Toukokuun Snapchat kooste

Tämä viikko on mennyt ihan hurjaa vauhtia, enkä oikein ole kerennyt edes tajuamaan, että toukokuu on vaihtunut kesäkuuksi. Alkuviikosta oli töitä, stressiä juhlista sekä viimeisiä hankintoja juhlia varten. Eilen musta sitten virallisesti tuli ylioppilas sekä lähihoitaja. Juhlat olivat todella onnistuneet, vaikka tällä hetkellä voin sanoa voimien olevan lopussa. Ensi viikolla tuutte näkemään juhlista kuvia, kunhan saan ensin karsittua huonompia pois. Onneksi tuleva viikko on hieman helpompi, sillä mulla on vain neljä työpäivää. Tiistaina on kuitenkin edessä reissu Hämeenlinnaan pääsykokeisiin, joka mua ei edes kovin paljoa jännitä. Mutta nyt voitaisiin palata vielä mun parhaaseen kuukauteen pitkään aikaan näiden Snapchat kuvien kautta. Innolla odotan, mitä tämä kesäkuu tuo tullessaan <3

1. Tässä näkyy vielä vähän Vapun aikaisia tunnelmia, kun käytiin hakemassa vapputorilta mulle toi ihana muumi heliumpallo.
2. Päätin tehdä jotakin helppoa ruokaa ja päädyin nauhapastaan sekä kanaan.
3. Äiti paistoi mulle rankan päivän jälkeen lättyjä mansikoiden kera, nami!
4. Vanhalle kotiseudulle tuli uusi pizzeria, joka käytiin testaamassa yksi ilta iskän ja äidin kanssa. Tuohon paikkaan kyllä menen vielä joskus toistekin!

1. Vihdoin kutsukortti urakka päätöksessä ja lopputulos näyttää mun silmään niin kivalta!
2. Pidemmät työputket ei ole yhtään mun juttu, mutta myös niistä osaa nauttia omalla tavallaan niin ihanan työn parissa.
3. Kesän ensimmäinen jätskikioskin jäätelö, joita on tullut tuon jälkeen nautittua säännöllisin väliajoin. En pääse yli mun lempparista, minttusuklaa jätskistä.
4. Pitkän työpäivän jälkeen on parasta päästä nauttimaan auringosta omalle parvekkeelle, jota sain kokea monta kertaa toukokuun aikana.

1. Töihin mennessä oli todella kivan näköinen auringonnousu, jonka ikuistin my storyyn.
2. Pirtelöt ovat olleet nyt lähiaikoina myöskin yhtiä mun lemppareista, niitäkin kelpaa nauttia näin kauniilla säillä.
3. Toukokuussa kävin katsomassa Eetun kanssa Totuus vai tehtävä leffan, joka oli mulle ehkä liian jännittävä mutta kokonaisuudessaan hyvä!
4. Pienetkin asiat töissä voivat saada päivän kääntymään niin hyväksi. Tänäkin päivänä yksi asiakas sanoi mulle: "Susta tulee kyllä hyvä hoitaja". Tällaiset sanat <3

1. & 2. Ensimmäinen Täältä Sinne-kiertueen keikka mulle ja Sonjalle oli Tampereella. Ja tietysti se oli älyttömän hyvä, niinkuin aina!
3. Oon saanut tehtyä mun vaatekaapille kunnon kevätsiivouksen ja lopulta vietiin vaatteet Bonus kirppikselle. Kauppa ei käynyt mitenkään kovin hyvin, mutta ainakin sain vaatteita jonkin verran pois. Nyt olisi tarkoituksena lahjoittaa kaikki loput vaatteet johonkin, jotka niitä tarvitsevat.
4. Äitienpäivän vietto sujui leppoisasti mökillä auringonlämmössä.

1. Tämän päivän ilo syntyi suurimmaksi osaksi siitä, että sain kutsun Hämeenlinnaan sairaanhoitajan valintakokeisiin.
2. Toukokuussa olisi säiden puolesta ollut paljon aikaa asukuville, mutta mä taisin ottaa niitä vaivaiset kaksi kertaa. Täytyy yrittää korjata tilanne nyt kesäkuun aikana.
3. Käytiin Eetun kanssa testaamassa Sitko Pizza&Bar, jossa käyminen oli yksi mun kevään to do-listan jutuista. 
4. Mummun vohvelit ovat vain jotain niin parasta ja hyvää!

1. Kesäilta, ranta ja ihanat ihmiset, ei ole mitään parempaa tapaa rentoutua!
2. Toukokuun aikana edessä oli myös toinen pidempi työputki, mutta onneksi seuraava tällainen on edessä vasta Juhannuksen aikaan.
3. Vietettiin Eetun kanssa vuosipäivää 21.5, jonka kunniaksi käytiin Panchossa syömässä.
4. Ei muutakuin kohti töitä. Samanlainen aamu odottaa mua myös huomenna.

1. Sitten kohti Helsinkiä toista Täältä Sinne-kiertueen keikkaa. Reissu oli älyttömän kiva, vaikka hieman rankka pitkän työviikon jälkeen.
2. Tiistaina mulla oli vapaapäivä ja autoin äitiä leipomaan juhlia varten. Leipomisessa menikin lähes koko päivä.
3. Oon jo monena kesänä tykännyt ottaa aurinkoa ja syödä samalla vesimelonia lusikalla, se on jotenkin niin raikkaan makuista.
4. En voi sanoin kuvailla, miltä tuntui kun työkaverit yllättivät mut laululla ja ruusulla valmistumisen johdosta. Melkein siinä itku tuli <3

Ei kommentteja