7 syntiäni - haaste

Oon nähnyt tämän kevään ja kesän aikana monissa blogeissa kyseisen 7 syntiäni postauksen. Niin kuin tiedätte tykkään älyttömästi toteuttaa blogihaasteita, vaikka mua ei olisi varsinaisesti haastettu kirjoittamaan. Tämäkin haaste kuulosti mielenkiintoiselta ja oon tykännyt lukea muiden vastauksia. Halusin siis tulla kirjoittamaan omat vastaukset haasteeseen, toivottavasti pidätte!


Herkuttelusyntini...
Irtokarkit ovat varmaankin pahin syntini, mutta oikeastaan tähän voidaan laskea kaikki karkit. Mun tulee syötyä ihan liikaa nameja, joten tästä tavasta olisi hyvä päästä eroon. Toisena voisin sanoa mäkkiruoka, koska se on myöskin yksi mun lemppari herkuttelupaikka. Sitä olen kuitenkin lähiaikoina onnistunut vähentämään kiitettävästi.

Ihonhoitosyntini...
Ihon puhdistus, jota tulee tehtyä liian harvoin varsinkin kasvoille. Mulla ei ole käytössä mitään erityisiä ihonpuhdistusaineita, vaan useimmiten mun tulee pestyä kasvoni ihan vain vedellä ja joskus saatan käyttää jotakin pesuainetta. Tämä on kyllä kohta, mihin haluaisin parannusta. Ensiksi pitäisi löytää vain hyvä puhdistusaine kasvoille, joten mulle saa vinkata jos teillä on käytössä jokin hyvä!


Siivoussyntini...
Olen todella laiska aloittamaan siivoamista ja mulla saattaa mennä siinä monta tuntia tai joskus jopa monta päivää. Kun lopulta pääsen siivoamisen vauhtiin, niin tykkään siitä älyttömästi. En tiedä mitään parempaa lopputulosta kuin puhdas koti. En vain tiedä, miten se on aina yhtä hankala aloittaa.

Hiussyntini...
Se, että laitan hiukset liian usein samalla tavalla. Näihin lyhyempiin hiuksiin ei tietenkään saa samalla tavalla kampauksia kuin pitkiin, mutta silti voisin kokeilla useammin erilaisia kampauksia. Usein päädyn pitämään hiukset vain auki tai puoliponnarilla. Töissä mulla taas on hiukset aina kiinni. Ensiksi pitäisi vain löytää kivoja kampausvinkkejä, jotta pääsisi paremmin kokeilemaan.


Ystävyyssyntini...
Oon varmaan huonoin ehdottamaan näkemistä. Tuntuu, että mulla olisi aina kiire, vaikka todellisuudessa löytyisi monta päivää jolloin voisi viettää ystävien kanssa aikaa. Oon jotenkin muutenkin huono suunnittelemaan juttuja ystävien kanssa, vaikka aika paljon teenkin kaikkea. Yleensä kuitenkin joku muu ehdottaa sitä näkemistä.

Pukeutumissyntini...
Pukeudun todella usein luottovaatteisiin. En ole kovin hyvä keksimään uusia asuyhdistelmiä ja kun keksin jonkun, niin sitä tulee käytettyä usein. Lähiaikoina oon huomannut, että mun vaatekaapissa on todella paljon vaatteita, joita en ole käyttänyt pitkään aikaan. Kyseiset vaatteet ovat kuitenkin sopivia ja tykkään suurimmasta osasta. Miten se voikaan olla vain niin vaikeaa irroittautua luottovaatteista :D


Parisuhdesyntini...
Varmaankin se, että oon yleensä se joka päättää mitä tehdään. Mulla on yleensä aina paljon ideoita ja Eetu suostuu lähes kaikkeen. Kesällä kaikki mitä ollaan koettu, on ollut lähes vain mun päättämiä juttuja. Olisi ehkä hieman tsempattavaa, jotta Eetukin voisi useammin päättää tekemisen. Toisaalta kyllä mä yleensä suostun, jos Eetu ehdottaa jotakin.


Lopetin tänään aamulla yövuorot ja nyt mulla on kolmen päivän vapaat, joita tulin viettämään mökille. Oon keksinyt jo paljon ohjelmaa, joten vapaapäivät kuluvat varmaankin nopeasti. Kivaa alkanutta elokuuta <3

2 kommenttia

 1. Tosi ihana off shoulder -paita :3
  Mullakin on paha tapa aina jättää iho puhistamatta. Tiedän sen olevan tärkeää, varsinkin jos on meikkiä kasvoissa, mutta pieni hajamielisyyteni aina pistää unohtamaan, että tänään on meikattu ja ennen nukkumaan menoa olisi hyvä lärvi puhdistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo on kyllä ihana! Hyvä, että en ole ainoa ”laiska”. Ehkä tässä vielä voin saada innostuksen ihon puhdistukseen, se on kuitenkin tärkeä juttu.

   Poista