21.14: MaanantaiOon lukenut näitä postauksia lähiaikoina muutamista blogeista ja eilen Sini kirjoitti omasta päivästään ja ajattelin, että voisin toteuttaa saman postauksen mun tästä päivästä. 

Mitä...

...teet juuri nyt?
Kirjoitan tätä postausta, katselen tämän viikon salkkareita ennakkoon CMoresta sekä nautin illasta kynttilöiden valossa.

...on päälläsi?
Rennot housut eli mikki hiiri höntsyt, lämmin valkoinen neule sekä villasukat. Palelen nykyään lähes päivittäin, joten neuleet ovat olleet ihan ykkös juttuna viimeisen kuukauden ajan.

...ostit viimeksi kaupasta?
Kävin juuri tänään kaupassa ja sieltä tarttui mukaan ihan perus juttuja kuten maitoa, leipää, vanukkaita, makaronia, hedelmiä ja jauhelihaa!


...olet tehnyt tänään?
Olin koulussa 9-15, jonka jälkeen tulin bussilla kotiin. Luin tunnin tulevaan lääkehoidon tenttiin ja lähdin lenkille. Lopulta se ei ollut kovin hyvä idea, sillä vettä satoi reippaasti. Sain kuitenkin samalla reissulla hoidettua kauppa-asiat ja haettua marraskuun Bette Boxin. Lenkiltä tullessani laitoin pyykkikoneen ja astianpesukoneen päälle sekä jatkoin lukemista toiseen tenttiin. Hetki sitten aloittelin kirjoittamaan tätä postausta.

...olet syönyt tänään?
Aamupalaksi söin sämpylää, mandariinin ja vanukkaan. Koulussa hain kahviosta leivän, koska tämän päivän ruokatarjoilu ei houkutellut. Kotona lämmitin eilen tekemääni broilerkiusausta, joka muuten oli todella hyvää. Lukemisen lomassa oon vähän herkutellut suklaalla ja kekseillä. Ajattelin kehitellä vielä jotakin iltapalaa, mutta en vielä tiedä mitä.

...päivän ohjelmaasi vielä kuuluu?
Katson nämä salkkarit loppuun, syön sen iltapalan ja laitan pyykit kuivumaan. Laitan ehkä myös vanhojen tanssimekkoni uudelleen myyntiin, koska se ei ole vieläkään mennyt kaupaksi. Tavoitteena on päästä 11 aikaan nukkumaan, vaikka huomenna onkin etäpäivä.


...on TO DO-listallasi?
Tällä hetkellä sieltä löytyy paljon koulujuttuja, joka ei varmaan yllättänyt. Lisäksi mun pitäisi tilata yksi kuvakirja, jonka toivon mukaan saan loman alkaessa aikaiseksi. Mun pitäisi myös suunnitella blogin joulukalenterin luukut loppuun ja alkaa miettimään joululahjoja. Jos teiltä löytyy toiveita joulukalenterin suhteen, otan niitä mielelläni vastaan. Ja sitten yhtenä juttuna on joulukuusen pystyttäminen, jonka varmaan teen tämän viikon aikana!

...hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?
Hyvänä ja huonona molempina ainakin se, että on maanantai. Viikon pahin päivä, mutta toisaalta enää kaksi maanantaita ennen loman alkua. Huonoa on ollut myös väsymys, vaikka tuntuu että nukuin viime yönä riittävästi. Hyvää kuitenkin se, että oon saanut tänään aika paljon aikaiseksi väsymyksestä huolimatta.

Siis ihan hyvä päivä aloittaa tämä viikko. Toivon mukaan teilläkin on ollut <3


2 kommenttia

  1. Syksyisin on kyllä ihana hengailla vaan kynttilöiden valossa ♥ Itelläkin on koulujuttuja ihan sikana lähenevän koeviikon takia, mutta kyllä tässä vielä jaksaa painaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilät ovat kyllä parhautta! Niinpä, mua itseäni ainakin inspiroi lähestyvä joulu <3

      Poista