Elokuun Snapchat kooste


1. Vietettiin elokuun alussa Ellin kanssa aurinkoinen iltapäivä Tampereella ja käytiin Fazer Cafessa herkuttelemassa. Tuon kahvilan sisustus on aivan ihana!
2. Mummin tekemiä vohveleita tuoreiden mansikoiden ja vadelmien kera, parasta.
3. Yövuorojen jälkeen lähdin muutamaksi päiväksi mökille ihan vain rentoutumaan, joka oli kyllä niin hyvä idea pitkään aikaan.
4. Kyllä ne yövuorot verotti, sillä nukuin aivan älyttömästi niiden jälkeen. Onneksi sain unirytmin korjattua aika nopeasti. 

1. Tänä vuonna innostuttiin Sonjan kanssa uunissa paistetusta Ciabatasta, joka sopii täydellisesti tuoreiden grilliherkkujen kanssa.
2. Tuo palmu juomateline oli paras ostos pitkään aikaan ja toimi mökillä ollessa rannalla erittäin hyvin. 
3. Tästä raparperipiirakasta tuli parasta, mitä koskaan olen tehnyt. Tän huippuhyvän ohjeen löydät täältä.
4. Halusin yhtenä mökki iltana lähteä katsomaan auringonlaskua, joka ei lopulta ollut kovin näyttävä mutta mieli lepäsi tuon tyynen järven äärellä.

1. Seuraavana iltana auringonlasku oli jo vähän näyttävämpi ja kävin tekemässä pienen iltalenkin.
2. Elokuun alkupuolella vietin viimeiset kunnon kesähetket mökillä. Kerkesin viettämään mökillä kesällä paljon aikaa ja lähdin sieltä tuolloin hieman haikein mielin.
3. Kun sain tuon riippukeinun vihdoin parvekkeelleni, siitä tuli hetkessä mun lempparipaikka. Siinä on tullut vietettyä jo monta iltaa. 
4. Kesän viimeinen souturetki, jonka aikana aurinko näyttäytyi kivasti. Souteleminen oli myös yksi tämän kesän parhaimmista jutuista. 

1. Iltavuorosta tullessani Keskustorilla oli niin kiva maisema, että täytyi ottaa kuva my storyyn.
2. Myönnän, mäkin oli yksi niistä joka yritti saada muumimukia netin kautta tuloksetta. Mua harmittaa vieläkin.
3. & 4. Sonjan arvonnassa voittama hotelliyö Lapland Hotelsissa, joka oli kyllä todella mieluinen kokemus ihanan hotellin aamupalan kera.

1. Hyvin nukutun yön jälkeen on kiva lähteä viettämään vapaapäivää Helsinkiin.
2. Niin vain ne kesätyöt kävivät vähiin ja elokuun puolessa välissä sai alkaa laskemaan päiviä töiden loppumiseen.
3. Mun työkaverit <3
4. Kun tuo flamingo uimalelu saapui postissa, mun oli pakko nähdä millainen se oli. Lopulta täytin ja tyhjensin sitä yhteensä lähes kaksi tuntia, ei niin järkevä ajatus.

1. Pitkät vapaat tuntuvat kivoilta, varsinkin kun on edessä kaikkea kivaa ohjelmaa.
2. Vuokrasin tulevan asuntoni tosiaan jo ennen kuin olin edes nähnyt koko asuntoa. En kuitenkaan kokenut sitä tarpeelliseksi, koska koko talo on aivan uusi. Ja hyvältähän siellä näytti eikä ole enää kuin kolme viikkoa muuttoon.
3. & 4. Yks sille, että oli perjantai ja Blockfest viikonloppu käynnistyi. 

1. Tässä näkyy aika hyvin mun Blockfestien toisen päivän asu, rento ja kiva yhdistelmä.
2. Blockfestien jälkeinen sunnuntai meni pienessä koomassa ja unirytmin korjaamisessa, mutta onneksi aurinkoinen sää piristi.
3. En tiedä mitään parempaa kuin juuri siivottu koti, varsinkin pitkän ajan jälkeen.
4. Tämä kooste alkaa olemaan täynnä auringonlaskuja, mutta olihan tuo niin hieno, että meidän piti pysähtyä autolla, jotta saan kuvan :D

1. & 2. Sain työkavereilta kivan muumikulhon kuluneesta kesästä ja mä päätin leipoa niille samanlaisen keksikakun kuin tein äitienpäivänä, ainakin siitä tuli yhtä hyvännäköinen. 
3. Ensimmäinen koulupäivä todella jännitti, mutta selviydyin siitä hyvillä mielin ja sain myös jo haalarit.
4. Heti toisena koulupäivänä suuntasin koulun jälkeen Lahteen, yhteen kesän ikimuistoisimpaan viikonloppuun.

1. Heti Lahteen saavuttua mun flunssa oli niin paha, että oli pakko hakea apteekista jotain helpotusta.
2. Kiitollinen, siunattu, onnellinen. 
3. Koulun alkaessa alkoi myös se opiskelijaelämä ja ollaan keretty tekemään jo vaikka mitä ensimmäisten kahden viikon aikana. 
4. Ja edelleen mä ihmettelen mihin tää aika katoaa :D Mun elokuu oli niin touhun täyteinen, että siihen oli kiva lopettaa tämän vuoden kesä. Nyt olenkin jo todella innoissani saapuvasta syksystä!

Mulla on ollut tänään rennompi aamu ja lähden kohta vasta kouluun. Tänään on luvassa iltaluento ja koulu kestääkin kahdeksaan asti. Onneksi huomenna starttaa taas viikonloppu <3

Ei kommentteja