Onnistuinko kesän suunnitelmissa?

Viimeisimmät kuukaudet ovat menneet vauhdilla eteenpäin ja on aika sanoa tälle kesälle heipat. Oon kuitenkin yhtä innoissani siirtymässä syksyyn, sillä oon alkanut tykkäämään kyseisestä vuodenajasta joka vuosi yhä enemmän. Ei se kuitenkaan kesää voita, varsinkaan tämän vuoden kesän ihania säitä. Muistatteko, kun tein perinteisen bucket listan kesälle. Tulin nyt kertomaan teille, miten nämä suunnitelmat onnistuivat:


♥ Testaa Helsingin Magnum jäätelöpaikka
Mun on pitänyt käydä kyseisessä paikassa Helsingissä kesällä ollessani jo monena vuotena, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Tänä vuonna otettiin kyseinen kohde Sonjan kanssa tavoitteeksi ja käytiin siellä meidän Helsingin reissun aikana.


♥ Käy minigolfaamassa
Kotkassa minilomalla ollessamme käytiin minigolfaamassa leirintäalueen minigolf-radalla. Huomasi kyllä, että edellisestä kerrasta oli älyttömästi aikaa, koska tuntui ettei kumpikaan meistä osannut paljon yhtään.

♥ Käy Flowparkissa tai jossakin muussa kiipeilypuistossa
Tämä kohta jäi suorittamatta, sillä meidän oli tarkoitus miniloman aikana käydä myös kiipeilypuistossa. Siihen aikaan oli kuitenkin kuumimmat helteet, eikä millään jaksettu. Eikä meillä kylläkään olisi ollut edes riittävästi aikaa. Ehkä sitten ensi vuonna.

♥ Koe Porin asuntomessut
Vietettiin Eetun kanssa tosi kivat pari päivää Porissa ja sain kokea elämäni ensimmäiset asuntomessut, joista kirjoittelin enemmän täällä. Ja nyt olen varma, että asuntomessuista tulee jokavuotinen perinne.

♥ Koe väriestejuoksutapahtuma
Olin hieman myöhässä tämän asian kanssa, sillä liput olisi pitänyt varata heti kesän alussa. Luovuin ehkä jo siinä vaiheessa kun tajusin, kuinka hankalaa olisi lähteä jonnekin muulle paikkakunnalle. Harmillista, että Tampereella oli samaan aikaan Blockfest, jonka halusin ehdottomasti mielummin kokea.

♥ Kokeile ensimmäistä kertaa elämässä Sup lautailua
Check, käytiin Siirin kanssa Pyynikillä kokeilemassa Sup lautailua yhtenä hellepäivänä. Sup lautailu olisi ollut kiva kokea vielä auringonlaskun aikaan, mutta ensi kesänä sitten useampana kertana. Sup lautailu oli kyllä yksi parhaimmista jutuista kesän aikana!

♥ Koe festareista ainakin Blockfestit ja Tammerfestit
Jep, olin molemmilla festareilla. Kummassakaan ei tänä vuonna mielestäni ollut parhaimmat esiintyjät, mutta mulle oli tärkeintä kesän festarifiilis sekä tietenkin Cheekin viimeiset festarikeikat. Ensi vuonna haluaisin niin päästä kauemmas festareille kuten Ruisrock olisi ihana.

♥ Nauti töistä
Todellakin, nautin mun kesätöistä niin paljon kuin pystyin. Iloitsin aurinkoisista päivistä, kun päästiin asiakkaiden kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan päiväkahvista. Oon hehkuttanut mun työpaikkaa paljon, mutta kieltämättä se on ollut paras, missä olen koskaan ollut.

♥ Järjestä jokavuotiseen tapaan paljon piknikkejä, puistossa ja rannalla
Piknikkejä tuli järjestettyä tämän vuoden aikana ennätyspaljon. Eniten varmaankin rannalla, mutta jonkin verran myös puistoissa. Piknikit kuuluvat suurena osana kesään, niinkuin oon täällä blogin puolella moneen kertaan todennut.

♥ Kierrä huvipuistoista ainakin Särkänniemi ja Linnanmäki
Olin päivän Särkänniemessä huvittelemassa, mutta Linnanmäki jäi kokematta. Särkänniemi päivä oli myöskin kunnon hellepäivä, eikä siitä pystynyt silloin nauttimaan kunnolla. Kaiken lisäksi ihmisiä oli niin paljon, että Hype jäi kokonaan kokeilematta. Voisi siis ottaa ensi vuonna tavoitteeksi ainakin käydä Linnanmäellä sekä testaamassa Särkänniemen Hype.♥ Testaa uusia reseptejä, tietysti kesään liittyen
Reseptejä tuli testattua todella paljon tämän kesän aikana. Varsinkin kaikki kesäkakut olivat mun suuri intohimo. Monet kesäreseptit tuli jaettua myös tänne blogin puolelle. Uskon, että mun into leipomiseen pysyy myös syksyn aikana ja löydän paljon uutta testattavaa.

♥ Nauti auringonlaskuista rakkaiden ihmisten seurassa
Näin tänä kesänä auringonlaskuja, mutta en mielestäni tarpeeksi. Olin monta kertaa katsomassa auringonlaskua, kun oletin että tulisi hieno auringonlasku. Kaikki hienoimmat auringonlaskut tulivat kuitenkin aina silloin, kun niitä ei odottanut. Sain silti muutaman hyvin onnistuneen kuvan tämän kesän auringonlaskuista.

♥ Grillaa, joka kuuluu ihan ykkösjuttuna kesään
Grillasin aina kun oli mahdollista, eli grillasin todella paljon niin kotona kuin mökilläkin. Voin sanoa, että tämä ainakin oli kunnon grillikesä <3

♥ Käy pitkästä aikaa kesäisellä risteilyllä
Jep, oltiin Eetun kanssa vuorokauden risteilyllä Tukholmassa Baltic Princessillä. Vaikka olisin halunnut pidemmän risteilyn, niin tämäkin oli silti todella kiva reissu. Ja ainakin tällä reissulla näin yhden kesän hienoimmista auringonlaskuista.

♥ Käy vesipuistossa, Jukupark tai Serena kelpaisi!
Buu, ei toteutunut, vaikka tänä kesänä Suomen sää olisi ollut täydellinen päivälle vesipuistossa. Ehkä vesipuistot sijaitsevat liian kaukana, sillä niitä ei ole montaa. Onneksi juttuja voi aina siirtää odottamaan seuraavaa kesää.

♥ Nauti terassisäistä useaan otteeseen
Muutamia iltoja tuli vietettyä terassilla ihanien ihmisten kanssa. Useimmiten sattui vielä aivan täydelliset kesäsäät. Harmittaa, kun en ole vielä päässyt testaamaan Tampereen saunaravintola kuumaa. 

♥ Syö paljon tuoreita marjoja
Kyllä, oon kunnon marjojen suurkuluttaja. Niitä tuli syötyä paljon pelkästään, mutta myös jogurtin ja jäätelön kanssa. En tiedä mitään parempaa kuin tuoreet marjat. Enkä välitä yhtään niistä, jos ne ovat pakastettuja.

♥ Ota videonpätkiä pitkin kesää ja toteuta kesästä ehkä pieni koostevideo
Videonpätkiä tuli otettua pitkin kesää, mutta silti liian vähän. Videoiden kuvaaminen jotenkin aina vain unohtui kun tuli otettua pelkkiä kuvia. Ehkä mä vielä joskus opin ikuistamaan muistoja enemmän myös videoiden muodossa.

♥ Juhli valmistujaisia
Mun valmistujaisia juhlittiin heti kesän alussa ja kyseinen päivä oli kyllä yksi kesän sekä elämän parhaista. Niin paljon kivoja juttuja ja rakkaita ihmisiä. Siitä päivästä lisää täällä.

♥ Käy Ähtärin eläinpuistossa tapaamassa pandoja sekä ehkä myös Korkeasaaressa
Kumpikaan ei toteutunut kesän aikana, mutta meidän olisi tarkoitus mennä vielä syyskuun aikana käymään Ähtärissä ainakin pandatalon puolella. Ehkä ensi vuoden Helsingin reissulle täytyisi suunnitella reissu Korkeasaareen. Oon käynyt siellä viimeksi vauvaikäisenä, joten ehkä olisi korkea aika vierailla siellä uudelleen. ♥ Hanki uusi puhelin
iPhone 8 tuli hankittua heti kesän alussa ja oon kyllä erittäin tyytyväinen kyseiseen ostokseen. Puhelimella on saanut ikuistettua parhaat kesähetket ja kameran laatu on ihan paras, suosittelen!

♥ Nauti kesäpäivistä mökillä
Mökillä vietin kesällä paljon enemmän aikaa kuin kuvittelin. Tein sinne pidempiä reissuja, mutta myös yhden päivän reissuja. Mökki on yksi parhaista paikoista kesällä, vaikka meidän mökin lähellä ei olekaan rantaa.

♥ Vietä aikaa järvellä, soudellen ja uiden
Kävin uimassa koko kesän aikana tasan kerran, en vaan nykyään tykkää uimisesta paljon yhtään. Uimisen sijaan kävin monta kertaa soutelemassa, joten voin kyllä sanoa tämän kohdan suoritetuksi.

♥ Suorita autokoulu loppuun mahdollisimman pian
Kesän alkupuolella mulla oli kova tahti autokoulun suhteen ja inssi varattiin suoritettavaksi ennen Juhannusta. Mua jännitti aivan älyttömästi, koska jos en olisi päässyt ensimmäisellä kerralla läpi, olisin joutunut uudistuneisiin autokoulun käytäntöihin. Onneksi lähdin Juhannuksen viettoon iloisin mielin kortti taskussa.

♥ Varaa jalkahoito & kasvohoito, edellisistä kerroista on liian pitkä aika
Nämä varasin myös heti jo kesän alusta. Kasvohoitoon sain käytettyä yhden lahjakortin, mutta jalkahoidon maksoin itse. Molemmissa hoidoissa rentouduin kyllä täysillä ja voisin kuvitella meneväni jo uudestaan, ainakin jalkahoitoon. Nimittäin rakastan, kun mun jalkoja hoidetaan sekä varsinkin kun niitä hierotaan :D

♥ Tee tästä kesästä ikimuistoinen
Todellakin check, mun kesä oli yksi parhaista moneen vuoteen. Sain tutustua uusiin ihmisiin, vietin kesän parhaat ja huonot hetket rakkaimpien ihmisten kanssa. Nautin jokaisesta kesä hetkestä täysillä, vaikka suurin osa ajasta menikin töissä. 2018 vuoden kesää tulen muistelemaan lämmöllä, kiitos. 

Ei kommentteja