Luukku 22: Lahjojen paketointiJoulukalenteriini on kuulunut joka vuosi jotakin paketointiin liittyvää. Oon yleensä ollut ajoissa joululahjojen kanssa, mutta tänä vuonna olin hieman myöhässä vaikka lopulta kerkesin vielä hyvin. Olin suunnitellut valmiiksi lahjat mitä ostan, mutta meillä oli Sonjan kanssa hankaluuksia löytää sopivaa yhteistä päivää. Ollaan joka vuosi ostettu yhteiset lahjat vanhemmille, mummulle ja vaarille, joten haluttiin käydä ostamassa kyseiset lahjat yhdessä. Saatiin kaksi päivää suunniteltua, jotka molemmat lopulta peruuntuivat Sonjan töiden ja mun yhden kotitentin vuoksi. Näiden takia lahjojen hankkiminen jäi tänä vuonna hieman myöhäiseksi, mutta torstaina Helsingissä ollessamme hankimme kaikki kerralla. Sonjan lahjan hankin myöskin vasta tällä viikolla. Roosan ja Eetun lahjojen kanssa olin kuitenkin ajoissa, sillä tilasin ne suurimmaksi osaksi netistä.


Tämän vuoden shoppailun jälkeen aloin miettimään sitä, että taidan jatkossa tilata kaikki joululahjat netistä. On ihana valita tavarat konkreettisesti, mutta kauhea ihmismäärä ahdistaa. Tuntuu, että joka puolella on vain ihmisiä eikä tahdo päästä ollenkaan eteenpäin. Netistä kaiken saisi tilattua niin helposti, mutta saa nähdä miten loppujen lopuksi toteutan lahjojen hankkimisen ensi vuonna. Tykkäättekö te kierrellä konkreettisesti kaupoissa etsien lahjoja vai suositteko mielummin nettishoppailua? Itse koen, että netistä tilaaminen olisi ainakin siinä kohtaa järkevämpää, jos tietää varmasti mitä ostaa. Toisaalta netistä ei taas välttämättä saa kaikkea, mitä myymälöissä on. Molemmissa on siis omat hyvät puolensa, että näiden väliltä on vaikea valita.


Vielä torstaina Helsingistä kotiuduttuamme paketoimme lähes kaikki lahjat. Mulle jäi vielä muutama lahja paketoitavaksi huomiseksi, sillä Sonja ei saa nähdä kyseisiä paketteja etukäteen. Mietin pitkään, millaiset lahjapaketit haluan tehdä tänä vuonna. Oon aika tarkka siitä, miltä paketit näyttävät ja siksi haluankin panostaa niihin. Lahjojen paketointi on yksi mun lempipuuhista näin joulun alla. Tänä vuonna päädyin tilaamaan aika tavallista lahjapaperia Luklabelilta. Heiltä löytyi montaa eri väriä, joista valitsin punaisen ja sinisen. Lisäksi tilasin koristeeksi satiininauhaa ja ruskean sävyisiä pakettikortteja. Mun mielestä valmiista paketeista tuli yllättävän kivoja ihan vain pelkillä simppeleillä  tarvikkeilla. Vielä on siis muutama paketti paketoitavana, mutta kai sitä voisi vielä myöhemmässäkin olla, haha :D Ensi vuonna yritän aloittaa myös paketoinnin ajoissa!


Millaisia paketteja te olette tehneet tänä vuonna? 2 yötä jouluun...

Ei kommentteja