Vapaapäivä mun matkassa


8.44 Herään valoisaan aamuun ilman kellon soittoa, joka kylläkin olisi soittanut minuutin päästä. Selaan hetken puhelinta, mutta päätän nousta ylös ja alkaa tekemään aamutoimia.

9.05 Aamutoimet tehty muuten, mutta aamupala on vielä syömättä. Päätän mennä takaisin sängylle syömään aamupalaa, otan kalenterin mukaan ja suunnittelen tulevaa viikkoa.

9.30 Aamupala syöty ja tämä viikko suunniteltu päällisin puolin. Mulla on tänään koulusta etäpäivä, joten käyn tehtävien pariin.

11.25 Tehtävien teossa menee jonkin aikaa, mutta saan kaikki tehtyä. Jään vielä koneelle tekemään kaikkia rästiin jääneitä juttuja kuten muuttojuttuja. Samalla katson kouluun hankittavia kirjoja ja yritän löytää niitä käytettyinä eri nettisivuilta.

12.55 Kello meneekin hurjaa vauhtia ja nälkä alkaa yllättämään. Laitan ruoan uuniin, mutta jään vielä koneelle siksi aikaa. Katselen erilaisia muumimukeja ja kulhoja, joihin ihastun heti. Tekisi mieli alkaa keräämään mukien lisäksi myös muumikulhoja.

13.30 Ruoka on valmista ja pääsen syömään, nam!


13.45 Oon saanut syötyä ja mun viikonloppuna saamani flunssa alkaa viemään voimia. Päädyn hetkeksi sängylle lepäämään ja laitan netflixin pyörimään. Hyvä, etten nukahda oon nimittäin jotenkin tosi väsynyt.

15.45 Netflixin parissa kuluukin pari tuntia, sillä aloitin uuden sarjan johon jäin heti koukkuun. Nyt on kuitenkin aika pakata tavarat valmiiksi Tampereelle lähtöä varten, sillä oon ollut reissulla perjantain koulupäivästä lähtien.

16.50 Tavarat pakattu ja lähden kävelemään kohti bussipysäkkiä.

17.10 Bussi saapuu myöhässä, niin kuin melkein aina. Edessä on melkein 1,5 tunnin matka Tampereelle, jonka kulutan musiikkia kuuntelemalla.

18.14 Bussi saapuu Tampereelle ja päätän käydä vielä kirjastossa, ennen kuin menen kotiin. Haen sieltä pari varattua kirjaa ja suuntaan takaisin pysäkille.


18.26 Odotan pysäkillä hetken aikaa, kunnes bussi Kalevaan saapuu. Hyppään bussiin, joka on ihanan tyhjä, kerrankin!

18.43 Oon kotona, en jaksa heti purkaa laukkuja vaan aukaisen koneen. Kuvaan muutamat vanhat oppikirjat ja laitan ne myyntiin Facebookiin ja Toriin. Tutustun myös kirjoihin, jotka hain kirjastosta.

20.10 Mulla on sopivasti aikaa, joten päätän järjestellä loput viime vuoden kuvista valokuva-albumeihin, jota oon jo aloittanut edellisellä viikolla.

21.05 Saan kuvat järjesteltyä, vielä puuttuu tekstit, jotka päätän kirjoittaa joku toinen päivä.

21.15 Laitan vielä kaikki tavarat paikoilleen, sillä en tykkää mennä nukkumaan, jos koti ei ole siisti.

21.30 Teen iltatoimet, selailen sängyssä hetken puhelinta ja alan nukkumaan 

Tällainen oli mun eilinen vapaapäivä tällä kertaa, mitä piditte pitkästä aikaa tästä my day tyyppisestä postauksesta?

2 kommenttia

 1. My day-postauksia on aina kiva lukea. :)
  Ihania koulutarvikkeita noissa ekoissa kuvissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä postaukset ovat ihanan arkisia. Kiitos, mäkin pidän niistä! <3

   Poista