Huomenna se starttaa...Nimittäin joulukuu sekä samalla blogini joulukalenteri. Oon niin innoissani tulevasta joulusta, mutta myös kalenterista, jota oon väsännyt teille jo parin kuukauden ajan. Toteutin viime vuonna blogissani joulukalenterin ja se oli silloin älyttömän kivaa. Muistan, että myös te lukijat piditte siitä. Tykkään itsekin seurata muiden blogien joulukalentereita, sillä niistä tulee ihanan jouluinen fiilis. Tänä vuonna mun joulukalenterina toimii Luklabelilta tilattu joulukalenteri. Ripustin joulukalenterin naruilla mun joulukuusen viereen seinälle. Mun mielestä se sopii siihen hyvin, vaikka se ei tulekaan olemaan läheskään joka päivä siellä. Kannoin sen nimittäin mukanani koti kotiin, kun lähdin Hämeenlinnasta. Jokaisessa luukussa tulee olemaan suklaata sekä postauksen aihe kyseiselle päivälle.

Mitä mun joulukalenteri tulee pitämään sisällään tänä vuonna? Hieman samantyyppisiä juttuja kuin viime vuonna, mutta kyllä aiheet kuitenkin eroavat viime vuodesta. Muutamassa postauksessa kerron joulusta osittain liittyen itseeni, mutta aion tulla jakamaan myös muutaman ihanan joulureseptin. Eikä unohdeta arvontaa, joka tulee paljastumaan ainakin yhdestä luukusta. Suosittelen siis pysymään mukana, sillä luvassa on paljon kivoja juttuja. Oon nyt muutaman päivän miettinyt postauksien julkaisu ajankohtaa ja ajattelin kysyä teidän mielipidettä siihen. Eli milloin haluaisitte postauksien tulevan? Ajattelin, että ajastan tulevan päivän postauksen suunnilleen aina samaan aikaan. Näin lukijat pysyvät mukana, mihin aikaan ne tulevat. Aamulla se ei ainakaan tule olemaan, mutta päivällä, iltapäivällä vai illalla? Enää yksi yö vuoden parhaimpaan aikaan..<3
4 kommenttia

 1. Hullua, että huomenna alkaa jo joulukalenterikausi! Mä itse julkaisen omani heti aamusta, ja sanoisinkin, että joulukalenterin kanssa mitä aikaisemmin, sen parempi. Sitten sen pystyy lukemaan silloin, kun itselle sopii parhaiten!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämä on niin parasta aikaa! Tuo on kyllä totta, mutta itse en tykkää julkaista ihan heti aamusta. Aamupäivä tuntuu ehkä parhaimmalta :)

   Poista
 2. Haha, olisin just ehottanu että aamulla! :D Ehkä iltapäivällä ennen kolmea olisi hyvä julkaisuaika. En malta oottaa sun joulukalenteria ja joulukalentereita ylipäätään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ajattelin sitä kyllä ensin itsekin. Päädyin kuitenkin siihen, että tykkään mielummin julkaista postauksia hieman myöhemmin kuin heti aamusta. Kiva kuulla! <3

   Poista