Luukku 21: Blogi kolme vuotta + arvontaViimeisiä luukkuja viedään joulukalenterista, sillä enää 3 yötä jouluun. Tänään mun blogi täyttää kolme vuotta. Kyseiset vuodet ovat menneet älyttömän nopeasti, sillä musta tuntuu että vasta juuri mietin blogin perustamista. Se päätös kolme vuotta sitten on ollut yksi parhaista. Näihin kolmeen vuoteen bloggaajana on mahtunut vaikka mitä, niin hyviä kuin huonoja juttuja. Silti en ole koskaan miettinyt tästä harrastuksesta luopumista, sillä tämä on antanut ja antaa mulle edelleen paljon. Lupasin, että järjestän joulukalenterissa arvonnan, joten ajattelin että se olisi parasta julkaista näin synttäreinä.

Yhteistyössä Dermosil

Tänä vuonna sain yhteistyössä Dermosililta arvottavan tuotteen. Valitsin tämän Tyyni lahjapakkauksen, jonka tilasin myös itselleni. En ole vielä päässyt testaamaan näitä, sillä saan nämä itsekin vasta joulupaketissa. Tuoksu ainakin vaikuttaa aivan ihanalta. Tähän pakkaukseen kuuluu saunanaamio, saunasaippua ja after sauna vartalovoide. Oon käyttänyt jo monta vuotta Dermosilin tuotteita ja oon ollut tyytyväinen lähes kaikkiin. Mun iho on usein tosi kuiva, mutta heiltä löytyy hyvin kosteuttavia voiteita, jotka lievittävät ihon kuivuutta. Kesällä tilasin heiltä kuorintasukat, joista tuli heti yksi lempituotteista. Muutenkin heidän valikoima on todella laaja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa heidän sivujaan. Tällä hetkellä sieltä löytyy joitakin näistä joulun jutuista alesta!


Tuotekuvaus Dermosilin sivuilta:

”Tyyni saunanaamio kosteuttaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti saunan lämmössä, kun ihohuokoset avautuvat ja ihosta tulee vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Kosteuttavat ja hoitavat ainesosat imeytyvät silloin tehokkaasti ja pyöreät vahahelmet irrottavat kuollutta ihosolukkoa.”

”Hemmottele vartalon ihoa löylyjen jälkeen runsaasti vaahtoavalla Tyyni Saunasaippualla. Kuumien löylyjen nostattama hiki ja epäpuhtaudet on miellyttävä puhdistaa tehokkaalla saunasaippualla, joka ei kuivata ihoa.”

”Samettisen pehmeä ja täyteläinen Tyyni After sauna vartalovoide sitoo kosteuden tehokkaasti ihoon saunomisen jälkeen. Levitä voidetta pian peseytymiseen jälkeen, kun iho on vielä kostea ja lämmin. Antioksidantteja, kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia sisältävä voide levittyy kevyesti ja imeytyy nopeasti.”


Arvonnan säännöt:
x Kirjoita jokin viesti minulle, liittyen esimerkiksi blogin postausideoihin tai kehittämisehdotuksiin.
x Blogini rekisteröitynä seuraajana saat kaksi arpaa, joten mainitsethan sen kommentissa.
x Liitä mukaan toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdallesi.
x Arvonta päättyy tasan viikon päästä 28.12 klo 20.00. Paketin lähetän voittajalle Tammikuun alussa.


Onnea arvontaan! 3 yötä jouluun...

6 kommenttia

 1. Ois mukava lukea sun lempimeikeistä tai muusta kosmetiikasta! Mikäli luet kirjoja, niitäkin ois kiinnostava nähdä blogissa.

  Kahdella arvalla oon mukana!
  sininblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Kaikki kosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostavat minua. Varsinkin uutuuksien testaukset ja lempituotteiden esittelyt :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea! Kaipailen suomalaisen luonnonkosmetiikan esittelyjä! :) minuhno@gmaail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea blogille ja rauhaisaa Joulua Lohjalta!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea blogille!

  Itse tykkään lukea paljon "DIY-postauksia" ja niitä olisi kiva lukea vielä enemmän.

  Tykkäsin joulukuussa erityisestl siitä "piparminttumuffinit purkissa"- lahjaideasta.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea hienosta suorituksesta :)
  Tykkään lukea sisustukseen liittyviä postauksia, lisäksi kaikki ruoanlaittoon liittyvä kiinnostaa myös :)
  Kaksi arpaa, olen lukijasi :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista