SUMMER CRUISEHeippa! Mulla lähestyy neljän päivän miniloma, vielä pitäisi jaksaa tämä ja huominen päivä töissä. Meillä on perheen kanssa suunnitelmana lähteä Kotkaan pienelle asuntoautoreissulle. Lähdetään perjantaina ja tullaan sunnuntaina takaisin. Ihanaa päästä reissulle asuntoautolla, vaikka tänä vuonna reissu onkin lyhyt. Reissusta kuulette lisää myöhemmin, mutta tänään tulin kirjoittamaan teille mun edellisestä reissusta, nimittäin risteilystä. Oon usein kesäisin halunnut käydä ainakin kerran laivalla, mutta viime vuosina reissun järjestäminen on vain jäänyt jotenkin pois. Tänä vuonna mulla ja Eetulla oli suunnitelmana lähteä päivä Tukholmassa reissulle, mutta meidän työvuorot ja vapaapäivät eivät sopineet hyvin yhteen. Päätettiin sitten lähteä kesäiselle 23 h risteilylle kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.
Laivaksi meille valikoitui Baltic Princess. Lähdettiin ajamaan Turkuun neljän jälkeen, josta laiva lähti vähän kahdeksan jälkeen. Ensimmäiseksi etsittiin hytti, johon vietiin tavarat. Meillä oli ikkunallinen hytti, joka mun mielestä oli tosi viihtyisä, vaikka kyseinen laiva onkin vanhempi. Tein nopean meikin korjauksen ja vaihdoin vaatteet, jonka jälkeen suunnattiin syömään. Käytiin laivan Grill Housessa, jonka ruokaa kehuinkin jo täällä. Ilta meni nopeasti laivaa tutkiessa, kauppoja kierrellessä, auringonlaskua katsellessa sekä laivan yöelämässä. Mun suosikkina oli tanssiryhmä, joka esitti tansseja eri maista. Nukkumaanmeno meni myöhään, enkä saanut kunnolla nukkua oudossa sängyssä, mutta se ei oikeastaan haitannut.

Herättiin aamulla kahdeksan aikaan ja suunnattiin pian aamiaiselle. Meillä oli tällä kertaa erikoisaamiainen, joka sisältyi hytin hintaan. Vaikka mulla ei edes ollut kova nälkä, niin laivan aamiainen oli jälleen herkullinen ja maha tuli täyteen. Päivän mittaan tuli vielä kierreltyä kauppoja ja tehtyä ostoksia, nukuttua pienet päikkärit, kuvailtua, pelattua pelikoneilla ja nautittua auringosta terassilla, vaikka kävi kylmä tuuli. Lopulta reissu meni nopeasti ja takaisin Turussa oltiin seitsemän aikaan illalla, jonka jälkeen oli vielä parin tunnin ajomatka kotiin. Reissu oli kuitenkin rentouttava ja seuraavana päivänä jaksoi hyvin töissä. Ehkäpä ensi vuonna varataan ajoissa päivät, jotta voidaan toteuttaa päivä Tukholmassa reissu. Aurinkoista loppuviikkoa, kun se nyt hellii meitä 

P.S Olisiko teillä jotakin toivetta, millaisen postauksen tulisin toteuttamaan meidän viikonlopun reissusta?

4 kommenttia

 1. Oi, laivamaisemat on aina niin ihania! <3 Oon käynny vaan kerran laivalla ja sillonki oli talvi, niin tuollainen kesäristeily vois olla tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Suosittelen kyllä käymään kesäristeilyllä, siellä saa ihan omanlaisen fiiliksen!

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva postaus :) ! Tulipas itellekkin reissukuume tän luettuani :D

  VastaaPoista