Kesän lempi asuyhdistelmä & kuulumisiaHeissan ja kivaa uutta viikkoa. Nyt mennään jo Elokuun puolessa välissä ja mulla on jäljellä enää viisi työpäivää. Aloitin työt toukokuun alussa ja siitä lähtien aika on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin, että mun pitäisi pian jättää työpaikalle hyvästit. Kyseinen työpaikka on ollut paras, missä olen koskaan ollut. Ihanat työkaverit, ilmapiiri ja vaihtuvat asiakkaat. Tässä työssä tykkään eniten vaihtuvuudesta. Onneksi mua pyydettiin keikkatyöhön kyseiseen paikkaan, joten pääsen sinne vielä uudelleen. Ensi viikon torstaina mulla alkaakin jo koulu. Mulla on ollut pieni jännitys ja stressi jo pidempään, mutta onneksi oon pystynyt ottamaan vielä viimeisinä lomaviikkoina myös rennosti. En yleensä jännitä paljoa, mutta uusi koulu ja koko kaupunki saa mielen hieman sekaisin. Uskon kuitenkin, että selviydyn hienosti.Aloin tänään miettimään kuinka ihana kesä mulla on ollut. Oon saanut nauttia töistä, mutta kerennyt tekemään myös paljon muuta. Oikeastaan ihmettelen, miten paljon kaikkea oon kerennyt kokemaan tämän kesän aikana. Vielä olisi to do-listalla Kalevan maauimalan testaus, Saunaravintola Kuuma, suppaaminen auringonlaskussa, vesijetteily ja tietenkin Blockfestit. Blokit on sillain hyvään aikaan, koska sitä voidaan pitää kesän päätösviikonloppuna. Tuun varmasti kertomaan teille mun kesästä tarkemmin sitten vielä myöhemmin.


Pari viikkoa sitten treffattiin Ellin kanssa Tampereella. Käytiin Keskustorilla sijaitsevassa Fazer Cafessa ja kuvailemassa Finlaysonin Art Arealla. Oon käynyt kyseisessä paikassa kuvailemassa muutaman kerran, mutta en vielä tämän vuoden puolella. Tuolla pitäisi ehdottomasti käydä useammin. Pohdittiin myös sitä, kuinka paljon omassa kotikaupungissa on paikkoja, joissa ei ole tullut käytyä montaa kertaa. Kuvailuun laitoin päälleni ehdottomasti tämän kesän parhaimman ja itselleni mieluisimman asuyhdistelmän. Kyseinen mekko on niin rento ja nuo olkilaukut ovat vain nyt tämän kesän in <3 Oli mahtavaa, että nähtiin Ellin kanssa vihdoin ja toivon mukaan nähdään vielä ennen kuin muutan. Muuten, mun muuttoon on enää 1,5 kuukautta. Mihin tämä aika oikeasti häviää? Olipa kiva kirjoittaa pitkästä aikaa ihan vain näin fiilistelypohjalta, tätä pitäisi ehdottomasti toteuttaa enemmän.


Mekko - Cubus
Olkilaukku - Mango
Aurinkolasit - BikBok
Kello - Daniel Wellington

5 kommenttia

 1. Oi miten ihana asu! <3 Tuo laukku on supersöpö, mua vähän harmittaa, että ostin kokonaan mustan olkilaukun enkä tuollaista ruskeaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mulla oli heti mielessä, että haluan kyseisen laukun ruskeana. Toisaalta musta toisi kivaa vaihtelua. Molemmat kuitenkin sopivat hyvin melkeinpä minkä asusteen kanssa vain :)

   Poista
 2. Voi että miten nätti mekko! <3

  VastaaPoista
 3. Toi oli kyllä aivan ihana asu<3 ja nähdään ehdottomasti, laitetaan viestiä miten ehdittäis vielä ennen sun muuttoa!

  VastaaPoista