin, että miksen toteuttaisi tällaista ja kun kuvia kertyy lisää niin niitä voi laittaa vanhemmasta päästä albumeihin. Voin sanoa olevani ehkä hieman vanhanaikainen, koska tilaan edelleen valokuvia ja laitan niitä albumeihin. Mun mielestä on kiva, että kuvat ovat konkreettisesti jossakin. Ideana on lähiaikoina ostaa polaroid-kuville tarkoitettu oma albumi, johon alan keräämään kuvia sitä mukaa kun niitä tulee lisää. Tämä pyykkinaru idea on siis siitäkin hyvä, että kuvia voi vaihdella narulle aina oman mielen mukaan. Mulla ei vielä ole otettuna kovin paljoa näitä kuvia, sillä iso osa kuvista ovat epäonnistuneet valotuksen valinnan takia. 


Asetin tuon narun sohvan yläpuolelle, koska siinä oli juuri sopivasti tilaa ja mun mielestä se sopi siihen hyvin. Oon myös ajatellut, että miksei alapuolelle voisi tehdä vielä vaikka toista narua, kun kuvia alkaa kertymään lisää. Oikeastaan se voisi näyttää jopa paremmalta. Onneksi tätä ideaa pystyy kehittämään lisää. Tykkään myös siitä, että kuvien alareunaan jää tilaa johon pystyy kirjoittamaan muutaman sanan kuvasta. Tätä ajattelin hyödyntää ainakin sitten, kun alan laittamaan näitä kuvia albumeihin. Kirjoittelin täällä viime vuoden puolella Instax mini 8 kamerasta, jolla nämä kaikki kuvat on otettu. Jos siis polaroid-kamera on sulle oudompi juttu, niin käy ihmeessä vilkaisemassa myös tuo postaus. Tulevan kesän tarkoituksena olisi kuvata entistä enemmän kyseisellä kameralla ja ikuistaa kesän juttuja tuohon narulle. Ei olisi myöskään huono idea tulla näyttämään teille joskus, millaisia onnistuneita kuvia olen saanut ja esitellä niitä hieman tarkemmin. Mietitään tätä vaikka sitten kesän jälkeen. Mitä mieltä olette tästä pyykkinaru ideasta?

2 kommenttia

  1. Toi näyttää niin kivalta!<3 mulla oli myös tuollainen silloin kuin asuin vielä kotikotona :)

    VastaaPoista