Tämän viikon kiitollisuuden aiheita

Heippa ja ihanaa sunnuntaita <3 Oon viettänyt tänään hieman rauhallisempaa päivää nimppareiden parissa. Tehtiin aamulla Eetun kanssa hyvän makuinen brunssi, josta mun lemppariksi nousi täytetyt croisantit. En ole varmaan koskaan tehnyt niitä itse, mutta tästä lähtien aion kyllä tehdä useimmin. Tänä viikonloppuna on ollut loistavat ulkoilu säät, joten brunssin jälkeen käytiin pienellä virkistävällä aamukävelyllä. Oon silittänyt ison kasan vaatteita, ottanut kuvia tulevia postauksia varten ja hieman myös opiskellut tämän kuun viimeiseen tenttiin. Mulla on jäljellä kolme koulupäivää, jonka jälkeen pääsee hetkeksi hengähtämään. Täytyy mun kuitenkin käydä joulukuussa muutamana päivänä koulussa tekemässä tentit pois alta. Mutta vihdoin mulla on myös enemmän sitä vapaa-aikaa. Nyt tämän päivän aiheeseen, nimittäin asioihin, mistä oon ollut kiitollinen tällä viikolla. Torstaina Yhdysvalloissa vietettiin kiitospäivää. Siitä innostuneena kirjoitin muutaman asian joka päivältä, mistä olen ollut kiitollinen. Näin viikon lopuksi halusin tulla jakamaan aiheet myös teidän kanssa. 


Tällä viikolla olen ollut kiitollinen:

Maanantai
Edessä olevasta uudesta viikosta ja odottamisesta, mitä se tuo tullessaan/ Koti-illasta kynttilöiden valossa/ Ruoasta, joka oli tehty valmiiksi jo viikonloppuna

Tiistai
Aamusta, jolloin olin pirteä heti kuuden jälkeen/ Läpi menneestä tentistä, jota jännitin todella paljon/ Joulun sisustuksesta, jota ihailen kodissani lähes päivittäin


Keskiviikko
Ideoista, jotka tuovat inspiraatiota/ Etäpäivästä, kun ei tarvitse joka päivä mennä kouluun vaan voi opiskella myös kotona/ Kotona tehdystä joulusiivouksesta, jonka jälkeen oli todella hyvä fiilis

Torstai
Ilon tuomisesta muiden päivään kun oltiin vanhainkodilla ulkoiluttamassa ikäihmisiä/ Omasta ajasta, kun vihdoin monen viikon jälkeen kerkesin katsomaan netflixiä/ Pitkistä yöunista, joilla jaksoi koko päivän


Perjantai
Illan reissusta Tampereelle, välillä tuntuu, että kaipaan sinne paljonkin/ Muutamista Black Fridayn hyvistä tarjouksista, jotka kerkesin saamaan/ Onnistuneista kuvista, joita otin mielestäni todella kauan

Lauantai
Rauhallisesta aamusta, kerrankin mun sisäinen kello ei herättänyt mua ennen kahdeksaa/ Verkkokurssista, jonka sain tehtyä loppuun/ Onnistuneista joulukorteista, joita kuitenkin päädyin tekemään itse tänäkin vuonna

Sunnuntai
Aurinkoisesta päivästä ja ihanasta pienestä pakkasesta/ Nimipäivien juhlistamisesta/ Postista haetusta paketista, josta paljastui yksi juttu mikä mun on pitänyt hankkia jo pitkäänKiinnostaisiko teitä nämä postaukset jatkossakin? Mun mielestä on tärkeää pohtia säännöllisin väliajoin sitä, mistä on kiitollinen. Nämä jutut piristivät ja toivat voimaa viikon aikana. 

Ei kommentteja