Bette Box - syyskuu

Syyskuun Bette Box oli kokenut muutosta niin sisällön kuin myös tuotekortin puolesta. Mielestäni tuo kiva mietelause oli ihana muutos, sillä sen kanssa sai paljon kivempia kuvia tuotteista. Lisäksi se toi positiivista ilmettä boxiin. Eiköhän siis mennä katsomaan, mitä boxi piti sisällään.Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder (ovh 21 USD/3,4 g, lisää tietoa osoitteessa mannakadarcosmetics.com)

"Manna on ylellinen sarja, jonka perustaja on Pariisissa syntynyt kauneusalan uranainen. Saat testiin tuotteen kaksi sävyä. Tuotetta voit käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä."

Tästä kyseisestä tuotteesta innostuin heti, kun luin että tällä on monta eri käyttötarkoitusta. Olen käyttänyt tätä enimmäkseen poskipunana ja luomivärinä. Voin sanoa, että tämä tuote on ollut käytössäni lähes päivittäin. Voisin siis kuvitella käyttäväni tätä myös jatkossa, kun tämä kuluu loppuun!

Boxissa oli myös Iberon meikkisivellin, joka oli mulle ehkä hieman turha. Koen, että mulla on tällä hetkellä ihan tarpeeksi meikkisiveltimiä, mutta laitan tämän kuitenkin talteen tulevaa varten. Siveltimet kuitenkin kuluvat, joten uskon, että tulen hyödyntämään tätä vielä joskus. 


Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta (ovh 7,90€, saatavilla Hakaniemen ja Sellon Sokokselta tai Emotionilta)

"Ziajan uusi Acai Berry-sarja taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet, juuri ne juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä. Kuorinta poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Uutuus sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, jolla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle."

Tuotekuvausta lukiessani ilahduin, koska siinä kerrottiin tämän kuorinnan poistavan meikin hellävaraisesti. Lähdin testaamaan tätä tuotetta siis innolla. Yllätyin, kuinka hyvin meikit lähtivät, vaikka naama jäikin punoittamaan käytön jälkeen. Hyödyllinen siis, mutta en ehkä kuitenkaan lähtisi ostamaan tulevaisuudessa. 


Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On (ovh 9,50€, saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista)

"Arjessa kohdataan erilaisia hikisiä tilanteita ja idea tässä deodorantissa on nimenomaan teho. Testien mukaan Maximum on kaksi kertaa tehokkaampi tavalliseen antiperspiranttiin verrattuna. Maximum aktivoituu ruumiinlämmöstä. Roll-on versio on helppokäyttöinen, eikä se värjää vaatteita."

Tämän dödön paljastuminen boxista oli suuri pettymys. Olen jo muutaman edellisen boxin esittelyssä todennut, että roll-onit eivät ole ollenkaan mun juttu. Enkä oikeastaan ymmärrä sitä, miksi näitä on laitettu boxeihin nyt näin useasti. En ehkä valita tästä sen enempää, vaan jätän tämän tähän. 


Eleven Australia Miracle Hair Treatment (ovh 21,90€/125 ml, saatavilla parturi-kampaamoista)

"Eleven Australia yhdistää korkealaatuiset raaka-aineet ja helppokäyttöiset tuotteet. Ihmeitä tekevällä hoitovoiteella on 11 hoitovaikutusta hiuksille. Käytännössä se lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä. Voide suojaa hiusväriä auringonsäteiltä, lämpömuotoilun haitoilta ja ehkäisee kloorin aiheuttamia vahinkoja. Ja kuten useimmat hoitovoiteet, myös Miracle poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä."

Oon pitänyt enemmän boxien hiustenhoitoon liittyvistä tuotteista, kuin meikkituotteista. Syyskuun boxista paljastui Elevenin hoitovoide, jolla luvataan olevan 11 hoitovaikutusta. Hämmästyin siitä, kuinka paljon yhdellä tuotteella voi olla vaikutuksia ja toimivatko kaikki oikeasti. En nyt alle kuukauden testauksella pysty kaikkia todistamaan, mutta kokeiluiden perusteella tämä tuntui hyvältä ja käytännölliseltä tuotteelta. Hiusten sähköisyyttä en saa millään lähtemään pois, vaikka olen kokeillut ties mitä tuotteita. Vinkkejä saa siis antaa! 

Lisäksi boxista paljastui Ziaja Acai Berry päivävoidenäyte, joka vaikutti kyllä hyvältä, vaikka tuosta näytteestä olikin vain kerraksi. 


Huomenna ajattelin aloittaa kirjoittamaan blogin joulukalenterin postauksia valmiiksi. Joidenkin mielestä olen varmaan liian ajoissa, mutta odotan jo niin innolla tulevaa talvea ja joulua. Tietysti tykkään tästä syksystäkin, joten aion antaa myös sille aikaa vielä ennen tulevaa talvea <3

Ei kommentteja