Blogihaaste: Minun kesäni

Jos ette vielä tienneet, niin tykkään erityisen paljon kaikista blogihaasteista. Tämän kesän aikana blogeissa on pyörinyt "minun kesäni" haaste hieman this or that tyylillä. Tässä oli mun mielestä kivoja kysymyksiä ja halusin ehdottomasti toteuttaa tämän myös omaan blogiini. Suosittelen, että tekin toteutatte, varsinkin jos olette kesäihmisiä ;-)


Lippis vai lierihattu?
En ole oikein ikinä ollut lippiksen ystävä, vaikka silloin tällöin tulee käytettyä niitä. Sanon kuitenkin, että olen enemmän lierihattujen käyttäjä, vaikka niihin olen ihastunut vasta viime vuosien aikana.

Pehmis vai jäätelöpallo?
Saatan silloin tällöin valita pehmiksen jäätelöpallon sijaan, mutta kyllä olen enemmän tavallisten jäätelöpallojen ystävä. Erityisesti tykkään minttusuklaasta ja päärynästä. Pitäisi vain rohkaistua maistamaan eri makuja, kun yleensä turvaudun tuttuun ja turvalliseen. 

Herneet vai mansikat?
Tämä on helppo, ehdottomasti mansikat! Oon niin mansikkahullu ja yritän aina pärjätä pakastemansikoilla talven läpi, mutta heti tuoreiden mansikoiden saavuttua myyntiin mun on pakko ostaa niitä. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon oon jo syönyt niitä tänä kesänä, haha :D

Palju vai järvivesi?
Rakastan viettää kesäiltaa paljussa, mutta koska siihen ei ole kovin usein mahdollisuutta niin valitsen järviveden. Viime vuosien aikana olen kuitenkin käynyt yllättävän vähän järvessä uimassa, enkä ole vielä tänä kesänä kastanut edes talviturkkia. Kesäiset auringonlaskut järven rannalla ovat kuitenkin parhautta <3


Grilliherkut vai kesäkeitto?
Ehdottomasti grilliherkut, oon niin grillaaja ihminen kesäisin. Lempiherkkuinani ovat grillissä tehdyt perunat, pekoni, grilliliha ja maissi. Ainakin Juhannuksena olisi tarkoitus grillata mökillä! Kaiken lisäksi en ole koskaan tykännyt kesäkeitosta.

Mökki vai teltta?
Mökki kesällä on yksi mun lempparijutuista, joten valitsen sen. Meidän mökin lähellä ei ole järveä, joka on ainut miinuspuoli. Se ei kuitenkaan ole koskaan haitannut mun kesän viettoa siellä. Tänä kesänä mökkeilyyn jää todennäköisesti vain liian vähän aikaa.

Varjo vai auringonpaiste?
Auringonpaiste, joka kuuluu kesään ja josta nautin todella paljon. Erityisesti tykkään nauttia auringosta ihan vain chillaten ja löhöillen. Varjoisat paikat ovat myös silloin tällöin kivoja, mutta enemmän nautin auringonlämmöstä.

Kesäsade vai kesätuuli?
Sanoisin että kesäsade, koska sekin kuuluu kesään, vaikka sade ei ole koskaan erityisen kiva. Toisaalta sillä on myös omat hyvät puolet ja luonto virkistyy sateesta. Useimmiten aurinko sateen jälkeen on kesän parhaimpia juttuja!


Lavatanssit vai festarit?
Festarit, enää en osaisi kuvitella kesää ilman mitään festareita. Tänä kesänä on tiedossa kahdet festarit, joita odotan älyttömän paljon.

Roadtrip vai riippumatto?
Olen aina unelmoinut kunnon roadtripistä, joten vastaan sen, vaikka en ole koskaan kokenut sellaista. Olisi kiva järjestää neljän tai viiden päivän roadtrip, joka ei kuitenkaan ole mahdollista tänä kesänä. Juuri tänään katsoin kalenteria, että tämä kesä on kyllä melkein täyteen buukattu. Ehkä sitten ensi kesänä..

Hiirenkorvat vai sireenintuoksu?
Sireenintuoksu, rakastan kukkien tuoksua kesäisin ja viimeksi tänään näitä kuvia ottaessani haistelin niitä.

Mato-onki vai golfmaila?
Näistä en mielelläni valitsisi kumpaakaan, mutta jos nyt jotakin täytyy sanoa niin golfmaila. Kesäisin on kiva pelata ulkona minigolfia, mutta muuten mua ei voisi kuvitella golfaamassa tai mato-ongella :D2 kommenttia

 1. Apua mulla on tää haaste juhannukseksi ajoitettuna ja meillä on melkein samanlaiset kuvatkin :D
  Kiva lukee sun vastauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä lukemassa myös sun vastaukset, kiitos <3

   Poista