Heinäkuun Snapchat kooste


1. Kesäkuun aikana tapahtui niin paljon positiivisia juttuja, että aloitin hyvillä mielin myös heinäkuun.
2. Kesän aikana on tullut testattua kerran itsetehtyä mehujäätä. Nämä ovat kyllä maittaneet helteillä, niin kuin kaikki jäätelöt.
3. & 4. Oltiin Sonjan kanssa käymässä mökillä ja kerättiin kävelylenkillä luonnonkukkia. Lisäksi grillattiin ruokaa sekä vaahtokarkkeja. Tuo on muuten hyvä keksintö vaahtokarkkien grillaamiseen. 

1. Heinäkuun alkupuolella varmistui mun muutto Hämeenlinnaan. Sain vuokra-asunnon hyvän matkan etäisyydeltä koulusta uudesta talosta, joka valmistuu syyskuun lopussa. 
2. Brunsseja on tullut tehtyä tämän kesän aikana varmaankin ennätysmäärä. Tämä järjestettiin Sonjan kanssa mökillä ulkoterassilla. 
3. Auringonlaskut ovat ihan mun lemppareita, vaikka tänä kesänä oon sattunut näkemään hieman laimeita auringonlaskuja, joissa värit eivät ole olleet mitenkään ihmeellisiä.
4. Aamut ovat tulleet paljon valoisammiksi ja tällaisissa maisemissa kyllä kelpaa lähteä töihin.

1. Yksi aamu Tampereella ollessani käytiin testaamassa Keskustorin lähellä sijaitseva Kaffila, joka oli söpön pieni kahvila.
2. Tämän paketin saapuessa postiin olin enemmän kuin iloinen ja vielä iloisempi, kun saappaat olivat juuri sopivan kokoiset. 
3. Heinäkuun aikana mulla oli varmaan enemmän iltavuoroja kuin aamuvuoroja, mutta onneksi niissäkin on omat hyvät puolensa. 
4. Sitten sinne kauan odotetulle asuntoautoreissulle <3

1. Heti ensimmäinen matkustuspäivä oli todella kuuma ja nämä farkut olivat ehkä siinä kohtaa hieman liikaa. Tykkään kyllä muuten tästä asuyhdistelmästä.
2. Leirintäalueelle päästyämme suunnattiin rannalle. Mikä onkaan parempi tapa viettää iltaa kuin hyvän kirjan parissa.
3. Käytiin illalla myös leirintäalueen terassilla jätskeillä ja yhdillä juomilla.
4. Leirintäalueella tuli suoritettua summer bucket listalta minigolfaaminen, joka oli hauskaa muutaman vuoden tauon jälkeen.

1. Pyöräretki helteellä ei ehkä ollut mikään parhain idea, mutta paras ja helpoin idea kuitenkin kiertää Kotkan keskustaa.
2. Kotkassa oli ihania nähtävyyksiä ja siellä olisi ollut katseltavaa moneksi päiväksi. Oon varma, että tulen palaamaan vielä tuonne kaupunkiin.
3. Aamupiknik hieman brunssin tapaisena, täydellinen aloitus kesäpäivälle.
4. Neljän päivän vapaat menivät nopeasti, mutta vikana vapaapäivänä oli kiva käydä särkässä taas vuoden tauon jälkeen. Hype jäi jonojen takia kokematta, mutta ehkä tässä vielä tänä kesänä kerkiää.

1. Selasin nettikauppoja, koska oon halunnut tilata itselleni uimalelun. Samalla bongasin nuo ihanat juomatelineet, jotka kelluvat. Kunpa mun uimalelukin jo saapuisi.
2. En ole koskaan ollut mikään innokas teattereissa kävijä, mutta tänä kesänä esityksessä oleva Ehtoolehdon Sankarit kiinnosti. Näin jälkeenpäin voin sanoa, että onneksi tuli mentyä.
3. Mun kesä on ollut kiireistä aikaa, sillä melkein jokaiselle päivälle oon keksinyt tekemistä töiden lisäksi, puhumattakaan vapaapäivistä. Kiireisten päivien keskellä on parasta järjestää välillä myös rento ilta kotona.
4. Näistä tämän kesän pienistä sateista on saanut myös iloita. Kyseisestä sadesään asusta varmaankin lisää sitten syksymmällä!

1. Tammerfest, tämän kesän ensimmäiset festarit ja voin sanoa, että kivaa kyllä oli vaikka vettä satoi aina välillä.
2. Soutelemassa yhtenä aurinkoisena kesäiltana, nautin.
3. & 4. Piknikkejä on tullut järjestettyä tänä kesänä varmaan ennätysmäärä, mutta ne ovatkin mun lempparijuttu kesässä.

1. Uskalsin vihdoin kokeilla suppaamista tänä kesänä. Tarkoituksena olisi vielä käydä suppailemassa auringonlaskun aikaan, mutta katsotaan miten aikataulut antavat periksi.
2. Lähdettiin yksi ilta Sonjan kanssa ajelulle ja päädyttiin ihastelemaan auringonlaskua Pispalaan pirtelöiden kera.
3. Viime kerrasta Pyynikin näkötornilla oli kulunut varmaan kolme vuotta, joten siellä oli kiva poiketa pitkästä aikaa. Hassua, että tällaiset paikat jäävät hieman varjoon, vaikka asuu ihan lähellä.
4. Porissa näkyi myös ihan kiva auringonlasku.

1. Tämän vuoden asuntomessut olivat mun ensimmäinen kerta koskaan asuntomessuilla ja tykkäsin koko tapahtumasta. Mun sisäinen sisustusinto nousi taas huippuunsa.
2. Oli pakko käydä katsomassa uusi Mamma Mia ja vielä kun se meni Tampereen uudessa Scape salissa. Tykkäsin leffasta ja erityisesti tuosta leffasalista. 
3. Parvekkeella oli ihanat näkymät ja mun täytyy sanoa, että tuota asuntoa ja Tamperetta tulee kyllä ikävä!
4. Yövuorot meni nopeasti, kun mulla oli melkein koko ajan jotain tekemistä. Sain yhden kirjankin luettua loppuun asti. 

Heinäkuu oli ihana, lämmin ja tapahtumarikas kuukausi. Toivon mukaan elokuusta tulee vielä aurinkoinen, jotta saa nauttia kesän jutuista!

Ei kommentteja