Sisustusinspiraatiota syksyyn

Oon aina tykännyt sisustamisesta, mutta erityisesti sen jälkeen, kun muutin omaan kotiin. Tuntuu, että löydän koko ajan jotakin uusia ideoita selaamalla sosiaalisia medioita ja kiertämällä eri kauppoja. Voitte kuvitella, kuinka mun sisäinen sisustus intoni kasvaa muuton lähestyessä. Se muuten tapahtuu jo tämän viikon perjantaina! Oon tänä syksynä ostanut paljon enemmän uusia sisustusjuttuja, kun ajattelen tulevaa uutta kotia. Tiedättekö, kuinka paljon mua harmittaa, että en ole koskaan edes kuullut Habitare-messuista. Törmäsin niihin vasta tänä vuonna ja liian myöhäisellä aikataululla, etten enää millään kerennyt sinne. Toisaalta hyvä, sillä en haluaisi tietää kuinka pitkä mun ostoslista olisi ollut noiden messujen jälkeen :D Tällä hetkellä mun ostoslista uutta kotia varten ei enää näytä kovin pitkältä, millainen se oli muutama kuukausi sitten. Oon saanut tasaiseen tahtiin ostettua kaikkia tarvittavia hankintoja, ja ehkä myös vähän ylimääräisiä juttuja, haha. Halusin tulla kirjoittelemaan teille hieman inspiraatiota tämän syksyn sisustamiseen liittyen. Kirjoitin jutuista, mitkä itse näen tämän syksyn trendeinä. Suurin osa näistä jutuista mun on tullutkin hankittua tai sitten aion vielä hankkia.


Sisustustaulut - Syksyn tullessa on kiva ”päivittää” sisustusta vaikkapa tauluille. Tilasin pari viikkoa sitten Deseniolta julisteita uutta kotia varten. Paikkakin on jo suunniteltuna niille, nyt enää odottelemaan, että saan taulu kokonaisuuden paikoilleen. Yhtenä vinkkinä on siis hankkia uusia syksyisiä tauluja ja näin sisustaa kotia.

Hehkulamput & höyhen valaisimet - Tänä syksynä oon kiinnittänyt sisustuksessa näihin kahteen erityisen huomion. Nuo hehkulamput ovat yleistyneet käytettäväksi pöytälamppuina. Mun mielestä todella kiva ja näyttävä idea. Itse asiassa kävin eilen hakemassa itselleni tällaisen Clas Ohlsonilta tulevaa yöpöytää varten. Toisena innostuin noista höyhen valaisimista, joita oli ainakin asuntomessuilla. Multa puuttui tulevasta makuuhuoneesta lamppu, joten päätin hankkia tällaisen. Nämä ovat ehkä hieman hankalia puhdistettavia, mutta ovathan nuo näyttäviä. Tuollainen olisi kiva myös yöpöydän lamppuna.

Kultainen muistitaulu - Nämä muistitaulut ovat olleet jo hetken muodissa ja oon myös jo kauan miettinyt tuollaisen hankkimista. En ole ainakaan vielä saanut hankittua. Tämä voisi olla kätevä pienille muistilapuille ja muuten sisustuksena esimerkiksi kuville. Mun mieleen on erityisesti tuo kultaisen sävyinen, mutta toisaalta mustakin olisi ihan kiva. En nyt osaa sanoa, hankkiakko vaiko ei :D

Kynttiläkoristeet - Kynttilät ja kaikki niihin liittyvät koristeet ovat syksyssä parasta. Erityisesti tänä syksynä oon kiinnittänyt huomion kultaisiin yksityiskohtiin. Nuo kollaasissa esiintyvät kultaiset jutut omistan jo, mutta hakusessa olisi vielä pienempi kynttelikkö kultaisilla yksityiskohdilla. Mun tulee hankittua syksyllä myös älyttömästi kynttilöitä ja ostin Ikeasta viime kerralla jo adventtikynttilät. Sanokaa, etten ole ainut näin innokas syksyn ja joulun fani.

Sisustustyynyt - Syksyn tullessa sisustustyynyt kaipaavat päivitystä, ainakin mun kohdalla. Oikeastaan en omista edes kovin montaa sisustustyynyä. Ikean reissulla bongasin monia kivoja tyynyjä, mutta jätin ne kaikki ainakin vielä toistaiseksi sinne. Haluaisin ehkä jotakin mustavalkoista tai sitten jotakin kultaista yksityiskohtaa. Onneksi kaikkea ei tarvitse olla heti muuttaessa, vaan tällaisia pikkujuttuja voi hankkia vähitellen. Tyynyt ovat kuitenkin suurena osana sisustusta ja ne tuovat sohvalle ja sängylle kivan lisän. Eniten odotan, mitä kaikkea tulen keksimään tulevalle parvekkeelle.

Marimekko - Musta on tullut viime aikoina kunnon Marimekko fani ja oon innoissani siitä, kuinka isona osana se näkyy tällä hetkellä sisustuksessa. Lähiaikoina oon hankkinut jonkin verran Marimekon astioita, mutta ostoslistalla on ainakin uunikinnas ja petivaatteet. Ehkä saan vielä joskus tuollaisen Marimekon säkkituolin, mikä ei ehkä nyt ihan sovi mun budjettiin. Nuo säkkituolit ovat kyllä ihanan näköisillä yksityiskohdilla. Näitä ei kuitenkaan löydy vielä oikein mistään, vai eikö mun silmiin ole vain osunut?

Mitkä ovat teidän lemppareita tämän syksyn sisustuksessa? Iskeekö jokin näistä myös teihin?

Kuvat: Pinterest

2 kommenttia

 1. Siis tuo Marimekon säkkituoli on ihana! <3 Finnish Design Shopissa niitä on, mä oon katsellut sitä itsekin! https://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-tuolit-rahit-tiiliskivi-puffi-istuintyyny-p-19224.html

  Jos päädyt Marimekon pussilakanoihin, niin se trikookangas on aivan ihanaa! <3
  Oon kans haaveillut tuosta muistitaulusta, mutta mustana! Sille vaan ei oo tällä hetkellä paikkaa, mutta seuraavaan kotiin sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! <3 Tuo taisikin olla se sivusto, mistä myös oon katsellut niitä. Ehkäpä mun täytyy ostaa nuo pussilakanat tai sitten toivoa pukilta :D Muistitaulu olisi kyllä kätevä ja multa vielä löytyisi sille tilaakin!

   Poista