Valehtelenko somessa - haasteMenen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olevan some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa
Osittain kyllä, etsin esimerkiksi kivoja kahviloita, joiden tarjoilusta ja sisustuksesta saa hyviä kuvia. Aina en kuitenkaan ajattele, että onko jokin hotelli tai ravintola sellainen, että sieltä saa hyviä kuvia. Tämän kuitenkin huomaan siinä, että laivalle mennessä mulle ei kelpaa mikä tahansa hytti, vaan toivon sen olevan siisti ja kuvauksellinen.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia
Kyllä, tein tätä jo oikeastaan ennen kuin aloin bloggaamaan, mutta joka kuitenkin lisääntyi sen jälkeen kun aloitin blogin kirjoittamisen. Mulle on tärkeää ruoan ulkonäkö ja jos järjestän brunssin, haluan että se on sellainen, josta saa hyviä kuvia. Pukeutumisessa tämä ei ehkä aina toteudu, mutta ajattelen kyllä tyyliäni niin, että kuvat onnistuisi.

En ota itsestäni kuvia, enkä insta stories-videoita, joissa minulla ei ole meikkiä
En, otan useinkin kuvia ilman meikkiä. Mielelläni asukuvissa en ole ilman meikkiä, mutta snäpissä ja instagram stooreissa olen usein ilman meikkiä. Itse asiassa olen viimeisen vuoden aikana pyrkinyt siihen, että on ihan ok vaikka jokaisessa kuvassa ei olisi meikkiä.


Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni
Mun blogi sisältää just kaikkea mun elämästä, mistä pidän ja missä matkustan. Mun blogi kuvastaa elämääni, mutta mielestäni en koe itseäni brändinä.

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle
En, muokkaan kuviani, mutta en mitenkään radikaalisesti. Teen perus kirkkauden muutoksen ja ehkä hieman terävöitän kuvaa. En kuitenkaan koskaan ole muuttanut kuviani niin, että näyttäisin kauniimmalle.

Siloittelen elämääni somessa
Osittain kyllä, sillä todennäköisesti kukaan ei kerro blogissaan tai somessa kaikkea elämästään. Itse pyrin pitämään blogini positiivisena, enkä mielelläni tule kertomaan jokaisesta elämän epäonnistumisesta tai huonosta päivästä. En kuitenkaan tarkoita, että valehtelisin, sillä kyllä kaikilla on niitä asioita, joista ei halua puhua somessa.


Kadun joitakin blogiyhteistöitäni
En, sillä olen tehnyt ainoastaan yhden blogiyhteistyön. Mietin tarkkaan, ryhdynkö siihen ja olen iloinen että sain tehdä blogiyhteistyötä. Nämä ovat kuitenkin asioita, joita haluan miettiä mahdollisimman tarkkaan, ennen kuin suostun. Blogiyhteistyöt ovat kuitenkin huippujuttu!

Bloggaajien elämä on glamourista
Ei ole, tietysti bloggaajana saa paljon hyötyjä esimerkiksi yhteistöiden kautta, mutta silti se on kaukana siitä.

Ajattelen hetket Instagram-kuvina
Kyllä, ajattelen päivittäin kuvaamista. Saatan yhtäkkiä ajatella, että hei tästä saisi hienon instagram kuvan. Sitten teen ehkä pieniä muutoksia, otan kuvan ja todennäköisesti se päätyy instagramiin. Valokuvaaminen on erittäin suuri osa mun elämää.


Seuraan jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin
Mun tulee seurattua keskustelupalstoja ja googlattua omaa nimeeni silloin tällöin, mutta silti voin sanoa, että harvoin. Oon ehkä viimeksi googlannut nimeni puoli vuotta sitten, joten en tee tätä kovin aktiivisesti.

Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen
En, tutustun ihmisiin sen takia, että on mahtavaa löytää uusia ystäviä. Erityisesti välitän bloggaajien ystävyyssuhteista, koska sen kautta saa niin paljon. Tykkään toisten bloggaajien vinkeistä sekä on parasta, kun on joku joka voi ottaa asukuvia, jos muuta ei satu löytymään. Mä saan toisista ihmisistä paljon inspiraatiota, mutta en todellakaan yritä ystävyyssuhteilla kuuluisuuteen.

Blogin kirjoittaminen on helppoa
Ei ole, jotkut voivat ajatella että onpa helppoa vain kirjoittaa tekstiä, mutta bloggaamiseen liittyy niin paljon muuta. Ensin pitää miettiä kuvat ja tehdä jotakin sen eteen, että kuvista tulee onnistuneita. Postausten tekstit tulee suunnitella ja bloggaaminen vie aikaa. Mä teen kuitenkin tätä siksi, että haluan panostaa just näihin kaikkiin asioihin. Mua ei haittaa, vaikka tämä ei olekaan helpointa hommaa <3

Ostan vaatteita, asusteita, tuotteita yms. blogin vuoksi
En varsinaisesti osta mitään blogin takia. Saatan miettiä joitakin asioita ostaessani, että tämä sopii myös blogiini. Erityisesti toisten blogeista saatan saada inspiraatiota tuotteisiin, jos vaikka joku on kirjoittanut yhteistyöpostauksen. 


Sain haasteen Tarulta ja haastan mukaan NooranSinin ja Ainon!
*kerro, keneltä sait haasteen
*vastaa lauseisiin
*lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väite ja vastaa myös siihen


2 kommenttia

  1. Heii kiva kun vastasit tähän, oli hauska lukee sun vastauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä kiva haaste toteuttaa, kiva että pidit! :)

      Poista