Loppukesän ostoksia


Ensimmäisenä haluan esitellä teille juttuja, mitä ostin koulua varten ja jotka näkyivät täällä jo viime viikolla. Ihastuin tuohon Vallilan Metsänhenki sarjaan ja ostin kyseistä sarjaa vihkon 2,95€ ja penaalin 9,95€. Lisäksi löysin samalla tuon söpön vaaleanpunaisen muistivihkon, sillä eihän vihkoja voi koskaan olla liikaa. Tuo maksoi 1,95€. Mun penaali kaipasi myös vähän päivitystä uusiin kyniin, joten samalla ostin muutaman ohueamman yliviivaustussin, uuden lyijytäytekynän ja lyijyä sekä kuulakärkikynän, jota voi kumittaa. Ihan huippukeksintö! Nämä kaikki tosiaan ovat Suomalaisesta kirjakaupasta.

Oon jo vuoden etsinyt kyseistä laukkua, johon törmäsin juuri sopivasti ennen koulun alkua H&M:ssä. Tarvitsin uuden laukun koulua varten ja koska tässä on kätevä pohja, joka pysyy kasassa, olin heti myyty tälle laukulle. Laukku maksoi 18,60€ ja samalla ostin siihen uuden valkoisen pörröpallo avaimenperän, joka maksoi 4,99€.

Näin pitkän koulumatkan takia mulla on monta bussikorttia ja lisäksi junan kausilippu, joten halusin jonkun kivan pussukan missä kortit pysyisivät helposti tallessa. Törmäsin tähän Marimekolla ja tämä maksoi 14,90€. Ja nyt voin sanoa, että oli kyllä kannattava ja kätevä ostos.

Tänä vuonna en järjestänyt sen isompia synttäreitä, mutta halusin kuitenkin jotakin pientä ekstraa synttäripäivään. Päätin tilata juhlahumua.fi sivustolta pienet numero ilmapallot sekä confetti-ilmapalloja, jotka toimivat täydellisesti synttäreiden vietossa. Numero ilmapallot maksoivat 3,90€/kpl ja confetti-ilmapallot 4,99€. Samaan tilaukseen laitoin vielä uusia merkkejä lightboxia varten. Tuo pakkaus maksoi 9,90€.

Ideal of Swedenillä oli jokin tarjous puhelinkuorista, mikä hyödynnettiin Sonjan kanssa yhteistilauksella. Valitsin sieltä sitten kyseiset kullansävyiset marmorikuoret, joihin oon todella tykästynyt. Kuoret maksoivat noin 20€. Oon himoinnut sieltä myös lompakkokoteloa, täytyy ehkä tilata sellainen joskus myöhemmin.

Huomasin, että Tapparan verkkokauppaan oli tullut kivoja uutuustuotteita, joten päätin käydä shopissa katsomassa. Sieltä lähti mukaan Tapparan maskotti Tapsu avaimenperä, joka maksoi 12€ sekä Tapparan kestokassi, josta on tullut ihan lemppari kauppareissuille. Se maksoi 3€.

Törmäsin tähän ihanuuteen Zalandon sivuilla, enkä mä vaan voinut olla tilaamatta kyseistä laukkua. Olisin halunnut tämän koko mustana, mutta tätä oli jäljellä enää harmaan sävyssä. Tää on mun mielestä silti tosi kiva ja toimi täydellisenä laukkuna Cheekin keikalla. Tämä maksoi 19,95€.

Löysin Vamoksen alennusmyynneistä kyseiset pörrösandaalit, joita oon etsinyt lähes koko kesän. Tilasin nämä kuitenkin vasta niin loppukesästä, että en ole kerennyt testaamaan näitä vielä kunnolla ja se taitaa jäädä ensi vuoteen. Nämä olivat kuitenkin hyvä löytö, koska hintaa näille jäi alennuksen jälkeen vain 25€.

Kyseinen paita oli erittäin hyvä löydös Cubuksen verkkokaupasta yövuorossa. Laitoin samaan tilaukseen myös kokouikkarit, mutta ne eivät olleet ollenkaan kivan oloiset. Tämä paita löytyi alesta ja hintaa tälle jäi vain 4,95€.

Tänä kesänä musta tuli ehkä vähän lapsellinen, kun uimalelut nousivat uuteen suosioon. Nuo kelluvat palmu juomatelineet tilasin Coolstuff.fi ja nämä molemmat sai yhteishintaan 4,99€. Pitkään etsin kivaa uimalelua, kunnes päädyin kyseiseen flamingoon. Tilasin uimapatjan Matkavarusteesta ja odotin sitä kolme viikkoa, kunnes sieltä ilmoitettiin että kyseistä uimapatjaa ei ole enää saatavilla. Sain sitten korvaavana samantapaisen uimapatjan. Vähän harmittaa, että tämä saapui kuitenkin sen verran myöhään, että en kerennyt enää testaamaan tätä järvessä. Hintaa uimapatjalle tuli 29€.

Mun synttäripäivänä käytiin Ikeassa ja lopuksi ajattelin esitellä, mitä sieltä löytyi. Ostin uuden sohvapöydän, jota olin jo katsellut edellisellä Ikean reissulla. En tietenkään jaksanut odottaa muuttoon asti, vaan vaihdoin sen heti vanhan tilalle. Tuo pöytä maksoi 49,95€. Mun mielestä kori sohvapöytänä on ihan loistava idea ja pitihän mun sitten ostaa sinne koriin jotakin. Päädyin pehmeään valkoiseen vilttiin, joka maksoi 24,95€.

Mulla oli tarkoituksena Hämeenlinnassa levittää mun nykyinen ruokapöytä neljän istuttavaksi ja sitä varten ostin kaksi pöytätablettia lisää. Niille tuli hintaa 3,99€/kpl. Todennäköisesti tilaa on kuitenkin sen verran vähän, että pidän pöytää kahden istuttavana. 

Bongasin Ikeasta ihanan pyykkikorin ja koska nyt vihdoin aion hankkia myös oman pesukoneen, joten mikäs sen parempi yhdistelmä kuin kiva uusi pyykkikori ja pyykkikone. Tämä maksoi 9,99€.

Lisäksi ostin vielä uuden tekokasvin, jolle mulla on myös jo paikka suunniteltuna uudessa kodissa. Tämä maksoi 5,99€.

Suurin osa tavaroista on nyt hankittu muuttoa ajatellen, vaikka muutama juttu pitäisi vielä hankkia. Näin syksyn tullessa ja opiskelun alkaessa mulla on taas suunnitelmana aloittaa säästäminen, eikä hankkia ainakaan mitään turhaa. Kesällä on aina kuitenkin lupa käyttää vähän enemmän rahaa, joten syksyn saapuessa on hyvä aloittaa säästäminen. Ajatteleeko joku muu samalla tavalla? :D

Ihanaa alkanutta syksyn odotusta teille kaikille. Mä jo omassa mielessäni ajattelen, että kunpa ilmat viilenisivät ja lehdet muuttaisivat väriään...

2 kommenttia

  1. Oooi vau, toi penaali on niin ihana♥ Tollasta Marimekon pussukkaa himoitsen kyllä itsekin, se ois niin kätevä ettei tarvi aina isoa lompakkoa kuljettaa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihanan pirteä <3 Tuo Marimekon pussukka on toiminut mulla just hyvänä pienenä lompakkona :)

      Poista