Luukku 2: Lumiukon kylpyTämän päivän luukusta paljastuu helppo ohje siihen, miten teet lumiukon kuumaan juomaan. Törmäsin kyseiseen ideaan viime vuonna ensimmäistä kertaa, mutta en silloin vielä testannut tätä. Tänä vuonna ajattelin, että tätä olisi kiva testata ja päätin sisällyttää ohjeen joulukalenteriin. Lumiukko on helppo ja melko nopea tehdä ja sitä voi hyödyntää kaikkeen. Itse en juo kahvia, joten kaakao toimii mulla parhaiten. Tämän voi tietysti laittaa myös kahvimukiin tai miksei vaikka glögimukiin. Tässä siis hyvä idea rentoon sunnuntaihin. Mun yksi lumiukko ei vain halunnut hymyillä, haha. 

Lumiukon tekemiseen tarvitset
suolatikkuja vartaloksi, käsiksi ja jaloiksi
valkoisia vaahtokarkkeja vartaloon
kaksi riviä sulatettua tummaa suklaata
pala porkkanaa nenäksi

Tee sopivan kokoinen vartalo suolatikuista ja yhdistä kolme vaahtokarkkia siihen. Asettele sopivan kokoiset jalat ja kädet kiinni vartaloon. Koristele lopuksi sulalla suklaalla lumiukolle napit, silmät ja suu. Kiinnitä viimeisenä sulalla suklaalla porkkana nenäksi. Tämän jälkeen aseta lumiukko kaakaokylpyyn <3
22 yötä jouluun...

4 kommenttia

 1. Onpa söpöjä!! Erityisesti toi yks joka ei halunnut hymyillä :D Pitää testata itekin tätä vaikka kahvin päälle kelluskelemaan.

  ♥: Linda / Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat!! <3 Testaa ihmeessä, sopii varmasti hyvin myös kahvin päälle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näistä kyllä tuli ihania <3 Tulee varmasti tehtyä myös myöhemmin tässä kuussa!

   Poista