Viimeisin - blogihaaste

Marraskuu lähenee kovaa vauhtia loppua kohti, mutta ajattelin toteuttaa yhden blogihaasteen näin kuun lopuksi. Näitä on taidettu toteuttaa ennemminkin syksyllä, mutta tykkäsin tästä ideasta, joten miksei se sopisi tilanteeseen nytkin. Mulla alkoi eilen se kauan odotettu loma, mutta oon tänäänkin ahertanut koulun parissa. Ehkä mä muutamana päivänä pääsen hengähtämään. Huomenna mun olisi tarkoitus tulla kertomaan teille tulevasta blogin joulukalenterista, joka starttaa jo yli huomenna! Kannattaa pysyä kuulolla, sillä kalenteriin on tulossa kivoja juttuja. Haluan ehdottomasti myös kuulla, jos joku muu on tekemässä joulukalenteria blogiin, jotta tiedän seurata myös teidän joulun odotusta. 


Viimeisin viesti
Viesti taisi olla puoli tuntia sitten, jonka laitoin ryhmään jossa on pari koulukaveria. Viesti menee näin: "Okei teen sen sit huomenna, en iha jaksa enää tänää :D". Pohdittiin siis yhtä englannin tehtävän palautus päivää, mutta huomenna ehkä tsemppaan itseni tekemään sen loppuun. 

Viimeisin ruoka
Lämmin ruoka oli kahden aikaan, kun kävelin mummulle syömään. Söin paistinperunoita, paistettua kananmunaa ja lihapullia. Neljän aikaan mummu paistoi joulutortut. Sen jälkeen en olekaan syönyt. Ajattelin tunnin päästä katsoa Tapparan pelin ja herkutella hieman siinä samalla. 

Viimeisin itku
En kyllä oikeastaan muista. Lähiaikoina olen itkenyt vain stressin takia, joka suurimmaksi osaksi johtuu koulusta. Joten todennäköisesti itku on ollut johonkin koulu juttuun liittyvää. 


Viimeisin nauru
Tämä koko päivä. En tiedä oonko niin väsynyt, mutta oon nauranut lähes joka asialle. Olin melkein koko iltapäivän mummulla ja tuntui, että nauroin ihan kaikelle. Otinkin tunnin päikkärit ja sen jälkeen oon ehkä hieman rauhoittunut siitä :D

Viimeisin hermostuminen
Tämäkin tapahtui tänään. Aloin lukemaan yhteen tulevaan tenttiin ja en ymmärtänyt oikeastaan mitään. Siinä kieltämättä tuli pieni hermostuminen. Otin muutaman tunnin tauon, jonka jälkeen lukeminen onnistui hieman paremmin. Silti asiat tuntuivat liian vaikeilta. 

Viimeisin ostos
Jos ruokaa tai herkkuja ei lasketa, niin oloasu Cubukselta. Löysin ihanan pehmeää materiaalia olevan asun Panda kuviolla. Perjantaista lähtien mulla ei olekaan ollut kotona lähes mitään muuta päällä, kuin tuo kyseinen asu. 


Viimeisin muutos sisustuksessa
En ole nyt hetkeen sisustanut ja viimeisin muutos taitaa olla muuton jäljiltä lähes koko koti. Pieniä juttuja olen laittanut, kuten jouluiset tyynyliinat sekä koonnut kuusen. Eiköhän nekin lasketa. 

Viimeisin lukemani blogiteksti
En ole viimeisten viikkojen aikana lukenut toisten blogeja lähes lainkaan. Tuntuu, että kaikki ylimääräinen aika menee omaan blogiin. Ehkä mä tässä lomalla ryhdistäydyn ja yritän lukea taas enemmän muidenkin postauksia. Tänään kuitenkin luin Saijan blogista tämän postauksen. 

Viimeisin suunnitelma
Mennä kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja joulukuussa. Katsoin tällä viikolla paikkoja, missä kyseinen tapahtuma järjestetään ja kirjoitin kalenteriin pari mahdollista päivää. Tämä on ollut meillä Sonjan kanssa perinteenä jo useampana vuotena. 


6 kommenttia

 1. Cubuksen yövaatteet on aivan ihania! ♥ Mulla on sieltä yhet huippuhyvät yöshortsit, mutta tollanen oloasu ois niin kiva ja se sopis kans hyvin yöpuvuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cubuksen vaatteet ovat kyllä ihanan pehmeitä ja lämpöisiä! Omistan sieltä monet yövaatteet :)

   Poista
 2. Ihana postaus näin syksyn jälkeen! Joulun alla kyllä saa aikaan stressin jo koulujutuista ja sitten siihen päälle joulukiireestä! Ihanaa joulua sinne ❣️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit! Joulustressi yllättää kyllä joka vuosi, vaikka yritän välttää sitä. Ihanaa joulua myös sulle <3

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja ihanan hempeän oloiset kuvat :3 Vois itekin tän postauksen rustailla jossain välissä :D
  Toi joululaulujen laulaminen kuulostaa todella kivalta. Pitää heti iteki käydä kattomassa minkälainen jouluohjelma vanhalla seurakunnalla on, vois samalla vaihdella kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon :) Jos innostut kirjoittamaan tällaisen postauksen, niin kerro ihmeessä että pääsen lukemaan. Mun mielestä joululaulujen laulaminen on parhautta, varsinkin kirkossa <3

  VastaaPoista