Fiilikset joulun jälkeenJoulu meni nopeasti, mutta kerkesin silti nauttimaan siitä täysillä. Kieltämättä muutamat viimeiset päivät oon ollut väsynyt, mutta onneksi kahden viikon loma häämöttää ihan pian. Eniten mua ärsyttää se, että taas pitää odottaa vuosi ennen seuraavaa joulua. Okei, kyllä tämän stressin täytteisen joulukuun ja kaiken jouluruoan sekä herkkujen syömisen jälkeen sitä on ihan kiva odottaa kokonainen vuosi. Toisaalta joulu on niin kiva juhla, että melkeinpä kahden kuukauden päästä voisin jälleen juhlistaa sitä, haha :DJouluaaton aloitin perinteisellä joulupukin kuumalla linjalla, samalla riisipuuroa nauttien. En kyllä vieläkään tykkää siitä ja en pystynyt syömään yhtään enempää kuin viime vuonna. Toivon mukaan vielä joskus opin. Aamupäivällä käytiin hautausmaalla viemässä kynttilöitä ja katsottiin joulurauhan julistus. Päivällä käytiin mökin joulusaunassa, joka on vain parhautta. Saunan jälkeen oli laittautumisen ja jouluruoan vuoro. Päätin kihartaa hiukset ja laittaa marraskuussa ostamani punaisen paidan päälle. Kunnon asukuvia ei keretty ottamaan, sillä ulkona pimeni niin äkkiä ja sisällä oli huono valaistus. Illemmalla pidin tietokilpailun, jonka jälkeen avattiin lahjat. Ajattelin, että tuun esittelemään saamani lahjat, mutta todennäköisesti se menee ensi viikon alkupuolelle. Illalla pelattiin vielä korttia. Päivän jälkeen uni maittoi nopeasti, sillä olihan pitkä ja ihana päivä takana.


Yksi parhaista jutuista oli se, että saatiin nauttia valkeasta joulusta. Harmi vain, että melkein kaikki lumet ovat sulaneet pois. Toivon mukaan pian sataisi taas lisää. Joulupäivän aamuna katsoin Joulutarina elokuvan ja kävin pienellä kävelyllä. Mulla ei ollut aamusta paljon aikaa, sillä mun piti lähteä jo yhdentoista jälkeen töihin. Vietin siis Joulupäivän illan töissä ja eilen olin aamuvuorossa. Työvuorot eivät haitanneet mua yhtään, sillä yleensä tärkein juttu mun joulussa on jouluaatto eikä niinkään muut päivät. Tykkäsin kovasti viettää osan joulusta töissä, varsinkin kun näki kuinka iloisia asiakkaat olivat. Kerkesin soittamaan haitarilla joululauluja, josta he todella innostuivat. Tästä kaikesta tuli mulle itsellekin todella hyvä mieli. Eilen iltapäivällä juhlittiin Eetun synttäreitä pienimuotoisesti ja illalla otettiin rennosti katsellen Tapparan peliä. Kaiken kaikkiaan joulu oli täynnä iloa, lämpöä ja perinteitä. Joulu oli siis todella innostunut <3


Uudelle vuodelle mulla ei ole vielä mitään ihmeellisempiä suunnitelmia, mutta ajattelin ottaa rennosti. Tuntuu, että olen koko joulukuun vain mennyt enkä kerennyt rentoutumaan lähes lainkaan. Todennäköisesti meen käymään ainakin mökillä, mutta ehkä myös juhlin hieman. Mitä suunnitelmia teillä on uudeksi vuodeksi?

Ei kommentteja