Syyskuun Snapchat kooste


1. Sain syyskuun alussa Roosalta myöhäisen synttärilahjan ja ilahduin kovasti, kun paketista paljastui Marimekkoa <3
2. Juhlittiin Inkan synttäreitä kylpytynnyri-illan ja herkkujen parissa. Tällaisia iltoja saisi ehdottomasti olla enemmän.
3. Mökkisauna on aina vaan se paras, oli se sitten päivällä tai illalla. Onneksi syyslomalla pääsen mökille moneksi yöksi. 
4. Syyskuun saapuessa voi sanoa myös syksyn saapuvan, oon niin innoissani kaikista syksyjutuista ja erityisesti vaahteranlehdistä.

1. Ehkä hieman haikein mielin otin tätä kuvaa, kun ajattelin että pian on edessä muutto. Kyseinen asunto Kalevassa oli just tehty mulle, mutta oon ihan yhtä innoissani tästä uudestakin.
2. Yks iltapäivä treffattiin Sonjan kanssa keskustassa, kun se oli menossa ripsihuoltoon ja mä särkkään. Päädyttiin sitten tuonne Fazer Cafeen, josta on tullut hetkessä yksi mun lemppari kahviloista. 
3. Kouluun lähtiessä taivas oli ihanan näköinen ja päätin ottaa kuvan keskellä ratikkatöitä, jotka ehkä vähän pilasivat tätä :D
4. Edessä oli oikeasti hauska päivä ja sellainen, mitä ehkä hieman odotinkin. 

1. Viikonlopun viettoon, kotimatkalla suunnittelin seuraavaa viikkoa kalenteriin. Kuukauden aikana sain junamatkat melkeinpä aina hyödynnettyä. 
2. CHL-pelipäivä, nämä pelit olivatkin parempaa kuin mitä nyt katsellaan. Ehkä tämä vielä iloksi muuttuu, ainakin uskon niin.
3. Lähdin kävelylle etsimään kivaa syksyistä kuvattavaa ja päädyin entisen peruskouluni takapihalle. Siellä on ihania isoja vaahteroita, jos vaikka kerkeisin sinne vielä ottamaan asukuvia tänä syksynä.
4. Lähdetiin yksi syyskuun viikonloppu käymään Ähtärin eläinpuistossa ja Tuurissa. Harmi vaan, että pandat olivat tuolloin hyvin laiskalla tuulella ja vain nukkuivat. 

1. Tässä näkyykin mun ostokset kyseiseltä Tuurin reissulta. 
2. Mulla on ollut nyt ensimmäisessä jaksossa tosi paljon etäpäiviä, mutta syysloman jälkeen alkaakin olemaan enemmän koulupäiviä. Mun etäpäivät ovat kyllä olleet yllättävän tehokkaita!
3. Iltakävely näissä maisemissa, kyllä kelpaa.
4. Mun muutama etäpäivä on näyttänyt myös tältä, niin kuin ehkä vähän tänäänkin. On se kuitenkin välillä ihan jees ottaa vähän helpommin.  

1. Saapuihan se liigan avausviikonloppu vihdoin, jota odotin lähes koko kesän. Nyt tuntuu, että arki rullaa taas hyvin jääkiekon ja koulun ympärillä.
2. Kaksi viikkoa ennen muuttoa mun asunto näytti aivan kaaokselta. Muuttolaatikoita ja muita tavaroita oli siellä sun täällä. Onneksi muutto on nyt ohi :D
3. Iskä, vaari ja Sonja olivat viikon reissulla Lapissa ja sain sieltä tosi kivoja tuliaisia. Ensi vuonna haluan ehdottomasti mukaan, jos vain pääsen lähtemään koulun puolesta.
4. Ensimmäinen tentti oli edessä, mutta kaakaon ja kynttilöiden parissa opiskelu sujui reippaasti. 

1. Kerrankin panostin aamupalaan niin, että siitä sai jopa hyvän kuvan. Nuo Rakastu arkeen, nauti hetkestä - astiat ovat tällä hetkellä mun lemppareita. 
2. Sadesäät ovat olleet tässä syksyssä oikeasti parhaita, vaikka tuo jokapäiväinen kosteus maassa ei tunnu kivalta. 
3. Havahduin tällaiseen ajatukseen yksi aamu bussia odotellessa ja kyllä, mun oli pakko ilmoittaa mun ajatus muillekin :D
4. Kävin syyskuussa ensimmäistä kertaa Tampereen Pella's Cafessa ja mua harmittaa, koska en ole kiertänyt Tampereella läheskään kaikkia kahviloita. Tämäkin vaikutti tosi kivalta paikalta. 

1. Muutama kotipeli ja vieraspelejä on jäänyt välistä jo tällä kaudella, mutta onneksi ne näkee Telian sivuilta.
2. Näin pitkästä aikaa Roosaa ja päädyttiin ajelemaan sekä syömään Heseen.
3. & 4. Syyskuun loppupuolella käytiin Lahdessa kiertämässä Caravan messut, joista voit lukea lisää täältä

1. Syksy on näyttänyt muutamana päivänä myös aurinkoisia puoliaan ja tämä kuva on otettu Hämeenlinnan rautatieasemalta. 
2. Kun ne pipokelit alkoivat, niin samana päivänä piti ilmoittaa siitä my storyyn. Nyt pipot ovatkin olleet mun käytössä lähes päivittäin. 
3. Pelipäivän pakollinen my story päivitys, Tappara taisi voittaa tämän pelin. 
4. Meillä oli koulussa toiminnallinen päivä ja yhdessä pisteessä leikittiin nallesairaalaa. Mun Sofia-nallelta oli murtunut jalka, ja se piti sitten parantaa. Tämä päivä oli kyllä kokonaisuudessaan kiva. 

1. & 2. Viimeinen kuva Kalevan asunnolta ja ensimmäinen kuva Hämeenlinnan asunnolta. Muutto viikonloppu oli rankka, mutta omalla tavallaan paras hetkeen. 
3. Tämä on ehdottomasti parhain asia tässä asunnossa, sillä kerrankin mun vaatteet ovat oikeasti hyvässä järjestyksessä.
4. Tämä taas on viihtyisin paikka, sellainen paikka, jossa voi rauhoittua päivän jälkeen.

Mulla on tällä viikolla kaksi koulupäivää, jonka jälkeen pääsen viettämään syyslomaa. Edessä on koulujuttuja, mutta myös paljon kivoja asioita. Lähden mökille pakoon stressiä sekä rentoutumaan. Tsemppiä tähän viikkoon just sulle! 

Ei kommentteja