Bette Box - elokuuLove beauty and planet volume & bounty shampoo (ovh, 9,90€, saatavilla K-citymarketeista, Sokokselta, Prismoista ja Hehku-myymälöistä)

"Love Beauty and Planetin vegaanisertifioitu shampoo luonnollisella kookosvedellä ja eettisesti hankitulla Mimosan kukalla auttaa pitämään hiuksesi kosteutettuina ja jättää ne tuuheiksi. Pullo on 100 % kierrätetystä materiaalista ja koostumus ei sisällä silikooneja, parabeeneja tai väriaineita. Hiukan enemmän rakkautta sekä sinulle että planeetalle."

Shampoota kuluu todella paljon, joten en koskaan laita pahitteeksi, jos sitä paljastuu boxista. Ensimmäisenä ihastuin näiden pullojen kuviointiin ja väreihin, niin kivan väriset ja sopivat mulle täydellisesti. Innokkaana lähdin sitten testaamaan kyseisiä tuotteita. Shampoo on riittoisaa ja tekee hiuksista puhtaan tuntuiset. Voisin siis ostaa näitä jatkossakin!Love beauty and planet volume & bounty hoitoaine (ovh 9,90€, saatavilla K-citymarketeista, Sokokselta, Prismoista ja Hehku-myymälöistä)

"Hoitoaine tarjoaa hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutta ja jättää ne tuuheiksi."

Hoitoaineeseen olin yhtä tyytyväinen kuin shampooseen. Se jätti hiukset sileiksi ja hiukset oli helppo kammata märkinä suoriksi. Erityismaininta vielä näiden ihanalle tuoksulle ja koolle, sillä nämä purkit on helppo ottaa matkalle mukaan.Dove replenishing ritual vartalovoide (ovh 3,39€, saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista)

"Dove Nourishing Secrets Replenishing-vartalovoide on saanut inspiraationsa Afrikasta. Se sisältää mangovoita ja marulaöljyä ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille."

Hukun varmaan kohta vartalovoiteisiin, sillä niitä on kertynyt kaappiin lähiaikoina todella paljon. Lähdin testaamaan tätä Doven uutta vartalovoidetta hyvillä fiiliksillä ja testauksen jälkeen mulle jäikin hyvä fiilis. Tuoksu oli kohdallaan ja tämä imeytyi iholle nopeasti, niin kuin yleensä Doven tuotteet. Onneksi nämä eivät kovin nopeasti vanhene, joten eiköhän kaikki tule käytettyä. Vartalovoiteita tarvitsee kuitenkin lähes päivittäin.Ibero meikkisieni (ovh 2,90€/4 kpl, saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista)

"Iberon klassisilla, kolmion mallisilla meikkisienillä meikkivoide levittyy tasaisesti kasvoille ja erityisesti vaativiin alueisiin kuten nenänpieliin. Tuote on monipuolinen ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin."

Boxista paljastuneet meikkisienet eivät niinkään innostaneet mua, sillä mulla on ainakin tällä hetkellä kaikki mitä tarvitsen meikkaamiseen. En ole muutenkaan kovin innokas meikkaamaan, joten siinä ehkä syy, miksi en tykkää boxien meikkituotteista niin paljoa. Varmasti kuitenkin hyödyllinen tuote niille, joilla on oikeasti käyttöä näille.

Hohde tehovoide (ovh 44,90€/40 ml, saatavilla verkkokaupasta hohdekosmetiikka.fi)

"Kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Hohde-tuotteissa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit."Hohde puhdistusemulsio (ovh 44,90€/50 ml, saatavilla verkkokaupasta hohdekosmetiikka.fi)

"Hemmottele ihoasi puhdistusemulsiolla, joka sopii erinomaisesti eri ihotyypeille, myös couperosa iholle. Sen ainesosat rauhoittavat ja auttavat pitämään ihosi kosteustasapainon hyvänä. Ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet sekä vesiliukoinen meikki puhdistuvat lempeästi ja tehokkaasti. Hiero puhdistusemulsiota kosteille kasvoille ja kaulalle. Huuhtele haalealla vedellä ja taputtele iho kuivaksi."

Nämä pienet näytteet veivät mut myös heti mukanaan. Tykkään, kun boxista paljastuu myös ihan vain pelkkiä testereitä, eli tällaisia pieniä näytepurkkeja. Jos tuotteelle ei ole käyttöä, niin nuo isot purkit ovat hieman turhia. Tykkäsin kuitenkin sekä tehovoiteesta että puhdistusemulsiosta. Erityisesti puhdistusemulsio toimi hyvänä lisänä meikin puhdistuksessa, jonka jälkeen oli kiva levittää tehovoidetta kasvoille. Toimivia siis molemmat, joita voisin kuvitella käyttäväni tulevaisuudessa.

Lisäksi boxista paljastui kukkaistuoksuperheeseen kuuluva Lanvinin tuoksunäyte (saatavilla Sokos ja Stockmann tavarataloista ja Sokos Emotion- ja Kicks-myymälöistä). "Tuoksut ovat ihanan tyttömäisiä, samalla kuitenkin herkkiä ja sensuelleja, sopien näin kaiken ikäisille naisille." 

Oon jotenkin todella kyllästynyt näihin tuoksunäytteisiin, joita tuntuu tulevan lähes jokaisesta boxista. Tuoksu oli hyvä, mutta mun ei tule muutenkaan käytettyä mitään tuoksuja lähes koskaan. Siis aika turha tuote ainakin minulle, mutta jokainen tykkää eri jutuista.

Elokuun boxi sisälsi siis paljon hyvää, mutta muutaman turhan jutun mulle. Onneksi kaikkea voi kierrättää. Huomenna alan tutkimaan kunnolla syyskuun boxia, jonka kävin hakemassa muutama päivä sitten. Ihanaa tulevaa syksyistä viikkoa just sulle <3

Ei kommentteja