Luukku 23: Konvehtiarvostelu



Ihanaa aatonaattoa! Toiseksi viimeistä luukkua viedään. Lähes kaikki on valmiina ja stressi onneksi laskenut. Tänään koristellaan vielä kuusi ja viimeistellään kaikki huomista varten. Suklaat ja erityisesti konvehtirasiat ovat yksi parhaista jutuista joulun aikaan. Tänä vuonna halusin testata jotakin uutta, mutta en luopua vanhoista hyvistä suklaamauista. Tästä sain idean, että kirjoitan kolmesta konvehtirasiasta oman mielipiteeni ja kerron mun lempimaut. Tulen vielä tänään kirjoittamaan toisen postauksen marraskuun Bette Boxista, jonka jälkeen aion rauhoittua ja rentoutua kunnolla joulun viettoon. 


Marabou Symphonietta
Päätin ostaa maistettavaksi jonkin aivan uuden konvehtirasian. Tämä Maraboun Symphonietta rasia näytti houkuttelevalta ulkoapäin, joten päädyin tähän. Tykkään myös Maraboun suklaalevyistä, joka vaikutti osittain mun valintaan. Lähdin innolla maistamaan näitä makuja ja mun lemppareiksi nousivat hasselpähkinärouheinen ja kinuskihasselpähkinä. Muut maut eivät olleet oikeastaan ollenkaan mun mieleen. Rasia sisälsi monia tryffelimakuja, jotka eivät ole koskaan kuuluneet mun lemppareihin. Tämä oli ehkä siis pieni pettymys, sillä rasiasta ei löytynyt montaa sopivaa makua mulle.


Fazer Present
Tämän rasian konvehteja mun on tullut syötyä jo monena vuotena. Omat lempparini tästä ovat toffee ja caramel. Ne maistuvat parhailta, eivätkä ne ole liian makeita. Huono puoli tässä rasiassa on se, että makuja on vähän. Tässä on yhteensä vain seitsemän eri makua, joten lemppareita ei montaa sen takia useammalle löydy. Tämä konvehtirasia on kuitenkin perinteinen, että näitä tulee meidän perheessä syötyä joka joulu.


Panda Juhlapöydän konvehdit
Viimeisenä näistä kaikista konvehtirasioista parhain nimittäin Juhlapöydän konvehdit. Näitä ei voita mikään jouluisin. Tykkään niin siitä perinteisestä rasiasta kuin tästä isommastakin. Näistä rasioista multa löytyy monia lemppareita kuten pehmeä toffee, minttu, suklaacrisp, minttutoffee ja hasselpähkinä. Jouluisin näitä kuluu siis paljon. Tykkään todella paljon antaa juhlapöydän konvehdit rasioita myös lahjaksi. 

1 yö jouluun...

2 kommenttia

 1. Mä en oo koskaan nähnytkään tuota isoa Pandan rasiaa! :D Ainakin se pienempi on tosi hyvä! :)
  Toi Marabou on mulle ihan vieras, pitääpäs kokeilla sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa isossa rasiassa on aika paljon samoja makuja kuin siinä pienemmässä, mutta hieman isompi valikoima. Testaa ihmeessä, näitä oli ihan kiva maistella :D

   Poista