AJATUKSIA LOPPUVUODESTATämä vuosi alkaa olemaan lopuillaan, lukuun ottamatta kahta viimeistä kuukautta sekä tietenkin joulua. Ei, en halua todellakaan skipata loppuvuotta, mutta mieleeni nousi ajatus että voisin kirjoittaa siitä. Kulunut vuosi on mennyt niin nopeaa, että en oikein edes ymmärrä sitä. Silti voin todeta, että kyllä tämä on ollut tähän asti elämäni paras vuosi. Oon kokenut todella paljon kaikkea uutta ja eniten oppinut itsestäni ja elämästä. Mutta mitä haluan vielä tältä vuodelta?

Mulla on muutamia tavoitteita mietittynä viimeisten kuukausien ajaksi, mutta en aio ottaa niistä stressiä. Ensimmäisenä, haluan järjestää itselleni enemmän rentouttavaa ja kiireetöntä aikaa. Tällä hetkellä musta tuntuu, että mun elämässä on aivan liikaa kaikkea kerralla. Ammattikorkeakoulun aloitettuani ajattelin, että tämä tulee olemaan vaativaa ja kouluun täytyy olla oma motivaatio. En väitä, että multa puuttuisi motivaatiota, vaan sitä mulla juurikin on. Saatan tällä hetkellä ottaa koulun liiankin tarkasti ja käytän suurimman osan vapaa-ajastani myöskin sen parissa. Teen 9-10 tuntisia päiviä koulun parissa. Tänään olin koulussa kuusi tuntia, mutta sen jälkeen jatkoin eri tehtäviä sen kolme tuntia. Näin mulle käy lähes joka päivä. Syksy on ollut vaativa ja rankka ja olen todennut, että vuorokauden tunnit eivät yksinkertaisesti riitä.


Mulla on jäljellä kolme kouluviikkoa, jonka jälkeen alkaa joululoma. Se on poikkeuksellisen pitkä, koska lähihoitajan tutkinnolla saan perus harjoittelun automaattisesti suoritetuksi. Tällä hetkellä se kuulostaa enemmän kuin hyvältä ajatukselta. Mulla tulee olemaan loman ajaksi myös tehtävää, mutta aion ottaa reilusti myös niitä päiviä, etten ajattele koulua. Kaipaan sitä, että saisin illalla hetkeksi kääriytyä viltin alle katsomaan netflixiä. Tai sitä, että voin viettää aikaa läheisten kanssa. Kavereiden näkeminen on jäänyt lähes kokonaan. Tällä hetkellä mun aika ei vain riitä. Tiedän, että näin ei ole hyvä, mutta suoraan sanottuna en voi sille mitään. Haluan panostaa kouluun ja se on mennyt automaattisesti etusijalle. Onneksi arki on piristynyt Tapparan peleissä käynneillä, koska ne ovat olleet lähes ainoita kunnon vapaa-ajan hetkiä.Kaipaan myös sitä, että saisin kunnolla aikaa blogille. Syksyn aikana olen pyrkinyt siihen, että aikataulutan viikkoni niin, että jätän myös blogille aikaa. Kirjoittaminen on yksi tärkeimmistä asioista mulle, joten onneksi olen saanut pidettyä sen viikoittain arjessa mukana. En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan blogin joulukalenteria. Se oli viime vuonna aivan super kivaa ja nyt kun mulla on joulukuussa vielä enemmän aikaa niin uskon, että siitä tulee vielä parempi. Aion myös liikkua enemmän. Olen nyt saanut viikoittaiseen ohjelmaani muutaman lenkin mahtumaan, mutta haluaisin liikkua enemmän. Toivon siis, että viimeistään joulukuun aikana pääsen toteuttamaan sitä. Joulukuussa lupauduin menemään myös töihin muutamaksi viikoksi, sillä opiskelijana rahaa tarvitsee aina. Aion kuitenkin pitää myös ihan kunnon lomaa kolme viikkoa. 

Sitten tietysti se tärkein, joulu!! Toivon mukaan en ole ainoa, joka on odottanut sitä jo monta kuukautta. Voin luvata, että blogissani tulee olemaan paljon erilaisia joulujuttuja joulukalenterin lisäksi. Joulukuussa juhlistetaan myös mun blogin 3-vuotissynttäreitä. En voi uskoa, että siitä on jo niin kauan kun kirjauduin Bloggeriin ja aloitin tämän ihanan harrastuksen. Sen vuoksi blogiin on tulossa todennäköisesti jotain spesiaalimpaa. Kannattaa siis pysyä kuulolla.


Pakko vielä sanoa, että hain kevään harjoittelupaikkaa sairaalasta kirurgian osastolta. Nyt odotan siitä hyväksyntää, joten toivotaan parasta. Se olisi niin siistiä päästä kokemaan jotakin kiireistä ja uutta! Huomenna en ajatellut avata koulukirjoja kuin ehkä muutamaksi tunniksi. Rentouttavaa viikonloppua <3

2 kommenttia

 1. Apua miten vähän tätä vuotta tosiaankin on jäljellä - vastahan tää alkoi! Toivottavasti sun loppuvuosi tulee toteutumaan just kuten haluatkin <3

  https://erelkee.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vuosi on kyllä mennyt todella nopeasti! Toivotaan parasta :)

   Poista